FabulousFood | MarktLokaal Breda | De online versmarkt

Amsterdam heeft de Foodhallen, Rotterdam de Markthal, Breda heeft MarktLokaal.com dat was de inleiding van het persbericht en de uitnodiging om een kijkje nemen bij de kick-off van het nieuwe concept MarktLokaal in Breda.

160012-IMG_8063_edit-1b5da8-large-1426844566

Bij iedere nieuwe uitnodiging probeer ik daar zo “neutraal” mogelijk naar toe te gaan en me te laten verrassen waar ik terecht kom, zo ook in dit geval. De vergelijking van de Foodhallen en de Markthal is met een knipoog, maar dat maakt dit concept er zeker niet minder leuk om!

Je ziet het duidelijk om je heen… mensen worden veel bewuster als het gaat om een gezondere levensstijl en voeding speelt daarbij een hele belangrijke rol. Het liefst gaan mensen hiervoor hun inkopen doen bij hun favoriete speciaalzaken, om zodoende een verser en onderscheidend product te hebben, begeleid te worden in hun keuze en gewaarborgd te zijn van kwaliteit. Echter de tijd ontbreekt vaak om al deze speciaalzaken af te gaan. MarktLokaal biedt hiervoor de oplossing; bij MarktLokaal.com bestel je éénvoudig je boodschappen van al je favoriete speciaalzaken van de hele stad in één keer online. Vervolgens haal je jouw bestelling op bij het centrale ophaalpunt, Festina Lente aan de Chopinstraat. Dit kan ook in de avonduren.

160013-IMG_8056_edit-035872-large-1426844578

MarktLokaal.com gaat nog verder… Ook als je een keer geen inspiratie hebt biedt de site uitkomst. Je kiest één van de lekkere recepten die op de site staan en de benodigde ingrediënten worden automatisch aan jouw bestelling toegevoegd.

MarktLokaal gaat in april in volle glorie van start. Om MarktLokaal voor de eerste keer uit te proberen zijn er speciale proefpakketten samensgesteld. het proefpakket bestaat uit een selectie van de mooiste producten die Breda te bieden heeft. Je hoeft alleen te kiezen uit vis, vlees of vegetarisch. En je keuze wordt aangevuld met bijpassende heerlijkheden.

159934-Homepage-cfa344-large-1426775203

 

159935-Proefpakket Vega-e12373-large-1426775204

Initiatiefnemers van MarktLokaal.com zijn Robert van Heeswijk en Mike Assmann, twee ambitieuze  ondernemers met serieuze plannen. Ze hebben voor MarktLokaal gezocht naar onderscheidende specialisten met een authentiek verhaal. Vakmensen met liefde voor hun producten. Vaak zijn deze specialisten kleine zelfstandigen, die al generaties het ambacht van vader op zoon overbrengen. Zij zorgen ervoor dat bij MarktLokaal topkwaliteit boodschappen te bestellen zijn en dat proef je!

159651-_DSC0002 als slim object1 harder contrast-c439c0-large-1426597489

 

De aangesloten speciaalzaken in Breda:

Slagerij Pieter King, Vishandel Noordzee, Bakkerij de Gomer, Wijnkoperij Dames Pellens, Groente & Fruit van de Gezonde Tafel, Kaas & Noten van de Alexanderhoeve, Melkboer Hans van Steen en Bakkerij van Disseldorp.

 

1

Voor meer info en hoe te bestellen, neem een kijkje op de site!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit ontzettend mooie en leuke concept?

 

Tekst René | Foto’s Heidi & MarktLokaal

One Comment

  • AlleenPuur
    apr 7, 2015 at 09:38

    Wat een super initiatief! Tijd dat dit ook naar Groningen komt 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com