Heerlijk dagje sauna met SpaOnline | Winactie

Als ik iets heerlijk vind is een dagje voor mezelf te plannen om dan een dagje naar de sauna te gaan. Ik heb al redelijk wat sauna complexen en ook hammam’s bezocht. Nederland telt dan ook aardig wat van dit soort complexen en ik vind het leuk om verschillende hiervan te bezoeken. Vaak is het zo dat je let op aantrekkelijk aanbiedingen. Ik ontvang onlangs een mail om een samenwerking aan te gaan met een bedrijf die veel van deze complexen hebben gebundeld onder 1 dak om zo daar te kunnen boeken voor een dagje of weekendje weg met erg leuke kortingen. Ik had er echter nog nooit van gehoord maar eenmaal een kijkje op de site te hebben genomen was ik verbaasd wat deze SpaOnline.com te bieden heeft.

Sauna2kopie

Wat mij opviel naast het grote aanbod is de recensies van de klanten, ik zie veel lovende berichten voorbij komen. Tegenwoordig kijken we uiteraard snel naar de bevindingen van andere mensen en speelt dit toch een grote rol in het maken van een keuze om ergens gebruik van te maken of te kopen. Je kunt er allerlei leuke aanbiedingen kopen van een dagentree tot arrangementen, de site is erg overzichtelijk en echt het aanbod is enorm!

Kort over Spa Online:

Met meer dan 80 sauna’s, thermen en sparesorts is SpaOnline.com de grootste boeking site van Nederland en België. Ze verwerken dagelijks meer dan 200+ vouchers, hanteren geen reserveringskosten, hebben een 14 dagen “niet goed geld terug-garantie” en zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org.

Ze werken al meer dan 3 jaar voor grote en kleine spa’s, sauna’s en thermen in heel Nederland en België: Wellness Ridderkerk, Thermae 2000, Thermen Holiday, Landal Palestra, Thermen Bussloo, Spa Gouda, Wellnessboot, Lucaya, Westcord Hotels, Thermen Zeeland, De Thermen, Thermae Son, Easyfeeling, Thermen Papendrecht, Sauna Thermen Zuidwolde, Fort Resort Beemster, Spa Zuiver en vele andere.

SpaOnline.com is uitgegroeid tot de grootste boekingswebsite voor Spa’s & Wellnessresorts in Nederland en België. Via SpaOnline.com kun je verschillende spa’s in Nederland en België met elkaar vergelijken en hierbij kun je ook gelijk boeken. Zo vind je hier diverse aanbiedingen, met minimaal 10% korting en lees je reviews van andere bezoekers. De site is overzichtelijk, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. Het fijne is dat er een actieve klantenservice aanwezig is. Naast telefonisch contact of via de mail, kun je ook online chatten met de klantenservice. Zo krijg je snel een antwoord en kunnen ze je verder helpen met je vraag.

10171891_771307019595935_5971171983195443930_n

Hoe werkt SpaOnline.com precies?
Kies een spa uit – Meer dan 200 aanbiedingen
Kies een aanbieding – Beste prijsgarantie
Inloggen & Betalen – Geen reservering kosten
Printen en meenemen – Vouchers

Ik voel me na zo’n dag altijd helemaal herboren! En wat ik zo ontzettend gaaf vind en ook een eer is dat ik aan mijn lieve lezers ook zo’n heerlijk dagje weg kan aanbieden, aangeboden door SpaOnline.com. Wat een geweldig cadeau om te krijgen, een dagje voor jezelf en voor jouw vriend/vriendin, moeder of partner.

 

Wat kun je winnen:

2 dagentrees (1 voor jou en 1 voor jouw gast die dag) bij de sauna van jouw keuze.

 

Wat moet je doen:

• Volg Fabulous Feeling Blog op Facebook

• Volg SpaOnline.com op Facebook

• Like en deel het bericht op FFB Facebook pagina

sauna1

Ik zal het uiteraard een eer vinden als je me volgt op Bloglovin maar is geen pré.

Neem alvast een kijkje op SpaOnline.com welke sauna jij zal willen bezoeken, ik ben erg benieuwd naar welke sauna jullie willen gaan! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!

(De actie loopt voor 1 week, zaterdag 30 mei. Je wint 2 dagentrees, dit is exclusief behandelingen, dranken en eten)

8 Comments

 • Natascha Bervoets
  mei 28, 2014 at 08:47

  Ooew heerlijk ^^ misschien leuk als huwelijkscadeautje voor mijn hubby ♡♡

  • Heidi
   mei 28, 2014 at 08:50

   Dat zal zeker een leuk huwelijkscadeautje zijn Natascha! Even helemaal ontspannen na zo’n dag! 🙂

 • Tanja
  mei 24, 2014 at 09:55

  Superleuke winactie! Ik heb meegedaan en volg je uiteraard op bloglovin! 🙂

 • Anita H.
  mei 24, 2014 at 02:09

  Nou, die wil ik wel heel graag in de wacht slepen. Mijn keuze: Wellness Sittard. Daar kan ik gewoon met de fiets naartoe.

  • Heidi
   mei 24, 2014 at 07:36

   Dat is handig Anita dat je daar met de fiets naartoe kan! Ik ga ’s kijken naar die sauna, altijd leuk om even te koekeloeren 🙂

  • Anita H.
   mei 24, 2014 at 21:25

   En zeker als je niet in het bezit bent van een rijbewijs…. ;o)

  • Heidi
   mei 25, 2014 at 09:58

   Ja, dan is dat zeker handig als je dan op de fiets kunt gaan! Lijkt me best lastig om geen rijbewijs te hebben, of valt dat mee?

  • Anita H.
   jun 1, 2014 at 00:07

   Ik ben niet anders gewend. En ik probeer het positief te bekijken: het bezit van een auto kost veel geld.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com