FabulousNails | essence Come to Town | Got My List?

Sint is al even terug naar Spanje en (gelukkig) doet de kerst al volop zijn intrede. Ik word dan altijd erg vrolijk van alle leuke kleurtjes, lichtjes, glitters en ja ook muziek! Ik ben dol op kerstliedjes, mijn favoriet… ok heel fout is “Driving home for Christmas” van Chris Rea (kreeg al zo’n blik van mijn broer… nooooo ben je raar). Mijn Spotify draait dus al overuren met gezellige kerstliedjes… maar bij Kerst hoort ook een mooie outfit en glamoreuze nagels. Deze nagellak set “Got my List?” van essence past dan ook perfect daarbij, leuke kleurtjes en glitters! Ik had al beloofd dat ie eraan zal komen, vandaag mijn review van deze lakjes.

10

 

De eerste is de donkergroene tint, het is een wat koelere grijsachtige tint. Ze hebben geen aparte naam gekregen deze lieve lakjes. Ik draag dit soort kleuren niet echt vaak, eerder roze, rood en nudetinten. Toch vind ik ‘m erg mooi! Heel snel drogen doet ie niet al wordt dit wel beloofd. Door het fijne kwastje kun je best nauwkeurig lakken. Ik had hier 3 laagjes voor nodig om ‘m volledig te laten dekken.

1

 

De tweede kleur is een soort fuchsia/orchidee kleur. Dit is wel de mooiste uit het setje vind ik. Wederom droging niet zo snel… en ik ben al zo ongeduldig ;-). Bij deze kleur had ik 2 laagjes nodig om ‘m te laten dekken. Scheelt weer!

2

De glitterlak heb ik bij de donkergroene tint alleen op mijn ringvinger gedaan. Dt is 1 laagje en ik moet zeggen voor een glitterlak vind ik dit goed, het geeft al met 1 laag veel glitters.

3

 

Bij de paars/roze achtige kleur al mijn nagels in de glitters gestoken, dit word zeker mijn nagellook voor de kerst! Tezamen met de lipstick uit de Come to Town collectie die ik eerder reviewde. Ook hier maar 1 laagje glitters!8

 

Mocht je geluk hebben kun je ‘m bij de Kruidvat nog te pakken krijgen, voor meer info kijk op de site van essenceDe prijs van deze set is € 3,59 en per lakje een inhoud van 6 ml.

 

Om even lekker in de kerstsferen te komen, een gezellig liedje. Ik ben echt al lang fan van Ariana Grande (kijk dus ook regelmatig naar Victorious en Sam and Cat ;-)) ik vind haar echt zo grappig en haar muziek echt goed… dus… hierbij 1 van haar kersliedjes.

Wat draag jij op je nagels deze kerst?

 

9 Comments

 • Dhini
  dec 14, 2014 at 15:46

  Leuk setje en mooi kleuren

 • Danice
  dec 11, 2014 at 20:45

  Ik denk dat ik deze kerst geen nagellak draag, maar ik blijf het leuk vinden om swatches te zien. Erg leuke lakken!

 • Jouvence
  dec 11, 2014 at 20:44

  mooi setje ♥ het liedje is ook erg leuk.! xx

 • Julie
  dec 11, 2014 at 15:45

  Wat een leuk setje! Ik hou wel van een beetje extra sparkle op de nagels! 😉

  • Heidi
   dec 11, 2014 at 16:14

   Me 2! Voorla met de kerst, lekker glitteren! 😀

 • Deb
  dec 11, 2014 at 14:19

  De fuchsia lak is ook mijn favoriet van dit setje! Hihi ja driving home for Christmas is misschien fout, maar echt een Kerst klassieker wat mij betreft net als All I want for Christmas van Mariah Carey.. heerlijk om mee te blèren hihi . Ps. Jouw comment van vanmorgen is om onverklaarbare reden verdwenen.. er is iets mis met de comment module.. ik krijg er dus wel een notificatie van.. en heb je reactie ook gelezen, maar hij staat niet meer bij de andere comments. Weird! Het wordt hoog tijd dat ik overga op de nieuwe site.. ik zit nog met oude meuk 😉

  • Heidi
   dec 11, 2014 at 16:13

   Jaaaa Mariah Carey… die draai ik ook altijd (en vooral ook blèren haha)!! Owww wat raar, ik ga ff kijken Deb. Ben benieuwd naar je nieuwe site! Wanneer gaat ie online?

 • Esther
  dec 11, 2014 at 13:14

  Wat een mooie lakjes! Die glitter is erg leuk

  • Heidi
   dec 11, 2014 at 13:43

   Ja vind ik ook Esther! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com