Hello Kitty knuffelspeeltjes voor de hond… so cute!

Ik vind ze zoooo schattig! Knuffelspeeltjes van Hello Kitty en fruit… wie wil ze nou niet voor hun woef!

De aardbeien en fruitstukjes zijn van zacht pluche-materiaal met een pieper erin, bevestigd aan een honden “kauw-touw”… en de “fruit” Hello Kitty’s zijn ook van pluche-materiaal en er zit ook een pieper in.

Ik wilde heel graag meer doen met honden kleertjes en accessoires dat ik heb overwogen ze ook in mijn webwinkel te gaan verkopen, aangezien dat momenteel teveel wordt, wil ik eerst ’s af en toe een nieuw product uitlichten op mijn blog. Uiteraard zijn ze dus wel te bestellen bij me en krijg je ook nog eens 10% korting op de artikelen! That’s cute too ;)!
De Hello Kitty’s zijn normaal € 6,95 en de aardbeien en fruitstukjes zijn normaal € 8,95
Wil je meer weten over alle producten, stuur me een mailtje!

Tags:

7 Comments

 • FabulousHeidi
  sep 20, 2012 at 08:31

  Maakt niet uit hoor 🙂 ik krijg helaas net te horen van de groothandel dat ze totaal zijn uitverkocht behalve het fruit-touw “orange”

 • Anonymous
  sep 19, 2012 at 16:17

  Late reactie terug, maar waar kan ik deze bestellen?

 • FabulousHeidi
  aug 29, 2012 at 19:09

  Hoi Anoniem 🙂 jazeker, echter alleen de Hello Kitty met Meloen en de fruitringen…

 • Anonymous
  aug 29, 2012 at 18:35

  Hi! Wat een leuke speeltjes! Zijn ze nog steeds verkrijgbaar?

 • FabulousHeidi
  jul 10, 2012 at 09:06

  Ze zijn nog steeds te bestellen. Hello Kitty met Meloen en de fruitringen.

  liefs!

 • Anonymous
  dec 14, 2011 at 19:51

  Hi,

  Wat zijn ze schattig de speeltjes van hello kitty voor de hond.
  Ik wil er graag een hebben,. kan dat nog??

 • Reintsje
  sep 21, 2011 at 21:48

  Hallo, ik zag de super leuke honden honden knuffels van hello kitty en fruit.

  Zijn ze nog te bestellen?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com