FabulousNails | OPI SoftShades

OPI komt deze lente met een collectie van mooie en zachte kleuren genaamd SoftShades. Deze collectie is bedoeld voor de bruid maar… je hoeft niet persé een bruid te zijn om net zo goed deze mooie tinten op je nagels te dragen toch? Ik testte 3 van deze prachtige kleuren uit en of je nou een verliefd bent of niet, romantiek hangt zeker wel in de lucht met deze lakken van OPI. Kijk je mee?

1

 

Als bruid wil je er natuurlijk tip top verzorgd uitzien op de grote dag. Alles is perfect geregeld; van je droomjurk en bruidsmake-up tot je kapsel. Je handen en nagels staan de hele dag in de spotlight, zoals tijdens het uitwisselen van de ringen en bij ontvangst van al je gasten. Mooi gelakte nagels zijn dan ook een must! 

Omdat je toch al zoveel keuzes moet maken voor jouw perfecte bruiloft, helpt OPI je een handje met het kiezen van jouw persoonlijke nagellakkleur. In 2015 worden er zes SoftShades gelanceerd: zachte, stijlvolle transparante tinten met een vleugje romantiek. Of je nu gaat voor subtiel transparant, een bescheiden glitter, of juist een gewaagde combi van die twee – de SoftShades maken jouw trouwlook helemaal compleet! Draag je open schoentjes of peep toe pumps, vergeet dan zeker niet je teennagels mooi te lakken! 

6

 

De eerste die ik testte is de This Silver’s Mine! Een zilver/goudachtige metallic tint met een soort roze gloed.

Ik heb 2 laagjes aangebracht, dan is ie zeker al goed gedekt. Het leuke aan deze kleur is door lichtschakering de kleur iets veranderd.

3

In de zon is het helemaal een stralend kleurtje, dan komt de metallic glans nog beter naar voren. Ik vind ‘m erg prettig lakken, het kwastje is precies goed. Qua droging vind ik ‘m goed, eigenlijk de standaard droogtijd als ik dat zo mag zeggen.

5

 

7

De tweede is de Chiffon My Mind. Een mooie witte lak met pastel/parelmoer shimmers. Helemaal wit is de lak ook niet, het is meer een hele zachte tint roze. De lak geeft dan ook een mooie pareltint op je nagels. Gezien één van de trends deze zomer witte nagellak is past deze dan zeker in je collectie thuis. Qua “bruidskleur” vind ik dit dan zeker de mooiste tint.

 

9

Ik heb 3 laagjes aangebracht, dan is ie zo goed als dekkend. Hij lakt ook prettig echter vind ik het jammer dat ie net niet een echt dekkende lak is.

De SoftShades collectie bestaat uit transparante kleuren, die dus ook niet geheel dekkend bedoeld zijn. Bij zo’n tint zal ik dat dan weer niet verwachten (ik wil ‘m wel dekkend hebben haha).

10

 

 

8

De derde lak is de Petal Soft, een blanke lak met witte en zacht roze flakes. Het is net een soort bloemachtige confetti en ook meteen een favoriet van me, heel subtiel maar geeft net dat extra’s. De combi met deze en de Chiffon My Mind vind ik persoonlijk heel mooi. Ook mooi als je de Chiffon My Mind als een french manicure lakt en dan de Petal Soft er overheen.

 

11

Ik heb hier 1 laagje over de Chiffon My Mind heen gelakt. Echt lekker fris! Ook mooi op je teennagels, vooral als je lekker bruin bent.

12

Ik heb de Petal Soft ook nog apart gelakt, ik draag hier twee laagjes. Geeft echt weer een heel ander effect. Simpel en toch sparkly!

13 14

Hieronder alle kleuren in de SoftShades Collectie. Ze ogen op de foto iets anders dan de realiteit maar alsnog prachtige kleuren!

 

 

NLT68_MakeLightOfTheSituation NLT67_ThisSilversMine NLT66_ActYourBeige

NLT65_PutItInNeutral

NLT64_PetalSoft NLT63_ChiffonMyMind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Make Light of the Situation · This Silver’s Mine! · Act Your Beige!

Put It in Neutral · Petal Soft · Chiffon My Mind

Er is ook weer een leuke mini-set verkrijgbaar met 4 kleuren à 3.75 ml

DDS26_softshades_minis

 

Adviesverkoopprijs: Full size 15ml per stuk € 14,25 | Miniset met vier tinten in 3.75ml € 18,95

De SoftShades zijn verkrijgbaar vanaf half april. Voor de verkooppunten kijk je op www.opi.nl

 

Wat vind jij de mooiste kleur en zal je het ook dragen ook als je niet gaat trouwen? 🙂

Liefs Heidi

2 Comments

  • Crystal
    apr 21, 2015 at 20:42

    oeh that silver is mine vind ik gaaf en ik ben helemaal in love with chiffon my mind!

  • Deb
    apr 4, 2015 at 15:27

    Die witte is mooi!! Die zou ik zeker ook dragen!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com