iFabulous | What’s on my phone #april2016

Het is weer tijd voor een nieuwe persoonlijke PLOG “What’s on my Phone“. Pak een bak koffie of thee erbij, vergeet dat lekkere koekje natuurlijk niet! Vandaag laat ik je weer zien wat ik de afgelopen tijd heb uitgespookt en verzameld! Van lekker eten tot aan de bioscoop en leuke pics van Instagram (en uhh Snapchat). Ik deed op van inspiratie van andere bloggers, de Linda en reisde ik weer af naar Amsterdam voor persevents. Kijk je mee?

iFabulous | What's on my phone #april2016

Op mijn werk komt altijd de nieuwe Linda binnen (handigggg), als het even rustig is blader ik ‘m door maar meestal meteen naar de recepten… uhh ja dat is niet zo raar ;-)… waar ik dan er blij van word is een recept als bananen-toffetaart *nom nom* deze wil ik zeker een keer maken!

Via een leuke site (Homify) kwam ik deze magneetwand tegen voor in de keuken. Hoe handig is dit? Kruiden die je aan de wand hangt!

Even een kopje koffie en een taartje met mams eten bij ons favoriete plekje Nagelkerke. Deze lemon-custardpie zag er zooo lekker uit maar zoet! Eigenlijk waren we erna best misselijk haha!

Bij collega blogger Karen van Dejlig.nl zag ik deze handige tip in een artikel (link) staan over Life Hacks. Je eitje bakken in een koekjesvorm.

iFabulous | What's on my phone #april2016

Een bijzondere uitnodiging van OPI om mede-oprichtser en First Lady of Nails Suzy Weiss-Fischmann te ontmoeten tezamen met de nieuwe OPI collectie. Ik reisde af naar Amsterdam voor dit toffe event. Het gehele verslag lees je hier terug. Een paar kiekjes zijn wel op zijn plaats. Binnenkort zal ik alle lakjes laten zien in een apart artikel.

Het event werd gehouden in het Scheepvaartmuseum, wat een mooi museum!

Onderweg terug moest er natuurlijk nog wel een SBtje gekocht worden. 😀 #koffieleut

iFabulous | What's on my phone #april2016

Ik schreef laatst een artikel over de duurzame tassen van Handed By (kijk hier om terug te lezen), dit vonden ze zo leuk dat ik als dank de Nude Paris Shopper cadeau kreeg, lief he! De kleur is zo mooi en hij is heel sterk! Ik neem ‘m steeds mee tijdens mijn wekelijkse tocht langs alle boerderijen. Er zat ook een zalige handcrème bij de tas.

Onderweg, in de toet, met de lila OPI lak I Am What I Amethyst uit de nieuwe collectie. Echt een favoriet kleurtje.

We werden uitgenodigd om naar de Harbour Club in Amsterdam te komen voor een nieuw revolutionair merk op haargebied. Ik zal er apart een artikel over schrijven en uiteraard de product reviews laten zien want ik hoop heel hard dat dit echt de haar-droom waar gaat maken.

Voor mijn (35e) verjaardag had ik nog een avondje sushi tegoed. Heerlijk zitten smullen! #lovesushi

iFabulous | What's on my phone #april2016

Gezond eten en leven, dat ik iets waar ik me enorm mee bezig houd. Ik vond deze quote dan ook erg mooi!

Een biomuesli met banaan en Fokus van Amanprana, zo lekker! Boordevol antioxidanten, ik zal dus niet snel roesten van binnen hihi!

Een vega-pasta in de maak en op het bordje. Voor lekker eten heb je echt niet altijd vlees nodig. #eetiswatmindervlees 🙂iFabulous | What's on my phone #april2016

Op instagram volg ik een aantal cake shops uit Australië en deze cupcakes van Nectar and Stone zagen er echt prachtig uit!

Pret met Snapchat, bijna het enige waar ik de app voor gebruik… de maffe selfiefilters.

Hoe leuk is dit plaatje van Audrey Hepburn. Een van mijn heldinnen!

Ook op Instagram volg ik het account van Juniper de grappige vos (JuniperFoxx). Dit schatje wordt als huisdier gehouden, ik denk omdat ie gevonden is als welpje.
iFabulous | What's on my phone #april2016

Pasen!! Lekker eten en daar hoort natuurlijk mams haar appelroomtaart bij… lekkah!

Julian, de zoon van mijn zus werd 18 jaar en dat werd vrolijk gevierd. Tante Hei, we gaan wel Tequila shots doen he! Tante Hei doet wel mee 😉

Even mijn neefje pesten met deze poster van Superman, hij dacht dat ik nog voor hem naar de bios ging om de nieuwe film te zien. Errug grappig! #TeamSuperman
iFabulous | What's on my phone #april2016

We gingen dus niet voor Batman vs Superman maar voor Rokjesdag! Ik won bij de lieve Anne-Marie van foodblog My Happy Kitchen (link) kaartjes en een stoer schort. Wat een leuke en grappige film! Zeker een aanrader!

Dit idee vond ik ergens op Instagram (Volgens mij bij @mcdid). Leuke hack, eigenlijk heel handig voor mij om mijn kwasten en favoriete make-upjes in te doen.

Nog meer lekker eten! We gingen naar De Moriaan in Roosendaal voor het afscheid van een lieve collega. Nog zo’n aanrader, wat een zalig tentje! Ik nam tagliatelle met zeebaars en zalm… mmm…iFabulous | What's on my phone #april2016

Mijn lieve kleine luie prinses Sophie. Ze heeft best wat rare tikjes, zoals het begraven van botjes, het liefste in mijn tas maar een bot tussen mijn schoenen of in de boekenkast moet je ook niet raar van staan te kijken.

Toen was het eindelijk zover… Ik mocht naar Batman vs Superman!! Mocht… ja ik “mocht” mee want de andere 5 die mee gingen waren mannen. Eerst lekker even wat gegeten bij Vietnamees Restaurant Pho in Rotterdam. Springrolls en Pho soup.. lekker hoor!

Vanaf maandag ben ik begonnen met detoxen/ontzuren. Ik heb heel mijn eetpatroon omgegooid omdat ik toch ook gewicht kwijt wil. Ik begin met een halve uitgeperste citroen met bakingsoda en heet water. En meteen een kop Alka Thee erachter aan. Lekkere thee met een aparte smaak, ik zal hier ’s wat meer over vertellen maar eerst de detox! iFabulous | What's on my phone #april2016

 

Wat voor leuks hebben jullie de laatste tijd meegemaakt?

liefs Heidi

5 Comments

 • Karen
  apr 6, 2016 at 09:23

  Wat een gezellig overzicht. En wat lief dat je Dejlig genoemd hebt! Je eitje ziet er mooi uit.
  Sophie is zo’n schatje! Benieuwd hoe het detoxen je vergaat!
  Karen onlangs geplaatst…Pita Pizza’s (ideaal voor lunch/diner of borrel)My Profile

 • Deb
  apr 5, 2016 at 20:17

  Wat een leuke en gezellige foto’s!! Ik wil ook heel graag Batman vs Superman kijken! Heb jij een Fiat (500?)?? dat vind ik zulke leuke auto’s!
  Deb onlangs geplaatst…MoYou London stempel starter setMy Profile

  • FabulousHeidi
   apr 5, 2016 at 21:12

   Dank je Deb! 😀 Ja wat kan ik zeggen, mooie mannen haha! Ik heb inderdaad een Fiat 500, echt een schattig bakkie! Ruilen? Ik vind die van jou helemaal te gek haha!

 • Anne-Marie
  apr 5, 2016 at 19:43

  Dat ziet er uit als een hele leuke week! Hoe was Batman vs. Superman, ik hoor verschillende reacties. Succes met je detox!
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Maak (en win!) je eigen kookboekMy Profile

  • FabulousHeidi
   apr 5, 2016 at 21:11

   Dank je wel Anne-Marie! Tot nu toe lukt het nog haha! Over de film, ja… ik heb er eigenlijk niet bijgezegd wat ik er van vond… blijf het ook wat lastig vinden. Het is best een “zware” film. Ik ben echt Superman-fan maar in deze film komt onverwachts Batman beter uit de verf (te weinig Superman te zien ook LOL).

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com