GET READY 4 THE RENOVA MINI HUNT!

MINI-owners (and lovers ;-)) opgelet! Het jaarlijkse terugkerende MINI-evenement georganiseerd door Renova Breda gaat op 28 juni weer plaatsvinden. Alle bezitters van deze coole karts, als je een MINI bezit of in hebt gereden dan weet je precies wat ik bedoel, gaan dit jaar weer een prachtige rit maken. Ik zal hier uitgebreid verslag van doen en mee gaan toeven tussen deze vrolijke en kleurrijke bolides. Een groter plezier kun je me dan ook niet doen!

11329945_1116060901753021_325361959909140058_n

 

Als groot autoliefhebber ben ik dan ook regelmatig te vinden bij Renova omdat ze (naast een prachtig assortiment ;-)) vaak erg leuke events organiseren. Dat ik deze keer dan mee mag gaan rijden in deze “Hunt” vind ik ook een eer. Allemaal autogekken bij elkaar met allemaal een grote liefde voor MINI. Bijzonder om mee te maken dat her en der uit het land MINI liefhebbers bijeenkomen om dit spektakel te mee maken, want na mij te hebben verdiept in dit terugkerende event, ben ik erachter gekomen dat dit zeker een beleving is.

IMAG0040

null-6

Leuke opdrachten die uitgevoerd moeten worden, lekker eten, shoppen bij de MINI-stand die bij Renova aanwezig is en vooral veel (rij)lol, dat is waar deze dag om draait.

Dit jaar staat staat de MINI Hunt in het teken van A Touch of Gold, diegene die meerijden hebben de schone taak gekregen creatief te zijn met goud in de kleding en/of in de MINI. Op de Facebookpagina van Renova MINI komen regelmatig hints voorbij waaronder een MINI in blinkend goud. Tjahet is een optie, maar om nu je hele MINI te verhullen in goud is wellicht iets teveel van het geode. Het gouden tintje aan deze dag maakt het wel weer erg leuk. Hunt for gold!

10337711_1127880757237702_2740664853220903399_n

Dit jaar zal de rit bij onze zuiderburen gaan plaatsvinden, dat belooft een mooie rit te gaan worden. De rit die afgelegd gaat worden zal ±200 km zijn en er is deze dag genoeg ruimte om de opdrachten uit te voeren, van het Vlaamse land te genieten en zeker ook van de lekkernijen te proeven! Een bolleke en een frieteke zullen niet gaan ontbreken denk ik zo. Deze dag wordt er ook gefilmd en worden er foto’s gemaakt door Renova MINI, bloggers en FemmeFrontaal.

item

 

Het belooft een interactieve dag te worden! De deelnemers posten gedurende de MINI Hunt op diverse Social Media kanalen van Renova (Facebook, Twitter, Instagram) En gebruiken de #MINIHunt en #RenovaMINI. Ook als je geen deelnemer bent kun je alles op de voet volgen 🙂

top

FASTEN YOUR SEATBELTS & LET’S MINI!

Liefs Heidi

 

Bron foto’s: Renova MINI en NewMINIclub.nl

Deze post is in samenwerking met Renova MINI.

2 Comments

 • Deb
  jun 21, 2015 at 16:52

  Klinkt als écht iets voor mij !! Ik zou graag meecrossen in mijn Mini, misschien iets waar ik volgend jaar aan mee kan doen. Ik ben erg benieuwd naar je verslag. Rijd jij zelf ook een Mini’?

  • FabulousHeidi
   jul 1, 2015 at 22:44

   Jaaa zeker echt de moeite waard, vooral nu jij ook een MINI rijdster bent Deb! Ik rijd zelf geen MINI, wel een paar keer getest en verder in zijn grote broertje gereden om het zo maar te zeggen 😉 echt een tip voor volgend jaar!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com