Hands Off My Chocolate! | Seriously Dark

Chocolade liefhebber opgepast! Deze beelden kunnen voor chocoverslaafden eet- en spontane shop-neigingen leiden en om nog maar niet te spreken over vechtpartijen met wie jouw chocolade wil stelen, HANDSOFF MY CHOCOLATE!

 

1

Naast de 5 eerdere verschillende smaken is er nu een nieuwe soort geboren in de Hands Off My Chocolate familie, de Seriously Dark. De reep bevat 85% cacao en in een blinde smaaktest, waarbij verschillende 85% cacao-chocolades werden getest, kwam deze reep verreweg als beste uit de bus.

De fantastische smaak is extra bijzonder omdat de reep slechts 11 gram suiker per 100 gram chocolade bevat. Dat maakt Hands Of My Chocolate niet alleen het leukste en lekkerste chocolademerk, maar ook nog eens het meest guilt-free. Less sugar, less guilt. Het suikerpercentage van Seriously Dark is opvallend omdat het veel lager is dan de standaard melk- en pure chocolades. Het percentage is zelfs lager dan bij de meeste andere repen met een dergelijk hoog cacaogehalte.

 

2

Mijn bevindingen:

Ik kreeg deze reep toegestuurd om te testen en het eerste wat me opviel was de verpakking, erg opvallend en grappig! Niet voor niets dat die al bij me in de smaak viel want vorig jaar won Hands Off de Pentawards: een prestigieuze internationale verpakkingsprijs. Ook de naam is heel toepasselijk, ik heb het niet snel… maar deze reep was in mum van tijd op! Letterlijk afblijven met je tengels ;-). Ik ben een persoon die normaal chocolade tijden in de kast laat liggen en maar uitdeel als er visite is. Deze reep heeft dat nauwelijks gehaald (mist je een zoetekauw van een broer op bezoek krijgt). Wat voor mij ook echt opviel aan de smaak is dat het niet bitter is, voor zo’n gehalte aan cacao en weinig suiker. Precies de juiste verhoudingen qua smaak. De unieke vorm van de blokjes is ook een leuk detail. Wat ik zeker ook een groot pluspunt vind is dat de founders van dit leuke merk Kitty en Thomas kritisch zijn op waar de chocolade vandaan komt en de boeren die het verbouwen aan de Ivoorkust er genoeg aan verdienen. Zij werken dan ook met het keurmerk van Belgische chocolade fabrikant Callebaut.

3

Over Hands Off My Chocolate:

Hands Off My Chocolate is een origineel jong Nederlands merk dat sinds eind 2013 de lekkerste eerlijke Belgische chocolade aanbiedt in de vorm van de eerste rondjesreep ter wereld. Maar het belangrijkste kenmerk van deze chocolade is dat het te lekker is om te delen. Er waren al 5 varianten op de markt: White meets Milk (een blend van witte en melk chocolade), Melting Milk (een romige melk chocolade), Milk meets Dark (een blend van melk en pure chocolade), Friendly Dark (een niet bittere pure chocolade) en Double Dark (een extra pure chocolade met 70% cacao). En vanaf nu dus ook de Seriously Dark (met 85% cacao, minder suiker en toch heel toegankelijk).

De introductie van deze nieuwe variant kon gerealiseerd worden door financiering via het crowdfundplatform van de Amersfoortse: Doorgaan.nl.

000995330_001_217401_708 000995204_001_217400_708 000995200_001_217399_708 000995196_001_217398_708 000995192_001_217397_708

 

Voor een reep van 120 gram betaal je bij de AH € 1,99. Niet duur als je het mij vraagt. Ik ben heel benieuwd naar de andere smaken, deze ga ik zeker (met veel plezier) uittesten!

De repen zijn o.a. te koop bij Albert Heijn, Deen en op Schiphol airport.

Voor meer info kijk je op: www.hands-off.com

Heb jij al eens de chocolade van Hands Off geproefd? 

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com