FabulousFood | Nieuwe smaken van Spa Bruisend & | Review

Spa Bruisend & heeft weer 2 nieuwe varianten erbij! Spa springt uiteraard goed in op “de gezonde leefstijl” en deze Spa Bruisend & passen daar uitstekend bij. Sjaa.. beauty komt nou eenmaal ook van binnenuit 🙂

Ik heb ze getest en vind ze verassend lekker! Vandaag vertel ik je over deze nieuwe smaken Spa Bruisend & Grapefruit en Spa Bruisend & Zwarte Bes uiteraard mijn smaakbeleving over de 4 verschillende soorten.

Top

Ik probeer wat nog wat beter op mijn voedingspatroon te letten, naast biologisch vlees, veel fruit en groenten én te minderen in gluten en suikers had ik 1 lichte verslaving… namelijk sapjes! Ik ben dol op van die lekkere sapjes maar ja… er zit nou eenmaal veel suiker in. Ik ben niet het type dat frisdranken drinkt en light maak je me helemaal al niet blij mee maar om nou heel de dag kraanwater te drinken vind ik ook saai en dat houd ik niet altijd vol. Toen kwam het persbericht van de nieuwe soorten Spa Bruisend binnen en eindelijk heb ik iets gevonden waarvan ik kan zeggen, ja dit past perfect bij mij en die bewustere leefstijl! 0 calorieën, geen suiker maar bruisend water met een vleugje smaak!

Spa_Bruisend&_Grapefruit_100clSpa_Bruisend&_Zwarte_Bes_100cl

Naast de soorten (waar ik nog niet bekend mee was) Spa Bruisend & Munt en Citroen testte ik eerst de Grapefruit en Zwarte Bes. De mineraalwaters bevatten natuurlijke aroma’s en verder gewoon water met een bubbel (koolzuur). De Grapefruit is heel verfrissend en heeft dat lekkere typische grapefruit geurtje en smaakje… zonder het “bittertje” maar mijn favoriet van deze 2 is de Zwarte Bes. De geur hiervan vind ik al zalig, je verwacht zoet maar dat is het totaal niet. Heel fris met net een sprankeltje zwarte bes. Je merkt dat je reukzintuig al geprikkeld wordt door de geuren van de aroma’s.

32

De andere 2 soorten die ik naderhand toch ook wel wilde testen, de eerste soorten van de Spa Bruisend &, Munt en Citroen bevielen me ook meteen goed. De Munt bevat een vleugje appel en uiteraard munt! Je ruikt meteen het verkwikkende geurtje van muntblaadjes. Bijna verse muntthee maar dan koud en een lekker bubbeltje. De Citroen is net alsof je Spa Rood drinkt met een citroen schijfje er in maar dan zonder dat “zuurtje” echt lekker fris!

SPA15002-01 Adv Spa Bruisend& 1-1p Jumbo DEF.indd

Als je wilt afwisselen met water of koffie/thee en een lekker en gezond fris drankje is dan zijn deze 2 soorten van Spa Bruisend & zeker een aanrader! Ze zijn te koop voor € 1,05 de liter en verkrijgbaar bij o.a. Jumbo, C1000, Plus, Em-té en Coop en vanaf half april bij Albert Heijn.

 

Heb jij ze al geproefd en wat vond je de lekkerste soort?

14 Comments

 • Marieke
  jun 20, 2017 at 13:59

  Ik ben op dieet en ik vind deze allemaal HEERLIJK! Weer eens wat anders dan dat eeuwige water.

  • FabulousHeidi
   jun 20, 2017 at 20:40

   Ja he, vind ik dus ook! Inderdaad weer ’s wat anders als water haha! Ideeal voor bij het afvallen, succes!! 😀

 • Evelyn Verscheure
  jun 30, 2016 at 21:34

  Dit zijn superlekkere drankjes.
  Citroen met cactus is lekker verfrissend!

  Ik heb nog niet alle smaken getest, maar het smaakt naar meer

 • Sjoerd
  feb 14, 2016 at 02:31

  Zwarte bes: wie dat heeft uitgevonden moet zich maar eens achter de oren krabben. Geur en smaak zijn misselijkmakend. Ook de andere smaakjes vind ik helaas weinig succesvol. Ik blijf maar bij Spa Rood.

  • FabulousHeidi
   feb 15, 2016 at 09:05

   Blijft natuurlijk persoonlijk Sjoerd 🙂 ik vind het wel een lekker geurtje… of het natuurlijk is… sjaa, daar valt over te twisten. Je kunt eigenlijk beter Spa blauw uit de glazen fles drinken als je het zo wilt bekijken.

 • Beauty Treasures
  mei 13, 2015 at 22:51

  Die met munt drink ik graag, maar de nieuwe smaken ben ik in België nog niet tegen gekomen.

  • FabulousHeidi
   mei 20, 2015 at 10:47

   Grappig hoe de “smaken” uiteen lopen. Dat is best raar dat ze het nog niet in België hebben, gezien het van origine een Belgisch product is, wellicht komt het nog 🙂 Ik vind trouwens de munt ook lekker 😉

 • Michel Dillerop
  apr 28, 2015 at 03:19

  De munt gekocht, bonus AH.
  Viel mij erg tegen, alsof ik bij de tandarts op bezoek was.
  Later glaasje met scheutje cassis siroop geprobeerd, foutje,
  was nog erger, leek wel fluor happen.

  Grapefruit hou ik niet van, maar zonder dat bittertje wil ik het best eens proberen.

  • FabulousHeidi
   mei 4, 2015 at 16:27

   Haha grappig! Ik moest echt even lachen om je reactie 😉 zoveel mensen zoveel smaken, ik hoor echt alleen maar verschillende meningen. Sommige vinden de munt erg lekker, anderen weer niet. Ik vind ze echt allemaal lekker maar snap ergens weer wel wat je bedoeld. Ik koop ze eigenlijk ook steeds allemaal. Ik drink ook geen frisdrank verder. Dank je wel voor je feedback Michel!

 • Crystal
  apr 21, 2015 at 20:44

  krijg hier meteen dorst van!

 • Me
  mrt 12, 2015 at 02:50

  Hahaha, zit nu aan de grapefruitversie erg lekker. 😉 De andere versie heb ik neit gezien in mijn supermarkt maar wel de munt en citroen (en die heb ik ook meegenomen als aanbieding).

 • Priscilla
  mrt 11, 2015 at 10:58

  Toevallig was de grapefruit in de aanbieding bij Jumbo, dus die nam ik natuurlijk mee! Ik vond het erg lekker. Ik ben ook benieuwd naar de andere nieuwe smaak 🙂

 • Daphne
  mrt 11, 2015 at 10:13

  Ik ben wel nieuwsgierig naar de zwarte bes en de citroen. De munt vind ik niet zo lekker iets te neppig en de grapefruit daar houd ik gewoon niet zo van.

 • Jamey
  mrt 11, 2015 at 10:10

  hmm de grapefruit wil ik wel een keer proberen! Ik vind de munt veel te sterk persoonlijk.. <3

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com