Hoge hakken in de keuken….

Ze noemen het boek ook wel de kook-chicklit… het kookboek vóór vrouwen: Hoge hakken in de keuken!


Misschien heb je ‘m al eens voorbij zien komen of zelfs in je kast staan, maar ik vond het even de moeite waard om dit kookboek uit te lichten! 🙂 En inderdaad het is echt een kookboek voor vrouwen… 

Ik vind dit zo’n grappig en leuk boek, omdat wij vrouwen als geen ander begrijpen dat je “mood” echt zo’n effect heeft op je eetgedrag!
Als je liefdesverdriet hebt wil je een lekkere chocoladetaart, als je weer goed voor de dag wilt komen in je bikini dat je een “slanke”salade wil. Lekker wilt snoepen en snacken met je vriendinnen en als je liefje op bezoek komt een heerlijk diner voor hem wil bereiden 😉
Echt superveel heb ik er nog niet uit gemaakt, maar het recept van de komkommersoep kan ik je echt aanraden, lekker fris soepie!

Er is een recept voor elke “mood”: ladies night, bikini’s & badpakken, date & double date, druk, druk, druk, feestje en met dikke sokken op de bank. Van caesar salad tot chocolade fondue en van frites stoofvlees tot minigeitenkaastaartjes. Aangevuld met zeven bonuspagina’s vol extra tips, cocktails en gerechten. 


Het boek is te koop voor €9,95 en tevens zijn er nog 2 andere uit deze leuke “Hoge hakken”: serie te koop, nl. de “Hoge hakken lekker vega” en “Hoge hakken aan de wijn”volgens de recenties ook 2 toppers!Mocht ik weer een heerlijke recept uit het boek uitproberen, maak ik er uiteraard weer een artikeltje van en mocht jij dit boek in bezit hebben, let me know wat je het lekkerste recept vind!


xoxo Heidi

8 Comments

 • Heidi
  nov 16, 2010 at 09:53

  @styleiseternal dat wist ik niet, bedankt voor de tip meis! 🙂

 • styleiseternal
  nov 15, 2010 at 11:45

  Ik heb die ook 🙂 Er is nog een andere: Nieuwe Hoge Hakken in de Keuken!

 • Kayla
  nov 10, 2010 at 10:30

  Lijkt me een erg leuk boek!:D

 • Heidi
  nov 5, 2010 at 18:12

  Thx ladies voor je leuke reacties weer!

  xoxo

 • Heidi
  nov 5, 2010 at 18:11

  Wat een leuke en lieve reactie Annemieke! Dank je wel! 🙂 Ow er staan echt leuke en lekkere dingen in (vooral die taarten 😉 jum jum! Het boek opzich al al smakelijk om te zien idd!

  Idd echt een leuk Sinterklaas-cadeautje 🙂 graag gedaan meis!

  liefs Heidi

 • LieveMiekjuh
  nov 5, 2010 at 15:35

  Hoi Heidi,

  Wat een superleuk boek. En ligt het aan mij, maar die taart op de voorkant van het boek doet t ‘m echt. Ik denk dat ik dit eens leuk op mijn Sinterklaaslijstje ga zetten.
  Dank je wel.

  liefs,
  Annemieke

 • Anonymous
  nov 5, 2010 at 15:14

  De titel alleen al klinkt leuk, lol 😀

 • Ytje
  nov 5, 2010 at 15:06

  O wat leuk Heidi, mag ik dat boek ook eens van
  je lenen?

  groetjes ma

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com