Festival: YogaFest Amsterdam 6 en 7 juni

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni vindt het YogaFest plaats in Amsterdam. Ik kreeg een van Dr. Hauschka de vraag om me in te schrijven voor deze dag waarbij 10 bloggers uitgeloot zouden worden om naar dit event te gaan en ook in de stoel te mogen komen zitten bij visagist Karim Sattar (mocht je je afvragen wie Karim is, check dan even dit artikel). Deze week kreeg ik het leuke nieuws dat ik erbij ben! Uiteraard is dit grootse festival niet alleen voor Dr. Hauschka liefhebbers maar uiteraard voor diegene die aan yoga doen en de leefstijl hierom heen. Vandaag vertel ik je meer over dit mooie YogaFest en wellicht is dit iets voor jou om ook naartoe te gaan!

Yoga 1

Als het om yoga gaat ben ik best een beginner, ik volg zo nu en dan online, in boeken/bladen en op dvd wat trainingen maar vind het wel een hele mooie manier om je lichaam te trainen om het zo maar te zeggen want je traint niet alleen je lichaam. Het past ook echt wel bij mij gezien ik mediteer en reiki beoefen en echt me echt heel erg bezig houd met gezond eten, al geloof ik ook nog steeds in een bourgondische leefstijl, wat net zo gezond kan zijn alleen weer anders, een mooie combinatie denk ik zo! Ik ben dan ook reuze benieuwd naar dit festival! In Amsterdam zit er zo ongeveer op elke hoek een yogaschool (lucky basterds) maar in het dorp waar ik woon is dat wel een beetje anders. Als er ook iets is wat ik op mijn bucketlist heb staan is echt een yogareis te maken, dit zal dus een mooie begin zijn om kennis te maken met de wereld van de yoga én natuurlijk ontzettend leuk dat Dr. Hauschka hoofdpartner is van dit festival.

Schermafbeelding 2015-05-29 om 09.58.34

Over het YogaFest

Het YogaFest is een internationaal festival waar body, mind & soul samen komen op de Houthavens, een unieke locatie in het hartje van Amsterdam. Speciaal voor dit event wordt dit terrein omgetoverd tot een Zen-zone voor innerlijke en uiterlijke schoonheid. Zo zijn er talloze yogaclasses te volgen bij internationale yoga teachers als Katiza Satya en Allow Grace, voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast verzorgt Kyra de Vreeze, van Kyra’s Kitchen, interessante food workshops en vinden er muzikale optredens plaats van onder andere Sam Garret.

Dr. Hauschka heeft speciaal voor dit unieke festival onze internationale make-upartist Karim Sattar uitgenodigd om tijdens dit weekend make-up shows en make-overs te verzorgen. Ook organiseren we ontspannende workshops met onze make-up en kun je terecht voor een persoonlijk huidadvies.

Yoga 2

Ben je benieuwd naar de bijzondere line-up van dit festival? Klik hier.

Ga dan naar de website http://yogafestamsterdam.com/line-up/

Voor tickets en alle informatie die er over deze dag te beleven is klik hier.

Bekijk hier de trailer:

Zaterdag 6 juni zal ik aanwezig zijn en vervolgens er verslag van doen!

Lijkt dit jou ook een leuk festival?

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

2 Comments

 • Fleur
  mei 29, 2015 at 17:16

  Lijkt me een leuk festival! Gaaf dat je er heen kunt gaan. Ben al benieuwd naar je verslag want vind yoga best interessant. Heb het af en toe een keer gedaan maar zit er over te denken het wekelijks te gaan doen. Eerst naar eens een yoga mat scoren 🙂

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:58

   Haha die yogamat heb ik dan weer wel… nu de yoga nog (LOL) zeker een leuk event, als je niet echt bekend nog bent met yoga is dit wel een mooie manier om te kijken welke soort bij je past.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com