Hunkemöller | The Sylvie Collection | Winter & Kerst

Vandaag niet alleen voor de dames maar ook voor de heren een prachtig persbericht. Nu we weer richting de winter- en kerstdagen gaan staan glamoureuze cadeautjes voor de vrouw (en stiekem ook wel een beetje voor de man ;-)) weer in de spotlight. Mooie lingerie mag dan zeker niet ontbreken onder de kerstboom! De nieuwste collectie in samenwerking met Sylvie Meis zal binnenkort in de winkels liggen. En sjaa over smaak valt te twisten maar ik vind Sylvie echt een prachtvrouw! Laat je verleiden door de prachtige foto’s en “beminde the scene video’s” opgenomen in het mooie Londen!

1

-Persbericht-

Hunkemöller, het grootste lingeriemerk van Noord Europa, organiseerde op donderdag 9 oktober een spectaculair feest om zowel ‘The Sylvie collection’, als winter & kerst collectie te presenteren. Het Transformatorhuis in Amsterdam was omgetoverd tot een Winter Wonderland, compleet met levensgrote ‘snow globe’, hot chocolate bar en een expositie ruimte! En met als inspiratie bron Londen voor de exclusieve Sylvie collectie konden een reuzenrad en fish’n chips stand natuurlijk niet ontbreken.

Fashion capital Londen als inspiratie bron voor de The Sylvie collection

‘The Sylvie collection is een gelimiteerde collectie, die tot stand gekomen is uit een samenwerking met het Hunkemöller design team en Sylvie Meis. De collectie, geïnspireerd op fashion capital Londen, reflecteert haar persoonlijkheid en smaak. Zachte tonen roze, zwart en bordeaux voeren de boventoon in de lingerie sets, de bustier, de body en slipdress met bijpassende kimono. Ook zijn er verschillende accessoires als stockings. De sets zijn geproduceerd in kant en satijn, verrijkt met strass steentjes. De collectie is vanaf 3 november in zowel Hunkemöller winkels als online verkrijgbaar.

 

2

3

 

4

5

6

7


9

10

11

12

 

 

‘Lets stay home & shake things up’

Nu de dagen weer korter worden en de temperaturen dalen veranderen we ons motto naar ‘Let’s stay home’ en daar hoort een cosy collectie bij die aan alle voorwaarden van de winter voldoet. Van pyjama’s tot de inmiddels niet meer weg te denken funny onesies. Maak je winterse home outfit helemaal compleet met de bijpassende accessoires. Ook leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Vervolgens verplaatsen we ons van de bank naar de gezellige etentjes en de vele feestjes in de decembermaand; Lets shake things up! Onder je glamorous outfit mag een ultiem sexy lingeriesetje niet ontbreken. De kerst collectie bestaat natuurlijk uit de traditionele kleuren rood en zwart, maar voor degene die eens wat anders willen zijn er de smaragd tonen en een eclectische blauw tint. De kanten afwerkingen, speelse elementen als uitgesproken rugdetails en natuurlijk heel veel ‘bling, bling’ maken de collectie tot een feest!

Zowel de cosy collectie als de kerst collectie zijn dit jaar voor het eerst te zien in een TV commercial die vanaf begin december in Nederland, Duitsland, België en al eind november in Denemarken te zien zal zijn.

Voor meer leuke nieuwtjes van Hunkemöller en over de The Sylvie collection, check de blog van Hunkemöller!

 

2 Comments

 • Deb
  okt 12, 2014 at 11:14

  Prachtige collectie! En ja Silvie is zeker een mooie vrouw, maar op de een of andere manier heb ik totaal niks met haar en vind ik het een enorme gold digger. En lijkt ze me ook totaal niet sympathiek.

  • Heidi
   okt 12, 2014 at 14:24

   Jazeker echt een mooie collectie he! Ik weet precies wat je bedoeld Deb over Sylvie (ik vind dat dus ook ;-))

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com