Handige Wipe-Off! doekjes van OPI

Dit is toch leuk, van bitterbal naar nagellakremover… gewoon omdat het kan! ūüôā Vandaag dan niet zomaar een nagellakremover maar de fijne doekjes van OPI. Heb je vakantieplannen en ga je met het vliegtuig? Dan zijn deze Whipe-Off!¬†perfecte doekjes voor jou. Ik testte ze uit met een zachte en een felle tint √®n met “natuur-” en acrylnagels. Niet alleen handig maar sowieso erg fijn in gebruik en in geur. Kijk je mee?1

Ze zijn dan al wel even op de markt (begreep ik van OPI, op de site staat het als een nieuw product) maar dat neemt niet weg dat ze het verdienen om uitgelicht te worden, vooral nu we het vakantieseizoen in gaan. Doordat de eisen van het reizen met het vliegtuig nou eenmaal streng zijn, zijn deze doekjes echt een uitkomst.

Je kunt ze gewoon in je beautycase meenemen, geen vloeibare nagellakremovers meer die kunnen lekken, overgieten in en klein flesje is ook niet meer nodig. Je betaald er wel wat voor want echt goedkoop vind ik ze niet maar je hebt er wel een heel mooie product voor gezien er nog meer voordelen aan deze doekjes zitten.

2

Met 1 doekje kun je 10 nagels reinigen. Beetje geduld hebben moet je wel, eigenlijk net als alle removers maar het werkt net iets anders waardoor het lijkt dat je langer bezig bent. Althans, mijn mening. Ik ben al zo’n ongeduld.

Je legt het doekje op je nagel, laat het even intrekken en dan whipe je het als het ware er vanaf. Het iets niet de bedoeling dat je gaat wrijven of een draaiende beweging maakt. Ik ben eigenwijs, ik draai wel lichtelijk. 3

Deze zilveren metallic lak heb ik verwijderd van mijn nog “natuur”nagels. Het verwijdert goed en lijkt wel een soort olieachtig laagje achter te laten, dit zal de moisturizing¬†formule zijn. Het gaf dus geen uitdrogend¬†effect echter heb ik wel het gevoel dat ik meteen mijn handen moet wassen na het reinigen. De geur is prettig, een frisse lavendel geur.
4

Ik testte het ook op mijn nieuwe set acrylnagels (nu ja nieuw, beetje uitgroei al). Gezien er geen aceton in zit, is het geschikt voor kunstnagels. Heel fijn en ook beter voor je nagels.

5

Dit gaat er net zo gemakkelijk af en de rode lak heb ik volledig van mijn nagels kunnen halen met 1 doekje.

6

Nog even het resultaat na het reinigen van de rode lak. Ik denk dat als je je teennagels een nieuw lakje wilt geven dat je met het doekje deze ook nog mee kunt pakken. Voor diegenen die zuinig zijn ūüėČ

7

 

Pro’s

РMilde en prettige geur, een frisse lavendelgeur en ruikt niet chemisch.

– Handig voor op reis, geen lekken meer en kan gewoon in je beautycase.

РDe doekjes zitten goed verpakt in een sachet, makkelijk open te krijgen, lekken niet en drogen niet uit.

– Qua ingredi√ęnten, geen aceton en is mild voor je nagels en nagelriemen.

РGeen gedoe met watjes en remover (ik vind het altijd geprul).

 

Con’s

– Prijzig, 1 doosje met 10 doekjes betaal je ‚ā¨ 9,95 voor, ¬Ī 1 euro voor 1 doekje.

– Je moet even wennen aan een andere manier van reinigen, iets meer geduld.

– Het is niet overal verkrijgbaar net als gewone nagellakremover.

 

Je koopt het doosje in de winkels van Douglas, online bij Douglas en voor meer informatie en verkooppunten ga je naar de opi.nl.

Zij deze doekjes iets voor jou en heb je ze weleens getest?

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op Facebook, Instagram en Twitter.

One Comment

  • Deb
    jun 13, 2015 at 23:51

    Ze doen het wel erg goed zo te zien en drogen je nagels/nagelriemen niet uit. Ze lijken me vooral handig voor onderweg/op vakantie.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com