Gelnagellak van Caption | Zonder UV- of LEDlamp

Gelnagelak, wat is dat een uitkomst tegenwoordig! Vooral nu er soorten op de markt zijn die je niet nog eens uit hoeft te harden onder een lamp. Vandaag laat ik je een (nu al favoriet) gelnagellak zien van het merk Caption die ik laatst ontving tijdens een persdag.

6

 

De nagellak werd die dag bij me aangebracht door een lieve dame en ontving ik meteen een setje hiervan. Ik ontving een basecoat, gekleurde holografische lak “Lookie Lookie” en een topcoat. Ik heb ‘m thuis ook uitgetest maar wilde voor de foto’s mijn linkerhand gebruiken en dus laten zien hoe de lak na 5 dagen nog steeds bijna perfect op mijn nagels zit. Ik heb gewerkt, gesopt en allerlei huishoudelijke klusjes gedaan en zelfs dan zit het nog echt zo goed! Kleine slijtage aan de topjes dat is het enige.

3

 

Het is bijna een nude-achtige kleur met shimmers en als je ‘m in het zonlicht ziet wordt ie meer goud en is het holografische beter te zien.
5 2 4

 

Het prettige van deze nagellak is dat het je nagels steviger maakt, een mooie glans geeft (ook heel glad aanvoelt) en geen lamp dus nodig hebt. Na een 10/15 minuten kun je al weer door met je gewone werkzaamheden. De volledige uitharding is veel korter dan gewone nagellakken en zo kun je bijvoorbeeld voor het slapen gaan de lak aanbrengen en ’s morgens is het zonder beschadigingen volledig uitgehard.

En ja zeg nou zelf, welke vrouw vind dat nou niet handig? Vooral een lang die dagen lang blijft zitten! Bij de meeste lakken is 1 geleurde laag al voldoende maar ik wilde een wat intensere glitter dus zijn er 2 laagjes aangebracht. Nog een groot voordeel, je kunt het gemakkelijk met remover weer verwijderen.

wall rack_bundleAlle kleurtjes van de Caption nagellak op een rij!

De lakken van het Amerikaanse merk “Young Nails” zijn online te koop bij www.caption.nl, hier kun je alle informatie en prijzen bekijken.

 

4 Comments

 • Deb
  nov 7, 2014 at 09:56

  Om heel eerlijk te zijn is het niet zo mijn kleur 😉 maar smaken verschillen.. ik zou hem wel weer bovenop een andere (donkere) nagellak dragen. De eigenschappen van de lak spreken me wel weer aan.

  • Heidi
   nov 14, 2014 at 13:08

   Ik zal ‘m normaal ook niet snel pakken maar eenmaal op mijn nagels vond ik ‘m echt prachtig! Donker past ook meer bij jou als ik je zo kan inschatten. Hele fijne lak, dat zeker!

 • Dhini
  nov 5, 2014 at 12:48

  Nog nooit gehoord van dit merk. Wat prachtig kleurtje

  • Heidi
   nov 14, 2014 at 13:08

   Thx Dhini 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com