FabulousNails | OPI Fifty Shades Of Grey Collectie | Swatches

Over een goed maandje is het zo ver… de verfilming van de meest besproken boeken van de laatste tijd zal in premiere gaan… Ik heb het natuurlijk over Fifty Shades Of Grey. OPI springt daar weer geweldig op in en is een samenwerking aangegaan met de makers van de film die je toch zeker wel moet zien. En.. wat is er nou leuker om met je vriendinnen in de bioscoop te zitten met de echte FSOG nagellak op je nageltjes. Ik kreeg van OPI de set toegestuurd met de 6tal prachtige full size lakken en ze voor je geswatched, kijk je mee?

1

In de stijlvolle OPI Fifty Shades of Grey nagellakcollectie zijn de verschillende moods van Ana en Christian gevangen in vijf tinten grijs, met daarnaast een roodtint, die symbool staat voor de passie tussen de twee.

Het rare is, maar dit is mijn beleving, dat ik ze bijna allemaal anders vind lakken. De brede kwastjes vind ik persoonlijk niet heel prettig in dit geval omdat ik de lakken wat aan de dunne kant vind en ik de eerste laag niet geheel nauwkeurig kan aanbrengen daardoor, de tweede laag had ik weer weer minder last van, ik moet wel eerlijk zeggen dat ik geen basecoat heb gebruikt. Fijn, begin ik al meteen met een puntje van kritiek… blijft uiteraard mijn mening en dit is ook het enige wat ik opmerkte. Sjaa… 6 lakken achter elkaar testen omdat de zon precies die dag scheen speelt wellicht ook mee.

De eerste in de swatch is de CEMENT THE DEAL. Het lijkt qua kleur ook echt op een cement kleur. Na 2 lagen is deze lak goed gedekt en het valt me op dat het wel snel droogt. Ik vind het een bijzondere kleur!

1-1

 

 

De tweede EMBRACE THE GRAY, net iets donkerder en echt een mooie grijze kleur. Ze glanzen allen ook echt goed. Ook hier weer 2 lagen.2

 

 

De derde DARK SIDE OF THE MOOD, prachtige lak al had ik, nu ik naar de foto’s kijk, beter een derde laag moeten aanbrengen.3

 

 

De vierde MY SILK TIE doet zijn maar ook eer, wat een gave kleur! Geeft echt die “staal” look!  2 lagen was dan ook bij deze lak weer voldoende!4

 

 

De vijfde ROMANTICALLY INVOLVED, nou dit is toch echt de perfecte rode kleur. Ik weet nog wel dat ik echt een zoektocht heb doormaakt met een perfecte rode tint voor mijn lippen (en uiteindelijk gevonden) en dit is toch echt die voor je nagels. Really love it! Meteen de favoriet!5

 

 

De zesde en laatste SHINE FOR ME geeft al een mooie dekking met de 2 lagen. Ik heb geen ondergrond gebruikt maar zal zeker niet misstaan met de andere grijze tinten. De blauwe glitters vind ik bijzonder mooi.6

Vanaf vandaag zijn de lakken bij o.a. bij Douglas verkrijgbaar. Voor alle verkooppunten kijk je op www.opi.nl 

Voor de full size (15 ml) is de verkoopprijs € 14,25

De miniset met alle zes de tinten in 3.75ml € 29,95

FiftyShades_sfeerbeeld

Nog even zuchten dan…. prachtige man die het personage van Christian Grey neerzet, als je het mij vraagt, perfect gekozen (al ben ik 1 van de weinige die dit vind heb ik begrepen).

Sta jij al in de startblokken om 12 februari naar de bios te gaan én uiteraard… welke lak draag jij op dit glamoreuze moment?

7 Comments

 • Dhini
  jan 19, 2015 at 11:13

  wat mooi kleuren

 • Deb
  jan 16, 2015 at 20:34

  Wat een mooie lakken! Hihi.. ik herken het dat je tig lakjes achter elkaar lakt omdat ein-de-lijk die #%$%$^&^&@!!** schijnt 😉 ! Ik ren dan vaak naar buiten om als een idioot foto’s te maken. De buren zullen me vast een freak vinden.
  On topic; mooie lakjes! Ik begin grijs ook steeds meer te waarderen.. ik vond het voorheen een saaie kleur.. Shine for me en MY SILK TIE springen er voor mij uit! Wat betreft de brede kwastjes.. het is een kwestie van wennen denk ik. Ik ben echt wel een fan van OPI! En de film wil ik zeker zien, misschien ook eens het boek lezen.
  De lak die ik op dit glorieuze moment draag, is een glorieuze lak.. binnenkort te zien bij mij 🙂 Dragonfly van piCturePOlish. Fijn weekend, sweetie!

  • Heidi
   jan 21, 2015 at 22:46

   Hahaha jaaaa te erg! Ik moet daar ’s wat op verzinnen 🙂 gelukkig zijn mijn buren wel wat van me gewend hihi! Normaal houd ik wel van brede kwastjes, met deze moest ik dan wennen. Ik ben benieuwd naar jouw review, ik zag al bij je artikel van Blue Monday voorbij komen dat je ‘m zal reviewen! Thx nog zweette (weekend is alweer voorbij haha)!

 • Wendy
  jan 15, 2015 at 20:29

  Shine for Me, Romantically Involved en Dark Side of the Mood vind ik echt de mooiste van de deze collectie. Ben blij dat ik een mini-set heb gekocht. 🙂

  • Heidi
   jan 21, 2015 at 22:47

   Ohh leuk dat je de mini-set gekocht heb! Ik zal bij jou je review checken, ben benieuwd Wendy!

 • Anniek
  jan 13, 2015 at 07:29

  Hm, het zijn niet echt mijn kleurtjes denk ik. Maar, het ziet er wel uit alsof de lakjes een goede kwaliteit hebben, ze zitten er mooi op! En je nagels, ze zien er zo goed uit, echt mooi!

  • Heidi
   jan 21, 2015 at 22:49

   Ik kan me voorstellen dat het niet echt je kleuren zijn, ik moest ook even wennen maar nu echt verliefd op de kleuren. Thx! Wat lief!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com