FabulousLifestyle | Rivièra Maison Spring Collections 2015

Whoop whoop, eindelijk… de persberichten van de nieuwe collecties van Rivièra Maison ontving ik deze week in mijn mailbox. Enkele maanden geleden mocht ik de nieuwe collecties al zien op het hoofdkantoor (artikel). Ik ga de nieuwe trots van Rivièra Maison vandaag dan ook uitgebreid aan jullie presenteren, althans… een hele hoop foto’s ervan.

De echte die-hard RM fans hebben de collectie natuurlijk allang gezien (en gekocht ;-)) maar ook voor wie het nog niet heeft gezien, je kunt je hart even ophalen met de mooiste sfeerfoto’s uit de nieuwe collectie St. Barths en Arizona. Als je me al langer volgt dan weet je dat ik Rivièra Maison een warm hart toe draag, ik vind de filosofie erachter erg mooi en we mogen best trots zijn dat een puur Hollands merk het zover heeft geschopt. Het is echt een “familiair” lifestyle merk wat warmte, gezelligheid en rust uitdraagt. Dat is ook de reden waarom ik er graag over schrijf. Daarnaast is er Rivièra Maison erg MVO en milieubewust bezig. Ik zal hier eigenlijk wel een keer een apart stuk over willen schrijven. Goed genoeg daarover, verder naar de collecties… Zit je al klaar?

Riviera Maison Voorjaar 2015

Met het nieuwe thema St. Barths waant u zich op dit paradijselijke eiland in de Caraïbische Zee. Luxe beachclubs bieden een indrukwekkende view over de witte, ongerepte stranden en de azuurblauwe zee. Dit zien we terug in een frisse, lichte collectie. Veel wit gecombineerd met de mooiste blauwtinten waarbij het azuurblauw overheerst. Er is gebruik gemaakt van gewaxt linnen en gepreegd katoen, waarbij borduursels een elegante touch geven.

 

Riviera Maison Voorjaar 2015

De Arizona collectie is een stoere, warme collectie geïnspireerd op de veelomvattende en interessante gypsy-cultuur. De collectie heeft stoere accenten en het kleurgebruik is vrij neutraal waardoor deze eenvoudig te combineren is in elk interieur. Suède en ruw katoen in leem-, crème- en aardetinten voeren de boventoon. Met daarbij mooie potten met cactussen en leuke details als veren en kralen, die perfect passen in dit thema.

Ik heb de 2 collecties door elkaar heen staan. Daarnaast de leuke nieuwe accessoires! Onderaan het bericht twee foto’s die ik op het hoofdkantoor tijdens de perspresentatie nam. Enjoy!


Riviera Maison Voorjaar 2015 Riviera Maison Voorjaar 2015 Riviera Maison Voorjaar 2015 Riviera Maison Voorjaar 2015 Riviera Maison Voorjaar 2015 Riviera Maison Voorjaar 2015 10 11 Riviera Maison Voorjaar 2015 Riviera Maison Voorjaar 2015 Riviera Maison Voorjaar 2015 Riviera Maison Voorjaar 2015
19
21 Riviera Maison Voorjaar 2015 23 24 25 26 Riviera Maison Voorjaar 2015

Riviera Maison Voorjaar 2015

 

1

30 31

De St. Barths en Arizona collectie zijn vanaf nu in alle Rivièra Maison Stores en via de Website (rivieramaison.com) verkrijgbaar.

Wat vind jij van de 2 nieuwe collecties en wat is je favoriete item?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com