iFabulous | What’s on my phone? #maart2016

Er staan momenteel welgeteld 2295 foto’s op iPhone (dikke whoops!). Herkenbaar dat je overal kiekjes van maakt en zo een overvolle telefoon creëert? Ik vind het dan altijd wel grappig om terug te kijken naar alle leuke momenten, instaposts en welke foto’s ik van het internet pluk. Tijd om op te ruimen maar ook vooral de leukste kiekjes met je te delen in deze persoonlijk PLOG iFabulous post. Kijk je mee?

top

Een hoesje in de vorm van een Chanel lakje… sjaa no words there…IMG_5672

Selfie-time met moeders en oma tijdens een diner. Oma wordt dit jaar 91. Het concept selfie is haar niet echt bekend maar wel ze vond het wel errug grappig!
IMG_5581

We kregen een mega-tip van een bakkerij in België waar we echt een keer naartoe moesten gaan… and so we did. Het lekkerste gebak en brood waar je ook in de lunchroom in deze prachtige “Patisserie Manus” van kunt genieten. Niet alleen om mee te nemen maar ook om op te peuzelen in de lunchroom. Je vindt Manus in Kapellen (lunchroom) en in Brasschaat. Mocht je een dagje Antwerpen hebben gepland, rijd dan hier vooral even langs.IMG_5664

Stoofpeertjes met honing in plaats van suiker. Ik zeg doen! Deze honing van “deBijZaak” is erg lekker en ook gezond. Het recept zal ik zeker nog delen.

QYRH5978

Op 26 januari wilde ik het liefst onder de dekens blijven liggen maar deze 2 lieve grapjassen naast mij dachten daar anders over. Ik werd op mijn verjaardag ge-kidnapped naar het Zusje. Grote en lekkere verrassing dus met ook nog eens een overlading aan cadeaus. Enne ja… 35 jaartjes alweer… auwww!

IMG_5895

Op Instagram (wonenonline) kwam ik deze fabulous foto van behang tegen. Ik houd van een zwart/wit interieur met een vleugje roze… en stiekem wat bling bling. Hoe goed past dit behangetje daar dan bij?

IMG_5616

Ik probeer de laatste tijd wat vaker naar de sportschool te gaan, wat niet helemaal lukt deze maand… een hemdje als dit aantrekken past er dan precies bij haha! Het laden duurt even… volgens mij blijft dat wel even duren (ahum). Ik weet niet precies waar ik het plaatje vond maar als ik weer tegenkom dan bestel ik ‘m zeker!IMG_5446 IMG_5522 IMG_5991

Ik heb serieus iets met snorretjes. Ik kwam be-heur-lijk wat foto’s tegen van mezelf met een snor.. welke psychologische theorie daar achter schuil gaat is me nog onbekend.

IMG_5937

Normaal zie ik Nectar and Stone de mooiste lekkernijen voorbij komen, deze keer was het een ander soort foto van een hangend plantenrek. Ik wil nog steeds een oude palet omtoveren tot iets leuks. Deze bracht me dus op een geweldig idee. Heerlijke inspiratie zo nu en dan op Instagram.

IMG_5705

Dit rara prutje zijn mijn haartjes. Ik probeer al een tijdje mijn haar lang te laten groeien maar ik knipte er toch zo’n 10 cm af. Ik zet mijn haar altijd vast op een knot, wat echt jammer is, helaas houd ik het niet altijd vol om het hele styling-riedeltje af te gaan en ja beland het nog steeds op die knot. Dan maar verder sparen 🙂IMG_5761

Met mams maak ik regelmatig een tripje naar deze leuke lunchroom in Roosendaal, genaamd “Lente”. De meeste lekkere en biologische gerechtjes staan op de kaart. Meestal bestellen we beide iets anders en delen we de helft. Teveel lekkers en ja… wij vrouwen kunnen soms lastig kiezen, goede oplossing dus.IMG_5834

Een poosje terug bezochten we de vakantiebeurs. Deze stand sprong er toch zeker wel uit! Zo leuk en kleurrijk, ik moest er even een foto van maken.

IMG_5837

Deze cake trof ik al meer aan op het wereld wijde web. Ik moet toch ’s opzoek gaan naar het recept want hoe cute is zo’n cake!

IMG_5978

Af en toe moet je jezelf ’s trakteren op wat lekker. Ik ben al een koffie-fanaat en bij ons in het dorp ga je dan automatisch naar “Nagelkerke”. Ik geloof dat ze ook als beste uit de koffie-test zijn gekomen. Alles wordt gereserveerd op PIP servies. Bestel je koffie of thee dan krijg je er lekker bij. Nom nom!IMG_5848

Mijn favoriete uitspraak van mijn grote voorbeeld Coco Chanel. Ik heb ‘m ook op de site staan. Zulk servies staat dus zeker op mijn wishlist!

IMG_6034

Ein-de-lijk! Ik heb het antwoord op het single zijn *grinnik* altijd al gedacht…

IMG_6031

Ik kwam dit recept tegen in een magazine van Riverdale. Gegrilde perzik met mascarpone. Dit lijkt me lekker!!! Zeker eens proberen te maken.

IMG_5959

Lekker fout maar wel zwart/wit. Wat een prachtig interieur! Strak en ook een beetje kitsch. Ook een leuke om te volgen op Instagram voor woon-inspiratie deze Ointerior.

IMG_5999

Gekheid zit in de familie. Tante met neef tijdens de carnaval. 1 dag was voor mij alweer voldoende, ik denk ook het laatste jaar voor me. Mijn Tirolerjurkje is de kledingzak in gegaan maar het leverde nog wel een grappig plaatje op.

IMG_5971 Smoothieeeesss!! Het kleurtje is wat fout maar de smaak is wel enorm goed! Boerenkool, banaan, sinaasappel, blauwe bessen, kokos-rijstmelk en de superfood van Amanprana “Fokus”. een betere manier om de dag te beginnen kan ik me niet voorstellen 🙂

IMG_5642

Deze lepels vond ik zo leuk, dit wil ik nog eens proberen. Je ziet weleens van de choco op stokjes om chocolademelk mee te maken, waarom niet zelf zoiets creëren?

IMG_5587

I died and came in wardope heaven! Wat een gave inloopkast! Later als ik groot ben… hihi!

IMG_5996

Ik maak graag hartige taarten, het is zoooo makkelijk! De laatste tijd eet ik steeds minder vlees. Wat ik eet is echt biologisch maar deze keer een taart zonder vlees. Hij viel goed in de smaak en je mist echt totaal niet dat stukje vlees er in.

IMG_5998

Woensdag is het zo ver, dan reis ik af naar Amsterdam voor een OPI-event. Ik ga daar ook kennis makenmet de oprichtster. Deze coole uitnodiging viel op de mat. Het Douglas doosje kreeg ik met een cadeaukaart er in van mijn lieve collega’s. Ik hoop je snel over deze dag bij OPI te vertellen!

IMG_6088

Zaterdag ging ik met mijn fellow-nerds naar een nieuwe Marvel film. Ryan Reynolds in een heel ander jasje.. ik moet toch eerlijk bekennen dat ik deze hunk met hele andere ogen nu bekijk maar erg leuk is deze film “Deadpool” zeker wel. Een superhelden film die ook in een ander jasje is gestoken.

IMG_6069

Nog een klein maandje wachten en dan is het zover… Superman VS Batman (of was het andersom? Nu ja ik ben nou eenmaal meer voor Superman #teamsuperman) nu snap je waarom. I really have a secret crush on this guy! Henry Cavill… zucht…

IMG_6055

Afsluiten met mijn lieve Sophie, de meest ondeugende en grappige viervoeter die ik ooit heb gezien. Altijd vrolijk!

Hope you enjoyed!

Vertel ‘s… hoeveel foto’s heb jij momenteel op je telefoon staan?

Liefs Heidi

3 Comments

 • Rachel Kromdijk
  mrt 2, 2016 at 13:59

  Die cake is inderdaad heel stoer ik heb dit recept ook op mijn bloglovin onder recepten opgeslagen!

 • Mariska
  mrt 1, 2016 at 12:02

  Schattig hondje! Super leuke foto’s! Niet om reclame te maken maar ik noem het toch maar even, ik heb op m’n blog een recept/how to staan voor een cake of taart met zo’n print 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick | reviewMy Profile

  • FabulousHeidi
   mrt 1, 2016 at 21:45

   Thanks Mariska! 😀 Ohhh nee geen probleem (ik vind dat nooit zo erg) zo’n tip is zeker welkom ik ga bij je kijken op de blog!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com