FabulousMenFriday | Nieuwe gadget, game en een echte man-cave site en app!

Vrijdag, de dag voor de mannen op mijn blog. Sorry heren dat ik mijn blog niet van roze naar blauw kan omzetten speciaal voor jullie deze dag (ik hoop dat ik het goed heb gemaakt met het logo) denk dan maar zo, deze roze kleur is 100% magenta in grafische termen gesproken.. dan heeft het wel weer iets stoers. Vandaag heb ik een leuke mannensite, game, een gadget en een echte mannen-app voor jullie geselecteerd!

Als eerste is komt de 28 november “Motorcycle Club” uit. Persoonlijk heb ik niet zoveel met games, ik stam nog uit het tijdperk van SEGA, Mario en Packman. Ex-vriendjes verslaafd aan de tv en computer zien hangen tot midden in de nacht… zelf weleens een autogame gespeeld waar ik natuurlijk niks van bakte… (doe mij maar een echte auto, met een goed stel PK’s, kan ik meer mee) maar ik heb begrepen dat games, om het zo maar even te zeggen, nog steeds de shit is voor mannen. Ze zullen dit ook graag onder de boom zien heb ik me laten vertellen. Ik wil dus wel even een oogje dichtknijpen nu voor de heren en wellicht een tip voor de ladies geven.

Schermafbeelding 2014-11-20 om 18.13.03

 De meest prestigieuze merken in de MotorcycleClub! Een nieuwe arcade motorgame die 28 november uitkomt voor PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox 360™ en PC. 

Samenwerking met prestigieuze merken Trek je laarzen aan, hijs je in je beste leren pak en bestijg een selectie van de meest prestigieuze motormerken zoals BMW Motors, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha. Maar liefst 22 officiële motoren in drie categorieën (Roadster, Superbike en Custom) staan klaar in jouw garage, elk met een eigen rol in jouw club. 

Motoren: een levensstijl! In Motorcycle Club richt je een eigen club van motorrijders op en gebruik je het geld dat je verdient om je garage uit te breiden met de beste motoren. Customize je motorrijders, koop nieuwe motoren maar bovenal, blijf de andere clubs voor! Tijdens wedstrijden wissel je op elk moment van categorie (Roadster, Custom en Superbike) om je strategie uit te voeren en jouw team op de eerste plek op het podium te krijgen! Maar wees voorzichtig. Als je de race wilt winnen speelt er meer dan alleen als eerste over de streep komen…er zijn dynamische uitdagingen tijdens de wedstrijd en je zult de juiste motorrijder moeten kiezen voor de juiste uitdaging. 

Veel gevarieerde inhoud ! 

Om de Motorcycle Championship te winnen zul je moeten presteren in 20 gevarieerde dag en nacht circuits om geleidelijk de afstand tussen jou en de negen rivaliserende clubs te vergroten voor de eindzege. Er is ook een online multiplayer optie tot 4 spelers zodat je ook tegen je vrienden kunt spelen.

 

De tip van mijn zwager, de echte mannensite “Manners Magazine“. Kijk dit vind ik dus wel weer interessant! Wij vrouwen doen echt wel hun best om jullie mannen te begrijpen. Aangezien ik niet van Mars of van Venus kom maar meer een planeet tussen in kan ik me vreselijk vermaken met leuke sites als deze.

Schermafbeelding 2014-11-20 om 18.02.01Ik kan de site niet in een paar woorden omschrijven maar ik zie heuse mannen-dingen voorbij komen. Mooie vrouwen, auto’s, lachwekkende filmpjes over dames op leeftijd die voor het eerst wiet gebruiken, sporttips, gadgets en nog veel meer! Just take a look op manners.nl

 

147538-Polaroid_Day3_20140423_186_Cortese-a2f9d7-original-1415104550

Polaroid heeft ook weer een erg leuke gadget op de markt gebracht, de “Polaroid CUBE“. Nog een leuke tip voor als cadeau voor de feestdagen!

De Polaroid Cube is het nieuwste hebbedingetje in de vorm van een kubus. De kleurrijke kubus is slechts 35mm klein. Met deze mini lifestyle actiecamera kun je fotograferen en full HD video’s vastleggen, dit alles met maar één knop.
147519-accessories-1b02a8-original-1415104416

De Cube is een weerbestendige, schokbestendige camera van 35 millimeter groot. Een kleine vierkante kubus met ingebouwde accu, mini USB aansluiting en een ingang voor een micro SD kaart tot maximaal 32 gigabyte. Met de Cube kun je filmen in 1080p en 6 megapixel foto’s maken. De Cube heeft een 124 graden wide angle lens, een kleine kubus met een grootse view. Op een volle accu kun je tot 90 minuten filmen in full HD.

De Polaroid Cube is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, rood & blauw) met in het midden van de camera de bekende Polaroid regenboog.

De fun factor van de Cube is de sterke, ingebouwde magneet aan de onderkant die ongekend nuttige en leuke mogelijkheden biedt als het ‘plakken’ op een fietsstuur of auto. Wil je nog een stapje verder gaan dan kan je de Cube uitbreiden met verschillende bevestigingsaccessoires waarmee je de Cube echt overal aan kunt bevestigen en/of weer- en schokbestendig maakt.

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de Polaroid Cube:

  • Cube Waterproof behuizing
  • Cube riem bevestiging
  • Cube fiets bevestiging
  • Cube waterproof combipack
  • Cube statief bevestiging
  • Cube mr. Monkey
  • Cube helm bevestiging
  • Cube pendule

De Polaroid Cube is onder andere verkrijgbaar bij bol.com, cameracompleet.nl, cameranu.nl, Foto Konijnenberg, Mediamarkt, sipkes, wehkamp.nl, Kamera Express, digimaxx.nl, fotojans.nl, Foto Kino Linders, Foto Semeins, v-nix.nl, kameraoutlet.nl, fototuerlings.nl en Cameraland.

De adviesverkoopprijs van de Polaroid Cube bedraagt €99,00. De accessoires voor de Polaroid Cube variëren tussen €17,99 en €39,99.

147526-banner 20140901155026 431 2-ddb369-large-1415104418Als laatste vandaag is een gratis app, genaamd “DailyBase“. Echte mannenstuff!! Zo zie ik staan, een echte man-cave-app! Ok.. sjaa het zal ik weer ’s niet zijn om hierom te moeten lachen. Grappige foto’s en heerlijke humor. Ik zal ‘m weer netjes van mijn telefoon afhalen, anders is er niets meer heilig voor de mannen 😉

Schermafbeelding 2014-11-20 om 19.02.41

Voor meer info kun je kijken op de site: dailybase.nl en is te downloaden in de applestore

Dit jaar moet er ook een app voor android phones zijn uitgekomen, meer hierover op de site van DailyBase.

 

Ik hoop dat ik weer leuke tips en gadgets heb gedeeld op deze FabulousMenFriday! See you next week!

 

 

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com