Ik ben getagged: Geld

Ik was laatst al getagged door Linsey van lynseybeauty.blogspot.com en die ben ik dus compleet vergeten door te geven *shame on me*, maar die is voor de volgende keer πŸ™‚ 


Vandaag ben ik opnieuw getagged door Evelien van www.ohfashion.nl/ met het onderwerp geld.

Het is de bedoeling dat ik invul hoeveel maximaal wil uitgeven per product.

 Dagcreme Ik heb een vreselijk moeilijke huid, eczeem met acnΓ© en littekentjes. Ik heb vorige jaar een potje crΓ¨me gekocht van Bergman Clinics Γ  80 euro.. na 1 maand was ie op! Toen ben ik maar met sheabutter gaan smeren en dat hielp net zo goed πŸ™‚ kosten nog geen 5 euro. Ik heb nu een nieuwe van Clinique via Strawberrynet gekocht en die was 17 euro. Als het helpt maakt het me eigenlijk niet uit hoe duur die is, helaas wil mijn portemonnee momenteel niet mee, hihi!
 
Foundation Ik gebruik zelden foundation, ik kan er niet zo goed tegen, maar ik vind True Cover (jaja van de tv) fijn, daar heb ik geen last van… die kostte 45 euro, maar dan krijg je een heel pakket.
 
Concealer gebruik ik zelden… ik kan daar dus geen antwoord op geven πŸ™‚
 
Blush jaaa dat heb ik altijd, uhhmmm kosten… varieert, heb er nu 1 van Essence, die kost echt geen drol, maar sjaa anders die van Bourjois… wat zal die kosten tussen de 15 en 20 euro?
 
Highlighter Heb ik niet…. πŸ™‚
 
Lipstick Gebuik ik weinig, heb er een van Estee Lauder die ik heel fijn vind, ik denk dat die 20 euro was…
 
Lipgloss Ben dol op lipgloss! Maar die moeten wel goed zijn, ik heb er een aantal van Estee Lauder, Dior, en Bourjois… kosten tussen de 15 en 25  euro.
 
Parfum 50 tot 80 euro… ik vind Miss Dior ChΓ¨rie erg lekker, D&G the One en Diamonds van Armani
 
Oogpotlood Pfff… uhh… zo rond de 10 euro denk ik… πŸ™‚
 
Oogschaduw Ik ben toch dol op wat duurder merken, af en toe probeer ik er weer 1 van Essence ofzo.. maar dat vind ik toch niet echt fijne ogenschaduw… ik koop ze niet vaak, maar ik heb 1 vaste pallet van Clinque Γ  20 euro ik heb er een paar van Bourjois Γ  11 euro en heeel soms koop ik er 1 van Chanel Γ  70 euro.. πŸ™‚
 
Mascara Mascara vind ik erg belangrijk, ik ben er zuinig mee maar ik ben daar echt een zeikerd in haha. Ik koop dan of Chanel (die nieuwe is ge-wel-dig) of Dior.
Ik koop niet veel make-up, maar als ik het koop moet het goed zijn πŸ™‚ en ja mocht de ruimte op mijn bank vergroten, zal ik waarschijnlijk wel meer kopen πŸ˜‰
Zo, dat was hem dan! En ik geef nu deze vragenlijst door aan.. Agnetha!

4 Comments

 • Samantha
  nov 4, 2010 at 00:52

  Leuke tag! πŸ˜€

 • Agnetha
  nov 2, 2010 at 13:49

  Ik ga ‘em doen hoor! Dank je voor de TAG πŸ˜€

 • Heidi
  okt 31, 2010 at 22:24

  Wat een lief compliment! Nou ik zeg welkom Myca!!! Errug leuk!

  xoxo

 • myca
  okt 31, 2010 at 22:13

  Echt supper leuk om getagged te worden.
  en ik vind je blog ook erg fantasties je
  hebt er een nieuwe fan bij!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Abonneer je op FBLS Blog

Populaire berichten

FBLS on bloglovin

Follow
MAYPAYDAY-336X280.jpg

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com