Filmreview Man Up | Een heerlijke Britse RomCom

Vanaf 4 juni (gisteren) is de film Man Up te zien in de Nederlandse bioscoop. Een tijdje terug mochten we de film al bekijken bij de persvoorstelling en vandaag onze mening over deze Britse romcom. We belichten de film vandaag niet alleen van een vrouwelijke maar ook van de mannelijke kant :-). Britse humor blijft gewoonweg erg leuk vooral als acteur Simon Pegg een hoofdrol heeft en naast hem de mooie en grappige Amerikaanse Lake Bell tegenover wordt gezet, weliswaar een Lake die in de film van Britse afkomst is.

man_up_43008812_ps_1_s-low

Over Man Up
In deze komedie leeft de 34-jarige Nancy (Lake Bell) het leven van een uitbundige single die regelmatig dronken de kroeg verlaat. Haar vrienden vinden het tijd voor Nancy om te settelen en proberen haar, tot haar grote ergernis, te koppelen. Als ze onderweg naar haar ouders’ jubileum de charmante Jack (Simon Pegg) tegen het lijf loopt, speelt ze zelf met het lot; de man denkt dat zij zijn 24-jarige blind date is en Nancy gaat hierin mee. Het klikt goed tussen de twee en al snel komen ze samen in de meest bizarre, maar hilarische situaties terecht. Het wordt een date om nooit te vergeten…

man_up_43008812_st_1_s-low

Julian (SuperJuul) over Man Up

Onlangs heb ik de film Man Up mogen bewonderen. Een zeer leuke film! Leuk voor een avondje met het gezin op de bank.

De acteurs van de film maakten de film extra leuk. Grappige en toch wel bekende acteurs. De hoofdrolspelers Jack gespeeld door Simon Pegg en Nancy gespeeld door Lake Bell maakte het een plezier om naar te kijken. Ook omdat Simon Pegg een komische acteur is en Lake Bell een aantrekkelijke vrouw. Wat dat betreft zijn zij wel geknipt voor hun rol in de film.

Geen pinkjes omhoog bij de thee, maar een lekker grofgebekte Britse film. Houd ik van! Er wordt namelijk veel ‘f*ck of f*cking’ gezegd. Lekker grof in de mond dus. Dat maakte de film op sommige momenten wel hilarisch. Dit vind ik zelf leuker dan een serieuze film.

Ook de verhaallijn zat wat mij betreft leuk in elkaar, wel was het einde van de film wel te raden natuurlijk. In zo’n roman gebeurd vaak hetzelfde. Toch was het einde van de film verrassend, wel te verwachten, maar leuk en grappig neer gezet. De film duurde ook niet te lang, het was precies goed. Het verveelde niet om naar te kijken.

Voor iemand die meer een actiefilm persoon is, zou ik deze film toch nog wel graag een keer willen zien. Totaal geen actie, maar erg leuk om naar te kijken!

man_up_43008812_st_4_s-low

Heidi over Man Up

Britse humor, daar kan ik dan geen genoeg van krijgen! Niet echt het redelijk lieflijke van de film Love actually (welke ik ook ontzettend leuk vind) van maar meer richting Bridget Jones. Ook is Simon niet echt mijn type, hij heeft wel iets. Lake zal ik in deze film ook meer omschrijven als de girl next door maar ze blijft zeker een beauty.

Een romantische maar zeker geen romcom die echt zoetsappig is en boordevol hilarische momenten. Nancy (Lake) die een oude bekende achter haar aan heeft en een bijzondere toilet scene oplevert waar ik nog steeds geen woorden voor heb en Jack (Simon) die nog serieuze ex-vrouw issues heeft waar Nancy erg goed van pas bij komt en wat ze samen erg mooi oplossen.

Het is dan toch wel weer een film met het klassieke verhaallijn. Het moment dat hij erachter komt wie ze echt is en het opbouwende eind dat net alles op zijn plaatst valt. Ik denk dat dit een film is die echt romantiek en humor voor de man en de vrouw biedt. Een aanrader dus weer!

man_up_43008812_st_3_s-low

 

De film duurt 88 minuten en is dus vanaf 4 juni in de Nederlandse bios. In België vanaf 10 juni.

Wil je alvast even een voorproefje, hieronder de trailer:

Lijkt je het een leuke film? Als je ‘m al hebt gezien of nog gaat zien, we zijn erg benieuwd wat je er van vond!

Liefs Heidi en Julian

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

4 Comments

 • Deb
  jun 5, 2015 at 20:20

  Lijkt me een enorm leuke film! Dit soort films worden de laatste tijd te weinig gemaakt. Ik ga hem zeker kijken!

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:55

   Ja, heb je gelijk in, ik kom er ook niet veel tegen op de perslijsten. Heerlijk even suf lachen om zo’n film met een happy end, love it! Ben benieuwd wat je er van vindt!

 • Julie
  jun 5, 2015 at 11:48

  Ik had nog niks over deze film gehoord, maar hij klinkt zeker niet verkeerd! 🙂

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:56

   Er wordt inderdaad weinig aandacht aan geschonken, best jammer maar hij is zeker de moeite waard! 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com