FabulousLifestyle | Rivièra Maison Summer Collectie

Vanaf 30 maart ligt de nieuwe zomer collectie van Rivièra Maison in de winkels en zoals jullie weten ben ik fan van het merk en zeker ook de mensen achter dit merk! Ik mag jullie dan weer met veel plezier de nieuwe collectie ” Ramatuelle Beach” presenteren en ik kan je zeggen… er zitten weer heel wat pareltjes tussen. Het mooie Nederlandse merk heeft weer flink zijn best gedaan om een nieuwe lijn neer te zetten en wat ik mooi blijf vinden aan het merk, alles is met de hand gemaakt, dus ieder item heeft zijn eigen karakter. Daarnaast ga ik 2 items weggeven, 1 van mijn favorieten en een 1 van de nieuwe zomer collectie. De laatste houd ik nog even geheim want die mag ik pas vanaf 30 maart bekend gaan maken en wordt dus een aparte winactie (onderaan het artikel meer).

Riviera Maison Zomer 2015

Na het grote succes van de lente collectie komt RM weer met een paar heerlijke frisse kleuren. Het azuurblauwe (waarvan vele items binnen no-time waren uitverkocht) heeft nu gedeelte plaats gemaakt voor mooie zachte blauw en roze tinten.

Fun on the beach

Ervaar dat heerlijke, onbezorgde zomergevoel met het nieuwe thema Ramatuelle Beach. Begeef u in de omgeving van het mondaine St. Tropez, met een snufje elegantie en stijl ą la Brigitte Bardot in de jaren ’50: het pittoreske plaatsje Ramatuelle met het beroemde strand van Pampelonne.

Het zomerse gevoel zien we in deze themacollectie terug in het kleurgebruik: veel fl ax gecombineerd met lichtroze- en blauwtinten. In het materiaalgebruik zien we veel jute en verschillende haksels. Een snufje jaren ’50, casual en shabby chique: een happy thema waarbij het draait om een onbezorgde zomer met familie en vrienden.

Ik zal zeggen, geef je ogen de kost en kijk lekker mee naar de prachtige Ramatuelle Beach collectie!

Riviera Maison Zomer 2015 2 3 4 Riviera Maison Zomer 2015 Riviera Maison Zomer 2015 7 Riviera Maison Zomer 2015 Riviera Maison Zomer 2015 Riviera Maison Zomer 2015 Riviera Maison Zomer 2015 12 13 Riviera Maison Zomer 2015 Riviera Maison Zomer 2015 Riviera Maison Zomer 2015 Riviera Maison Zomer 2015 18 19 Riviera Maison Zomer 2015

De Ramatuelle Beach-collectie is vanaf 30 maart bij alle verkooppunten en via de website (rivieramaison.com) verkrijgbaar.

 

 

 

2 Comments

 • Deb
  mrt 20, 2015 at 20:35

  Wat een prachtige collectie en zo lekker fotogeniek ook 😉 !

  • Heidi
   mrt 21, 2015 at 09:19

   Vind ik ook Deb! Hahaha ja inderdaad 😉 ik krijg zeker zin in vakantie als ik dit zie

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com