Gastblogger di Mama | Recept Fragolino

Mijn moeder lijkt het zelf ook erg leuk om te bloggen echter weet ze zelf niet goed waar te beginnen. Ik heb voor haar weliswaar een blog aangemaakt maar bedacht ik me, waarom niet gewoon als gastblogger op mijn blog? Mijn moeder houd van lekkere taarten bakken, koken, is ook schoonheidsspecialiste en heeft tevens een diploma in bloemschikken. Daarnaast is ze uiteraard trotse moeder en oma van 2 kleinkinderen. Ze heeft een hond, een Boxer genaamd Max, een kat genaamd Rhody en 5 kippen die vrolijk rond scharrelen in een groot hok in de achtertuin. Samen met mijn vader maakt ze leuke uitstapjes en genieten ze samen van lekker eten.

Di Mama ofwel Happy Granny, zal dus zo nu en dan een leuk artikel gaan schrijven wat haar bezig houd en tevens recepten gaan delen. Vandaag heeft ze een recept voor jullie genaamd Fragolino, een heerlijk Italiaans drankje! Enjoy reading! Liefs Heidi

“Fragolino”, een heerlijk zomers drankje

Ze zijn er nu volop, dus eet er veel van: onze rode vitaminebommetjes.

Voor dit recept heb je nodig:

• 1 fles Prosecco of Spumante

• 400 gram mooie rijpe aardbeien

• 2 à 3 eetlepels honing (vloeibaar is wel handig)

• Glazen kan

Je pureert de aardbeien tezamen met de honing door een zeef. Als je een blender hebt, kan je ze ook daarin pureren, maar dan op de laagste stand anders maal je ze te fijn. Je doet de puree in een schaal en schenkt daar de fles gekoelde Prosecco of Spumante bij en roert het door elkaar. Daarna schenk je de drank in een glazen kan en schenkt de champagneglazen vol. Heerlijk als aperitief bij b.v. de barbecue.

foto2
De Italiaanse mama “Luigina” deed het al even voor.

 

 

Happy Granny zegt: SALUTE!

THLOG_logo

6 Comments

 • Beauty Treasures
  jun 28, 2014 at 08:16

  Ik drink heel graag bubbels of cocktails gemaakt op basis van bubbels. Dus deze gaat mij ook zeker smaken!

 • Deb
  jun 11, 2014 at 12:20

  Klinkt heerlijk verfrissend! Leuk dat je moeder recepten gaat delen via jouw blog!! Ben zelf ook dol op koken en experimenteren in de keuken!!

  • Heidi
   jun 11, 2014 at 17:59

   Hij is zeker verfrissend, erg lekker ook! Dank je wel, blij dat je dat leuk vind!Komt nog veel meer aan van moeders 🙂 Ik houd ook van experimenteren in de keuken (en dol op eten haha).

 • Myrthe
  jun 10, 2014 at 23:03

  Dit klinkt erg lekker! Binnenkort maar eens uitproberen tijdens een barbecue 🙂

 • LNNK
  jun 10, 2014 at 15:44

  Oeh dit moet haast wel heerlijk zijn!

  • Heidi
   jun 10, 2014 at 17:29

   Ik heb ‘m geproefd en ik kan heel eerlijk zeggen, hij is ook echt verrukkelijk! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com