FabulousTalk | What women (and men) want | Personal

Ik wil vandaag, deze 2e Paasdag, even van de gelegenheid gebruik maken om mezelf en mijn blog te herintroduceren bij je. Ik denk dat als je me al wat langer volgt je hebt gemerkt dat ik continu aan het bijschaven ben en heb ik ook regelmatig geschreven over deze vraag; waar wil ik écht over bloggen en wat is voor jou als lezer nou ook leuk om te lezen? Kies je voor een “niche”blog of ga je meer voor een breder aanbod aan onderwerpen. Ik merk toch steeds meer dat ik onder het mom “online magazine” wil bloggen.

Naarmate je ouder wordt verandert zo nu en dan je mening maar ook je interesses. Ik vind dat altijd wel een beetje een cliché verhaal, als je ouder wordt… bla bla bla omdat eigenlijk de gehele wereld continu verandert. Er gebeurt steeds meer online, voordat we een product kopen gaan we eerst kijken wat anderen er van vinden op het wereld wijde web. We gaan internet ten rade hoe we een creatief project het beste kunnen aanpakken, doen we veel inspiratie op en volgen we alle nieuwtjes op welk vlak dan ook.

top

 

Waarom Fabulous Feeling:

Er wordt me vaak gevraagd „wat is je doelgroep”. Er is een tijdje terug ook een artikel over me geplaatst met als titel “beauty voor de oudere doelgroep”, eigenlijk vond ik dat echt niet geweldig… weer een soort label en het klinkt zo “bejaard”, dat is niet mijn uitgangspunt. Dus voor wie? Voor IEDEREEN! Feitelijk is dat gewoon zo, mijn blog is voor iedereen die zich elke dag Fabulous wil voelen, daar gaat het toch om in dit leven? We willen ons goed voelen, het allerbelangrijkste is be happy and make fun! De basis voor een goede gezondheid en succesvol zijn, uiteraard in de breedste zin. Veel vrouwen en zelfs mannen (ja, ik heb merendeel vrouwelijke lezers maar merk wel dat er steeds meer mannelijke volgers erbij komen, alleen maar leuk) willen tegenwoordig het maximale uit het leven halen. We willen dan ook letterlijk alles! Een succesvolle carrière, onafhankelijk zijn, een leuk gezinsleven, veel vrienden, leuke uitjes, creatief bezig zijn en ga zo maar even door. Vandaar What women (and men) want. 

Vrouwen willen in de aarde wroeten om een moestuin te maken, die saaie kast pimpen, een leuk kleed haken, die cupcake op tafel zetten en ’s avonds met de Dior gelakte nagels, MAC lipstick en high heels in de leuke en snelle auto stappen om een wijntje te gaan drinken in de favoriete bar. Er zijn veel jonge moeders die op een goede manier willen multi-tasken en er een bruisend leven op na willen houden maar ook veel vrouwen die er bewust voor kiezen om single te zijn of allèèn met de levenspartner door het leven te gaan. De mentaliteit van „schat, zet jij de vuilnis buiten dan zet ik de aardappelen op het vuur” is langzaamaan aan het verdwijnen. Om mezelf als voorbeeld te nemen, ik snap nooit zo goed waarom er mannen en vrouwen dingen zijn. Waarom mag een vrouw niet van auto’s, games en gadgets houden en waarom mogen mannen niet een taart bakken en naar de schoonheidsspecialiste gaan? Ik denk dat we zelf dat label er aan hebben gehangen en kom… niemand wil toch nog gelabeld en in een hokje geplaatst worden? Er zijn steeds meer vrouwen die bedrijven runnen en goed voor de dag willen komen, die als hobby autoracen er op na houden en mannen die het leuk vinden in de keuken te staan. Mannen met een goed ingericht huis, vol met kaarsjes en bloemen,  een dagcrème smeren en echt nog een echte vent zijn. Meiden van 20 die haken en vrouwen van 60 die de bar instappen om een Cosmopolitan drinken. Ergens een leeftijd aan hangen wordt gelukkig niet meer gedaan.

Ik ben dan een 30+er maar voel me niet zo, eigenlijk kan ik niet echt een leeftijd aan mezelf hangen, het enige wat ik merk is dat ik bewuster leef en door wat ik in mijn leventje heb meegemaakt, zowel goede als minder goede dingen, duidelijke keuzes gemaakt heb. Er zijn ontzettend veel dingen die ik leuk vind, een diversiteit aan interesses. Ik heb verschillende opleidingen gedaan als schoonheidsspecialiste, kapster, cursussen op het gebied van healing (Reiki, Quantum Touch, meditatie, aromatherapie) en werk al jaren in het grafische vak. Ik ben een autoliefhebber pur sang, dol op gadgets, eten, koken, gadgets, films, make-up, mode, luxe items en heel veel op creatief vlak. Als jong meisje werd ik door mijn ouders al overal mee naartoe genomen, ik denk ook dat dat veel invloed heeft gehad.

Dat is dus het uitgangspunt van mijn blog. Ik wil je meenemen in een kijkje van mijn leven en niet alleen die van mij, er gaan steeds meer „gast”bloggers bij komen die allemaal hun eigen draai en expertise met je gaan delen, dit op het gebied van creativiteit, food, beauty, auto’s, sporten, boekrecenties, games , creativiteit en ga zo maar even door. Wel onder mijn begeleiding, ik maak de meeste foto’s dan ook zelf, kijk de stukken na en plaats ze ook zelf op de blog.

Ik haal erg veel voldoening uit mijn blog en steek er dan ook dagelijks veel tijd in om zo veel mogelijk artikelen te plaatsen. Het is aan het veranderen van een hobby tot echte passie! Ik maak er echt tijd voor vrij, ik kan het goed combineren met mijn bedrijf (mede doordat het ook nog eens een boost heeft gegeven aan mijn bedrijf).

Ik hoop dat ik je elke dag kan inspireren op de blog en dat ik je die Fabulous Feeling steeds weer kan meegeven! Mocht je ideeën, vragen, suggesties hebben (of misschien zelf gastblogger willen zijn), let me know!

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com