FabulousMovies | Preview bioscoopfilm Onder het hart

Vanaf 15 januari 2015 zal de nieuwe Nederlandse romantische drama film “Onder het hart” met Kim van Kooten in de hoofdrol te zien zijn in de bioscoop. Naast haar schitteren Koen de Graeve, Lies Visschedijk en Frank Lammers op het witte doek. Op maandag 5 januari zal ik alvast deze film mogen bekijken. Uiteraard zal er een uitgebreid verslag volgen. Vandaag alvast de preview!

Schermafbeelding 2014-11-24 om 18.17.16

ONDER HET HART is een prachtig liefdesdrama met Kim van Kooten (Alles is Liefde, Het Diner), Koen de Graeve (De Helaasheid der Dingen, Loft), Lies Visschedijk (Soof, Gooische Vrouwen) en Frank Lammers (De Marathon, De Bende van Oss) in de hoofdrollen. Regisseur Nicole van Kilsdonk (Patatje Oorlog, Richting West) heeft een ontroerende film met een serieus thema, tegendraadse dialogen en een lichte, humoristische ondertoon afgeleverd.

Bekijk hieronder de trailer

 

Schermafbeelding 2014-11-24 om 18.17.00

Verhaal ONDER HET HART

Masha (Kim van Kooten), een biologe van 37 jaar, is niet op haar mondje gevallen en vaker gekwetst in de liefde. Zij ontmoet Luuk (Koen De Graeve), een gedreven huisarts van 47 jaar met twee tienerdochters en met, redelijk recent, een ex-vrouw (Lies Visschedijk). De aantrekkingskracht tussen Luuk en Masha is onweerstaanbaar. Ondanks de spanningen met zijn twee tienerdochters en zijn ex zetten Luuk en Masha de stap om samen een nieuw leven op te bouwen. Uitgerekend dan slaat het noodlot toe..

Schermafbeelding 2014-11-24 om 18.17.44

De film wordt geproduceerd door Waterland Film (KauwboyRundskopDe Geheimen van Barslet) in coproductie met het Vlaamse A Private View (Aanrijding in Moscou, Adem) en de NCRV. Onder het Hart wordt gedistribueerd door Just Film Distribution. Het scenario is geschreven door de bekende toneelschrijver Peer Wittenbols.

ONDER HET HART draait vanaf 15 januari in de bioscoop!
Volg ONDER HET HART op Facebook en Twitter 

Het lijkt me een ontzettend mooie film, ik heb wel iets met Nederlandse romcom’s. Ik ben dan ook heel erg benieuwd!

2 Comments

 • Deb
  nov 25, 2014 at 16:04

  Op de een of andere manier heb ik niet veel met Nederlandse films (verhaal spreekt me ook niet heel aan 🙁 ).. dus ik ga deze dan ook weer overslaan 😉

  • Heidi
   nov 29, 2014 at 10:49

   Je moet er inderdaad wat mee hebben, ik vind niet alle NL films leuk maar de laatste tijd komen er echt leuke in de bios. Ik hoop stiekem wel dat het een grappige film ook is.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com