Het Body Book van Cameron Diaz

Dat Cameron Diaz een geweldig lijf heeft dat was al wel weer te zien in de film Sextape. De actrice mag er echt nog steeds zijn voor 43 jaar! In haar nieuwe boek wat 14 oktober verschijnt verteld ze haar geheim(en) en verteld ze hoe jij ook zo goed in je vel kan komen te zitten. Voor mij een pure beauty… there is still something about… a.. Cameron!

sex_tape_2014_movie-wide

– PERSBERICHT-

Gezond eten, lekker bewegen, zelfverzekerd en gelukkig zijn

Iedere vrouw is anders; haar lichaam heeft sterke kanten en mindere kanten. We zijn niet allemaal een model of een actrice met mooie haren en hagelwitte tanden, maar we hebben allemaal het perfecte lijf in ons: het voor ons optimale lichaam.

Cameron Diaz laat in Het Body Book zien hoe je op kunt bloeien als vrouw door gezond te eten, regelmatig te bewegen en van jezelf te houden.  Zeker dat laatste zorgt voor een stralende zelfverzekerde verschijning.

Voor wie nu denkt dat Cameron Diaz makkelijk praten heeft, gezegend met een droomlijf: ook zij kende haar onzekerheden en kampte onder meer met ernstige acne. Pas toen ze leerde om beter voor zichzelf te zorgen en van haar eigen lijf te houden, werd ze een gevierde actrice.

Het Body Book is opgedragen aan jouw lichaam en verzekert je een geweldig lijf; omdat elke vrouw mooi is als ze op haar best is – ook jij! Zorg dat je mooiste versie naar buiten komt!

Cameron Diaz is een Amerikaanse actrice. Ze werd genomineerd voor een Golden Globe voor haar rollen in films als There is something about Mary en Being John Malkovich. De pers roemde haar boek vanwege de charmante boodschap en de inhoudelijke kwaliteit.

Het Body Book
Auteur: Cameron Diaz
Prijs: € 24,99
ISBN: 9789021557748
Verschijnt op: 14 oktober 2014
Kosmos Uitgevers

 

9789021557748

 

Cameron blijft wel een favoriet van me. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar dit boek!

6 Comments

 • Miss Happinez
  okt 12, 2014 at 14:25

  Ze is echt mooi inderdaad! Ben best benieuwd naar het boek.
  Ps: je kunt op mijn blog een pakket winnen ter waarde van meer dan €100!

  • Heidi
   okt 12, 2014 at 14:27

   Ik ben ook benieuwd naar het boek, ’s kijken of het werkt hihi! Leuk ik ga een kijkje nemen 🙂

 • Deb
  okt 12, 2014 at 11:34

  Ze is inderdaad prachtig en heeft een geweldig lijf. Toevallig heb ik gisteren Sextape gezien!

  • Heidi
   okt 12, 2014 at 14:26

   Owww hoe vond je ‘m? Vind het een pure uitstraling die ze heeft, houd ik wel van 🙂

 • Rowan - RebelliousyetRomantic
  okt 10, 2014 at 21:26

  Dat vind ik nou ook, wat een mooie vrouw nog! Ik had echt niet gedacht dat ze alweer 43 was. Wat ziet je blog er trouwens geweldig uit! 🙂

  • Heidi
   okt 11, 2014 at 13:31

   Nou inderdaad he Rowan! Mogen we allemaal hopen om op die leeftijd er nog zo uit te zien 🙂 Dank je wel voor je super compliment! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com