Getest: de nieuwe mascara van Chanel “Inimitable”

Al jaren test ik graag mascara’s uit, inmiddels ben ik al jaren verkocht aan wimper-extensions, dus dat scheelt al heel wat lagen mascara en geknoei, maar aangezien de extensions niet alles opvult en je toch mascara voor de onderste wimpers nodig hebt, blijf ik op zoek naar de perfecte mascara… inmiddels van mijn geloof afgestapt… sorry Dior… ik kies voor Chanel!

Wat beloofd Chanel met hun nieuwe “Inimitable”:  Met een strijk over je wimpers, bezorgt deze mascara het allemaal: volume, lengte, krul en separatie van je wimpers. Het geheim is het unieke borsteltje en de formule van de mascara. Het beloofd lang te blijven zitten en de Pro-vitamine B5 hydrateert en houdt je wimpers in perfecte conditie voor een gezonde look!  


Mijn beleving… ik vind ‘m super! Hij blijft inderdaad lang zitten, is na het einde van de dag niet half uitgelekt en gevlekt onder je ogen terechtgekomen… en brokkelt ook niet langzaam aan van je wimpers af… ik zal niet zeggen dat je maar 1 strijk over je wimpers er al bent, maar hij geeft al wel heel snel een prachtig resultaat! Ik geef ‘m een 9!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250
iPhone 8 320x100

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
300x600

Blogger voor Social Deal

mytastenld.com