Feestelijke opening Care Cosmetics

Misschien heb je ooit weleens gehoord van het cosmetica concern Care Cosmetics, wellicht wel een hele bekende naam onder de bloggers en beauty specialisten. Het Nederlandse cosmetica bedrijf voert de meest prachtige merken en is marktleider op hun gebied. Wat op een zolderkamertje begon is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en betrok onlangs een luxueus en groot pand in Barendrecht. Ik mocht aanwezig zijn bij de officiële opening en aanschouwde een aantal nieuwe producten. Vandaag laat ik je een stukje van het pand, hun merken en een aantal nieuwe producten zien in dit verslag: Feestelijke opening Care Cosmetics

 

Onder het mom “Are you ready to be AMAZED” ging deze middag van start, Duco van Keipema, oprichter van Care Cosmetics, opende het pand officieel met een gouden knal! Helaas kon ik het moment niet vast leggen maar zulke momenten vind ik toch altijd ontroerend. Amazed was ik zeker!

 

Even genieten van een roze prosecco, the do know what women want 😉 hoe cute is die boom!

 

Ik weet niet wat het is maar ik ben een sucker voor succesverhalen. Ik vind het altijd zo inspirerend om het verhaal te horen van een persoon die vanuit niets een groot en succesvol bedrijf opzet. Duco (hierboven) werkte voor zijn vader in zijn bedrijf, het valt nooit mee als zoon van de baas (ik weet hoe het is om voor je vader te werken, er wordt altijd anders naar je gekeken) vertelde hij. In een fax stuurde hij zijn ontslag en begon vanuit een zolderkamertje zijn bedrijf wat steeds verder uitgroeide tot een winstgevend succes. Grappig en boeiend, mooi als je zo kunt vertellen.

 

Vanuit niets werd het pand door een architect die meerdere panden heeft verzorgt voor Care Cosmetics een luxe, lichte en transparante werkomgeving omgetoverd. Ergonomische werkplekken, met 1 doel: zijn werknemers laten werken in een prettige ambiance. In deze CARE Experience staan alle merken mooi opgesteld.

 

Er worden trainingen gegeven in het pand in een mooie zen ruimte met een tal van behandelstoelen.

 

Duco is van mening dat wanneer je onder stress werkt het goed is je te kunnen ontspannen, zo kan hier het personeel even gebruik maken onder werktijd van de fitnessruimte. Uiteraard staat er de Pupa sportlijn mooi uitgestald.

 

Heb je ‘m al gespot, de aventkalender! Je ziet hier 2 merken: Jean D’Arcel en Reviderm (Reviderm is redelijk nieuw in het assortiment).

De nieuwe lijn van Payot Paris. Ik heb 1 artikel van deze lijn meegekregen om te testen. Ik ben reuze benieuwd, het ruikt in ieder geval heerlijk bloemerig.

Een ander merk is Matis Paris, ook daar heb ik een mooi product van meekregen, ik kan weer heerlijk aan de test.

 

Dit vind ik zo’n mooi merk! Zij kwamen als eerste op de markt met bananenpoeder. Prachtige nieuwe lijn van T’ LeClerc. Ook hiervan vond ik iets in de perstas 😉

 

Ook hier de nieuwe lijn van Matis Paris

 

Bij Ahava heb ik een bijzondere herinnering. Nog voor het op de Nederlandse markt lag, hebben mijn ouders vanuit Israël een pakket van deze dode zee producten meegenomen. Dit nieuwe pareltje is een deodorant, geen rommel maar doet puur wat het moet doen. Lijkt me erg fijn!

 

 

Reviderm is een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had, lijkt me een lijn voor mij (weg met die eerste lijntje hihi). Ik heb een mooi masker meegekregen.

 

Ik hou van aventkalenders, hoe mooi ziet deze op het eerste oog er al uit! Yesss, we gaan weer richting de kerst!

 

Een klein stukje uit de mega distributie hal, wat zal ik hier graag 5 minuutjes willen winkelen!

 

Niet te vergeten de goodiebag, 3 lipsticks, 3 nagellakken en een nagellak remover van Pupa Milano (ook met dit merk heb ik een historie), ik ben zo benieuwd naar de werking van alle producten! Ik hoop ze snel allemaal te kunnen reviewen voor je!

Ik heb vast nog niet alle merken opgenoemd maar ik weet wel dat ik ze allemaal mooi vind! Ik ben Care Cosmetics dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!

Naar welk merk ben jij benieuwd?

Liefs Heidi

3 Comments

 • bychristiana
  sep 10, 2017 at 08:01

  Wat een prachtig verslag Heidi! Het geeft de sfeer echt perfect weer. Ik ga er vandaag mee aan de slag;-) Het was ook zo gezellig!

 • Anne-Marie
  sep 9, 2017 at 20:28

  Oh die prosecco boom, zo cool. Ik wil ook beauty blogger worden 🙂
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proevenMy Profile

  • FabulousHeidi
   sep 11, 2017 at 13:45

   Ja cool he! Nou, wat let je! Je bent sowieso al lekker bezig aan de lifestyle kant dus beauy past er zeker in 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com