Have you met Lorac yet? :-)

Op de Amerikaanse site van Sephora stuitte ik op het merk “Lorac”…. echt een prachtig merk! Helaas kon ik ik nergens een site of adres vinden waar ze het in Nederland verkopen, zelfs niet op de Lorac site zelf en ben dus op Ebay gaan snuffelen… ook niet echt makkeljk om iemand te vinden die het naar NL verscheept, maar uiteindelijk heb ik een prachtige aankoop kunnen doen 🙂

Verschillende celebs zijn op de rode loper verschenen opgemaakt met de producten van Lorac en staan zelfs leuke en goede “rode loper” tips en trucjes op de site! Op http://www.loraccosmetics.com/ kun je alle producten en tips bekijken!Speciaal voor de feestdagen heeft Lorac een aantal leuke giftsets samengesteld en een nieuwe limited edition lipglossjes gemaakt genaamd “Tie Dye for”

Zelf lijkt mij de lipgloss “Multiplex 3D”echt super! Deze is verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren!
Voor de lipgloss moet ik nog op zoek naar een verkoper… ben er erg nieuwsgierig naar 🙂
Mijn aankoop op Ebay verwacht ik volgende week binnen, ik heb een heel leuk pallet gekocht genaamd “Maui Wowie Face Kit” met daarin 4 kleuren ogenschaduw, 2 kleuren blush en 2 lipglossjes… 
Hierbij een kleine sneak preview… binnenkort een artikel met swatches!
Hebben jullie al ervaringen met dit mooie merk?
liefs xoxo Heidi

5 Comments

 • Kayla
  nov 19, 2010 at 10:38

  Het merk ziet er erg mooi uit! Ben erg benieuwd naar je artikel met swatches!:D

 • Samantha
  nov 18, 2010 at 17:58

  Wat leuk! Ik kende het nog niet!

 • Tatjana
  nov 18, 2010 at 15:32

  Wat een leuk merk zeg!
  Ik ken het merk nog niet, maar ziet er wel erg leuk uit. 😀

 • Heidi
  nov 17, 2010 at 16:33

  Hey wat leuk Cindy! Doe je ook al mee met de winactie? Wel doe he 😉 ik ben inmiddels ook een volger van jouw blog!

  xoxo

 • Cindy
  nov 17, 2010 at 16:31

  Super leuk zeg! En ik heb je gevolgd 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com