Hi! I’m back!

Zoals je (wellicht) al hebt opgemerkt, ik ben weer terug van weggeweest. Volgens mij heb ik er, na een losse post hier en daar, 2-3 jaar “uitgelegen”. In het begin was ik vrij fanatiek (ook al was ik niet echt groot qua blog) en opeens besloot ik nagenoeg niets meer te posten. Nog wel wat “twijfelposts” geplaatst haha… stoppen doorgaan… stoppen doorgaan… Dit gaat echt een lang artikel worden, nu ik begin te schrijven. Kortom mijn verhaal en wie is Heidi.

10153143_4325766559760_3946058573776344997_n

Ik zal lichtelijk uit leggen waarom en wat ik in die tussentijd zoal heb gedaan én waarom ik nu weer volop aan de “blog” ben geraakt. Achter elke blog zit een persoon, een persoon met een verhaal en ik wil jullie laten zien wie ik ben en wat mijn verhaal is. Dit is echt een persoonlijk stukje en ik wil dit graag met jullie delen. Als ik ook terug kijk op de afgelopen jaren en de foto’s die ik geplaatst dan zit er veel vreugde maar ook heel wat traantjes achter.

Toen ik begon met bloggen, vooraf wat blogs gevolgd, begon ik met het idee “hé dat kan ik ook”, met mijn achtergrond in de beauty, ik heb na de middelbare school een opleiding gedaan als schoonheidsspecialiste vervolgens een vrij pittige kappersopleiding en wat losse opleidingen in die richting. Ik heb mijn Reiki 1 en 2 certificaat behaald. In het begin van mijn 20er jaren een kapsalon en schoonheidssalon gehad, hiermee ben ik uiteindelijk gestopt en lang nog aan huis gekapt (ambulante kapsalon). Ik heb een jaar in een wat luxe kledingwinkel en een half jaar in een luxe jewelrywinkel gewerkt. Dat het niet makkelijk is om een blog te beheren kwam ik later achter. Je moet stipt zijn, met grote regelmaat artikelen plaatsten en dit moet ook een goede inhoud hebben. Qua foto’s van looks etc. vind ik dit nog steeds niet erg makkelijk. Mijn velletje is niet meer zo strak als toen ik 18 was en ik ook al heb ik in een diploma in make-up, ik ben geen visagist. Ik heb lange tijd zelfs 1 bakje met make-up gehad en gebruikte ik maar 1 palette van Clinique. een nagellak stash van 5 lakjes. Dit is veranderd toen ik aan het bloggen raakte. Kortom het is niet even een blogje hebben. Er gaat veel tijd inzitten. Dit is een van de redenen waarom ik moest stoppen.

Ons familiebedrijf (drukkerij) verkeerde, op het moment dat ik ging bloggen, in de problemen. Ik moest vertrekken uit mijn geliefde en geweldige appartement, ik ben toen bij mijn broer gaan wonen. Omdat dit echt een zware periode was ben ik gestopt met bloggen. Ik leerde destijds mijn (inmiddels ex-vriend) kennen waardoor ik al een soort “roze wolk” stadium verkeerde. Kort daarna werd het bedrijf overgenomen door een groot facilitair bedrijf en werd ik aangesteld als verantwoordelijke voor de PR en ontwerper van het bedrijf. Ik was al verantwoordelijk voor het ontwerpen/DTPen/aansturen van een machine ter voorbereiding op het drukken. Er was geen ruimte meer voor bloggen. Ik kreeg een geweldig aanbod destijds om te koken met topchef Rachel Khoo. Dit moest ik (letterlijk) afzeggen. Ik kreeg eindelijk weer een nieuw huisje waar ik sinds 1 mei, 3 jaar geleden, ben gaan wonen. Het is gewoon nog steeds niet af haha! Mijn relatie met mijn ex-vriend was zwaar maar ook geweldig! We zouden samen gaan wonen, dit is nooit gebeurd. Mede door hem en zijn baan kon ik niet in de voorgrond treden, zo vertelde hij.

Goed met mijn huisje en roze fiets (ja roze fiets) had ik weer een “thuis” en een lieve vriend. Het ging langzamerhand weer beter en ik kreeg weer een autotje. Mijn werk was leuk maar af en toe zenuwslopend, ik had het idee dat ik tegen de grens van overspannen aanzat gezien alles zo snel ging en ik al jaren geen vakantie had gehad. Door te mediteren (les in gevolgd) en op een gegeven moment ietwat rust en vrije dagen ging het beter. Ik werd aangesteld in het bestuur van voetbal vereniging. Heb o.a. voor de vrouwen daar een ladiesnight georganiseerd en moest voor mijn werk af en toe wat stands voor beurzen opzetten naast mijn dagelijkse werk en moest ik een digitale (hugh-ass) printer gaan aansturen, wat ik overigens nog steeds doe. Ik heb enorm veel geleerd van die tijd.

Begin vorig jaar kwam er een scheurtje (nu ja scheurtje, zeg maar scheur) in mijn opbouwende leven. Mijn lieve Maine Coon “Django” heb ik in moeten laten slapen, hij had suikerziekte en ik zag ‘m telkens weer achteruit gaan. Die beslissing was heel erg zwaar. Dit was echt zo’n lief beestje! Een paar weken later werd me verteld dat het bedrijf weer was doorverkocht. Dat was het moment dat ik dacht ok, nu is het klaar, ik begin voor mezelf. Daarop volgend zijn mijn vriend en ik, na een relatie van 2 jaar uit elkaar gegaan. Voor mij was hij denk ik wel de liefde van mijn leven. Ik heb hem erg lang gemist maar nu na een jaar zie ik in dat het nooit echt had kunnen werken. Hij was mijn maatje maar toch was er een te groot verschil russen ons. Ik ben nu een jaar bezig met mijn bedrijf (ontwerp- en printbureau), wat ik opstartte uit het niets, geen buffer, gewoon hop gaan! Ik kan er gelukkig van leven en kocht in november vorig jaar een nieuwe auto, een Fiat 500. Ik had mijn vorige toet in elkaar gereden door een stomme fout (hihi) en ja dan meteen een goede auto waar ik ook bij klanten kan voor komen.

Waarom nu toch weer aan het bloggen?

Ik werd een tijdje geleden telefonisch benaderd door 2 verschillende PR-bureau’s of ik een stuk wilde schrijven (die nog gaat komen) en of ik naar een persevenement wilde komen. Ok dan heb je even zo’n moment van uhhh… willen ze me iets duidelijk maken daarboven? Dit was apart, ik deed al lang niets meer met de blog en deze lag zo ongeveer in het luchtledige. Ik denk, nu ik terug kijk dat ik me eerst wilde bewijzen of iets dergelijks. Vanaf 2008 werk ik (weer) in het grafische vak. Als je lang is wijsgemaakt dat je een popje bent en een dom blondje dan ga je het tegenovergestelde doen van beauty. In mijn geval wel… maar nog, na jaren in het technische vak te zitten, wisten mensen niet wat ik deed, soms nog net niet verbaasd. “Goh jij weet er best wel wat van”, met zo’n suffe smile die je je toegericht krijgt, na een uur lang moeten ratelen hoe iets druktechnisch in elkaar zit. Of een opmerking als “zal ik het even doen” me wegwuiven achter mijn Apple zodat ze zelf een aanpassing van de folder in Indesign wilde aanpassen. Vervolgens de opmerking krijgen “Jezus wat ben jij snel! Ik kan je niet bijhouden”. Uhhh… zucht. Niet om nou iemand af te kraken, juist niet, het is ook weleens leuk om mensen te verbazen. Ik wil aangeven dat je je niet kan bewijzen en of je nou beauty wil doen of in de grote mannenwereld je wil begeven, het maakt, plat gezegd, geen zak uit. Ik hoef me niet te bewijzen, en wie wel, je moet doen waar je blij van wordt. Zijn wie je bent, jij als eigen unieke persoontje and who cares what they think, wat vind jij van jezelf en wie wil zijn. Mijn allergrootste voorbeeld Coco Chanel, een top zakenvrouw! Haar leven draaide om beauty en fashion. Er is zoveel om beauty, fashion en dergelijke te doen en zal altijd zo blijven. Het kwartje viel bij mij later pas.. mij moeder zei vorige week, je bent altijd al dol op beauty geweest, je was er al vanaf je 12e mee bezig. Toen ik jong was knipte ik overal waar ik kon plaatjes van make-up uit en zat uren voor de spiegel te experimenteren met make-up. Ik ging jaren naar pedicures, nagelstylistes, massage salons, laat al 13 jaar extensions zetten en ga zo maar even door.

Dusss… weer opgestart, een Facebook pagina aangemaakt, een nieuwe site op WordPress met eigen domeinnaam. Ik wilde ‘m eerst aan mijn bedrijf koppelen maar nee dat wil ik niet meer, ik wil schrijven! Schrijven over beauty en andere leuke dingen! Ik word hier zo blij van! Dat je op je 33e er achter komt dat dit is wat je wil en het ook toegeeft aan jezelf, voor mij een stap. I’m happy by myself. Geen vriend, wel een tof bedrijf, een schat van een hond, leuke vrienden, lieve familie, mijn huis, mijn auto, mijn blog! Doen wat ik wil. Van ’s morgens tot ’s avond bezig zijn met je werk en de blog erbij, heerlijk!

Ik heb wat foto’s geplaatst hieronder van wat ik de afgelopen tijd heb gedaan en meegemaakt. Van een reis naar Milaan, München en Parijs. Weer naar de sportschool, lekker gegeten. Diertjes, die van mij en van mijn ouders. Eigenlijk van alles en nog wat! Ik hoop dat jullie een beetje een beeld van mij hebben en voor alle volgers die ik nog steeds over heb gehouden, bedankt! Voor de nieuwe volgers, welkom!

pica's1

pica's2

pica's3

pica's4

pica's5

See you soon!

 

8 Comments

 • Tamara
  mei 19, 2014 at 12:08

  Leuk deze blog te lezen.
  En erg leuk dat je terug bent, jammer dat we elkaar helaas niet hebben gespot bij de Masterclass 😉

  • Heidi
   mei 19, 2014 at 12:11

   Thx Tamara! Nou inderdaad he! Ik heb echt zitten zoeken maar het was zoooo druk! Wie weet volgende uitje 🙂

 • Deb
  mei 7, 2014 at 19:26

  Leuk om je weer te lezen Heidi! Ik spotte je ook al op FB! Je hebt veel meegemaakt de laatste tijd.. what doesn’t kill you makes you stronger zeg ik altijd maar. Je bent een mooi mens van binnen en van buiten, jij gaat het allemaal wel redden! Daar heb ik alle vertrouwen in!

  • Heidi
   mei 7, 2014 at 19:45

   Wat lief Debby!!! Thx voor je super reactie! Idd what doesn’t kill you… 🙂

 • Fabiënne
  mei 2, 2014 at 21:48

  Je hebt veel meegemaakt de afgelopen tijd, leuk om te lezen dat het weer de goede kant op gaat.

  • Heidi
   mei 2, 2014 at 21:51

   Ja best wel maar gelukkig ook veel leuke dingen 🙂 thx Fabiënne! Lief!

 • Larissa
  mei 2, 2014 at 08:06

  Leuk geschrevennnnn

  • Heidi
   mei 2, 2014 at 08:36

   Thanks Laris!! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com