Ga jij naar het Clinique Swap Event?

Heb jij morgen of dit weekend plannen om te gaan shoppen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Den Haag? Schrijf je dan snel nog in voor het Clinique Swap Event! Tijdens de Bijenkorf Art of Beauty 2016 heb je de mogelijkheid om je oude beautyproduct in te wisselen voor een gloednieuw product van Clinique! En, je krijgt een goodiebag te waarde van € 30.00. Leuk nieuwtje toch zo laat op de donderdagavond 🙂

Ga jij naar het Clinique Swap Event?

Zelf ben ik al jaren fan van Clinique. Ik kocht eigenlijk eerst altijd de make-up maar tegenwoordig ben ik dol op de huidverzorging. Ik zal je hier overigens snel meer over vertellen. Zo vind ik qua make-up de Clinique Pop Lipcolor + Primer (in dit artikel vertel ik je er meer over) erg fijn maar zeker ook de eyeshadows en na enig testen is de kayal pencil zeker ook een grote favoriet! Ik kan je dit Swap Event dus zeker aanraden mocht je in de gelegenheid zijn, zeker doen dus! Wil je meer lezen over mijn ervaringen van de huidverzorging, kijk dan eens bij mijn andere artikelen hierover >>> link en link.Ga jij naar het Clinique Swap Event?

Hoe gaat het precies in zijn werk en wat is er te doen rondom het Clinique Swap Event:

Clinique organiseert op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november het exclusieve ‘Swap Event’ bij de Bijenkorf. Tijdens dit event kunnen bezoekers één beautyproduct van een willekeurig merk omruilen voor een zelfde soort beautyproduct van Clinique. Een heel tof concept! Clinique vindt namelijk dat het veranderen van één product in je huidverzorgingsroutine al het verschil kan maken voor je huid.

Het Swap Event vindt plaats in de Bijenkorf van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Inschrijving bedraagt € 25,00. Hiervoor krijgen de deelnemers een goodiebag t.w.v. € 30,- aan Clinique producten mee en uiteraard het geruilde beautyproduct. Daarnaast zijn er Clinique experts aanwezig die de deelnemers graag voorzien van huid- en kleuradvies onder het genot van een hapje en een drankje.

pagina-swap

 

 

Meld je nog snel aan, er is nog plaats! Dit kan je doen via deze link.

Welk product zou of ga jij kiezen van Clinique?

liefs Heidi

2 Comments

  • Dhini
    nov 13, 2016 at 10:06

    Wat leuk, alleen zo ver weg

  • Deb
    nov 4, 2016 at 11:27

    Zeker een leuk nieuwtje! Ik had er graag heen gegaan, maar deze locaties zijn niet echt in de buurt voor mij. Ik ga toevallig vandaag wel naar de Bijenkorf in Utrecht, jammer dat ze het event daar niet houden.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com