Winterevent onthulling Porsche 911 Carerra GTS

Zo roze strikjes en nagellak aan de kant, vandaag, op deze gezellige dag van het Sinterklaasfeest, is het weer de dag voor de mannen! In deze Fabulous Men Friday laat ik je de nieuwe Porsche 911 Carrera GTS zien, welke ik mocht komen bewonderen in Porsche Amsterdam tijdens het Winterevent. Hè bah mooie auto’s… pracht en praal van Schaap & Citroen gecombineerd met een lekker hapje en drankje… wat een straf!!

zoom

Op 29 november werd de nieuwe Porsche 911 Carrera GTS geïntroduceerd. Op het moment dat ik naar Amsterdam voor de introductie wilde vertrekken had mijn lichaam andere plannen en vond dat het tijd was om in bed te kruipen met een griepje. Ik kon gelukkig de dag erop wel naar deze bolide gaan kijken en kan ik je de kiekjes laten zien die ik nam op dit gezellige winterevent georganiseerd bij Porsche Amsterdam in samenwerking met Schaap & Citroen. Aan klokjes en juweeltjes ontbrak het dus ook niet deze dag!

 

Helaas is het niet helemaal gebruikelijk om met je fototoestel rond te gaan zwaaien op dit event, gezien half ’t Gooi was uitgerukt en ik in mijn “Tenue de Ville” outfit niet geheel een grote camera in mijn tasje gepropt kreeg, zijn de foto’s van iets mindere kwaliteit maar dat mag nog steeds de pret niet drukken!

6 10Prachtige kontje als ik zo vrij mag zijn om te zeggen, de achterlichten met de doorgetrokken lamp vind ik een echte unieke eyecatcher!

 

De focus van de nieuwe Porsche 911 Carrera GTS en Carrera 4 GTS modellen ligt op pure dynamiek. Elke 911 Carrera GTS heeft een topsnelheid van meer dan 300 km/h. Desondanks zijn de officiële verbruikscijfers identiek aan die van de Carrera S modellen.

Om het sportieve karakter te benadrukken, is het Sport Chrono Pakket standaard op elke 911 Carrera GTS en Carrera 4 GTS. Dat geldt ook voor het actieve sportonderstel Porsche Active Suspension Management (PASM), dat de carrosserie met 10 mm verlaagt. Een sportuitlaat zorgt voor de onmiskenbare GTS sound. De stoelen zijn bekleed met een combinatie van leder en alcantara.

5

Het 4,5 meter lange scheurijzer heeft een achterwielaandrijving en 7 versnellingen. Mocht je heerlijk van de wintersport willen genieten dan heeft Porsche prachtige 19 inch en 20 inch winterwielensets geselecteerd die perfect bij de 911 passen. En ja op deze prachtige Duitser kun je net zo goed een ski-koffer monteren… al denk ik dat je beter af zal zijn met een groter model Porsche. De 911 staat bekend een “vriendelijke” sportauto te zijn echter zal ik het niet als de “hoofdauto” zien maar eerder voor een Panamera of Cayenne gaan… weet ik tenminste zeker dat mijn Chanel-tassen naast manlief zijn golftas past 😉

 

9

 

Persoonlijk ben ik meer een Panamera kinda-girl . Ik kon het dan ook niet laten om plaats te nemen achter het stuur.. enne.. helaas niet weg te rijden 😉 al werden we wel even gereden in mijn favoriet en het gas werd dan even goed opengetrokken! Het mooie ronkende geluid klonk dan ook letterlijk als muziek in mijn oren.

 

11

Ik gaf al aan dat het evenement in samenwerking was met Schaap & Citroen, een aantal merken die gepresenteerd werden, waren o.a. Rolex (uiteraard), Blancpain, Jaeger-LeCoulture, Hublot en Lebeau-Courally (hierboven).

Voor de dames o.a. Chanel, Chopard en mijn favoriet… de juweeltjes van Pomellato.

3Prachtige herenschoenen en op maat gemaakte pakken mochten uiteraard ook niet ontbreken aan dit mooie event.

Zo’n event is het dan ook rijkelijk gevuld met goed eten en vooral lekker eten! Oesters, heerlijke hapjes, de beste wijnen en champagne… er was keuze genoeg… al rende iedereen massaal op de schalen mini-hamburgers af en binnen een mum van tijd geen broodje meer te bekennen was… 😉 sjaa… ik werd daar persoonlijk ook blijer van dan de oesters… deze exclusieve catering werd verzorgd door Famous Flavours.

Wil je meer weten over deze mooie Porsche 911 Carrera GTS, kijk dan hier

Wil je meer weten over de collecties van Schaap & Citroen, kijk dan hier

 

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com