Geshopt @ Tea Bar – MAC – Dille & Kamille

Gisteren ben ik gezellig even een paar uurtjes Rotterdam in geschoten om te shoppen. Het zoontje van een vriendin van me was jarig en na de jacht op een cadeau voor hem zijn we nog even verder gaan shoppen… uiteraard 🙂

Ik had laatst een bestelling gedaan bij TeaBar.nl die gisteren binnenkwam en daar had ik nog wat benodigdheden voor nodig. Tea Bar heeft een superleuke webshop met heerlijke losse thee soorten, ik bestel er al jaren maar begreep inmiddels dat deze webshop helemaal hot nu moet zijn. Met de ophef over “kant en klare” theezakjes is dit uiteraard wel te begrijpen.

In volgens mij wel elke grote stad is een Dille & Kamille te vinden, ik heb er in de loop van de jaren al regelmatig een bezoekje gebracht. Echt zo’n lekkere snuffelwinkel vol met kookgereien waar een basic en healthy sfeer hangt. Ik nam er wat pollepels mee, ik gebruik eigelijk altijd wel houten pollepels bij het koken en bij D&K verkopen ze ze in allerlei soorten en maten. Daarnaast nam ik een potje mosterd mee (die zijn zoooo lekker daar) en 3 glazen potjes en een schepje.

Je raad het al, de potjes die ik had gekocht zijn bestemd om de lossen theesoorten in te stoppen. Ik word altijd gek van al die losse zakjes die overal rond slingeren en het is ook gewoon niet handig. Klein schepje erbij en je kan veel makkelijker en doseren. Ik gebruik het ook voor alle kruiden en superfoods. Ik ben een grote fan van de webshop gekruid.nl en alles wat ik daar koop gaat ook hop zo in de potjes. Nu hebben ze daar blijkbaar over nagedacht bij Gekruid want bij mijn laatste bestelling zat alles al in potjes.

Zoals je ziet alles in potjes 😀 op mijn handige trolley die ik een tijdje geleden bij de Ikea kocht. Zo heb je alles bij de hand en staat ook nog heel leuk! Ik printte altijd zelf bij labels maar nu gebruik ik gewoon een Dymo labelmaker, net zo makkelijk.

Terug naar m’n bestelling bij Tea Bar, deze keer kocht ik de Caribbean Green, de Olive’s Detox en kreeg ik een zakje Green Energy cadeau (hou van cadeautjes :D), daarnaast een doosje tea filters. Ik loop altijd te rommelen met thee-eien en van die knijpers totdat ik met Linda van Enchantra aan het high-tea-en was en ik deze zakjes zag liggen. Hoe gaat het in zijn werk: schep de thee met een schepje of lepel in een zakje, giet water in je beker of kopje en hang dan het zakje erin. Lekkkuuurrr!!

Last but not least mijn aankoopjes bij de MAC store. In de Beijenkorf heb je een MAC counter, ik ga eigenlijk altijd daar naartoe voor mijn MAC spulletjes want ik vind ze er altijd zo gezellig! Leukste is dan als een man je helpt en je ook nog beetje opmaakt. Ik wilde een highlighter voor onder mijn wenkbrauw, hij bracht ‘m aan en vraagt ie vervolgens, zal ik de andere kant ook doen. Mijn reactie: Ja duh anders loop ik voor lul… Nou daar was ie het niet mee eens maar voor mevrouw tuttebel zal ie het doen.. oja en ook nog even in de binnenkant van mijn ooghoek want dat maakte me helemaal fris. Haha daar wordt je toch vrolijk van! Ik kocht de Grain satin en de nieuwe Riri Lipglass… (off course ;-)) gotta love MAC

Oja en tussendoor nog even tijd gemaakt voor een bakkie bij de Mocka More en een New York cheesecake… ow ik ga op mijn kop krijgen van mijn personal trainer 😀

See you soon xoxo Heidi

7 Comments

 • ladylipbalm
  feb 28, 2014 at 11:39

  die taartjes zien er heerlijk uit!! en prachtige producten van mac. die lipgloss vind ik echt heel erg mooi!

 • jewelyz
  feb 26, 2014 at 18:57

  Ooh heerlijk geshopt! Mooie producten van MAC, en die laatste foto hhhmmm 🙂

  • FabulousHeidi
   feb 26, 2014 at 19:03

   Thx! 😀 hihi jaaaa vooral die laatste he… nom nom!

 • Sara
  feb 25, 2014 at 16:04

  Dille & Kamille is inderdaad zo’n heerlijke winkel om in rond te snuffelen!
  Die theewebshop kende ik nog helemaal niet, maar ik ga eens een kijkje nemen. (:

  • FabulousHeidi
   feb 25, 2014 at 23:38

   Ja heerlijk he, alsof je er uren kan rond hangen 😀
   Tea Bar is echt een aanrader, ze hebben echt zooo veel soorten thee en handig is dat ze nog kleine pakketten verzenden per brievenbuspost 🙂

 • femketje
  feb 23, 2014 at 13:42

  leuke aankopen allemaal 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com