Jason Wu in samenwerking met Creative Nail Design

Een tijdje geleden twitterde Fabienne (twitternaam: @FabylusV) dat er unieke nagellaklijn van de 27 jarige Fashion Designer Jason Wu aan zou komen… lieve Fabienne zou me uiteraard even op de hoogte houden hierover en vandaar even een artikeltje erover 😀
Jason Wu die bekend staat voor het kleden van first lady Michelle Obama gaat een samenwerking aan met Creative Nail Design (CND) en heeft een limited-edition nagellak collectie en gaat heten “Jason Wu Nail Colour & Effects Collection by CND” om de schoonheid van “iconic women” te vieren.

The Jason Wu collection is mode vooruitstrevend en met mannelijke en vrouwelijke tinten die toch draagbaar en tijdloos moeten zijn!
De set bevat 5 kleuren: “Miss Wu”, een warm grijze limestone tint, een warm roze tint “Brigitte”, een café au lait-meets-taupe “Sophia”, een blue-based maroon red “Veronica”,  De vijfde genaamd “Anna Effect” kan over iedere lak worden aangebracht voor een texturized finish en geeft de nagels een tweed-achtijge look.

Voor de nagellak-liefhebbers onder ons is het toch echt een musthave! We moeten er even op wachten, maar de collectie is vanaf mei 2011 te koop voor $47,- o.a. op de website van CND

Wat vinden jullie ervan? Ik ben er benieuwd naar de tweed-achtige finish 🙂

See you soon! Liefs xoxo Heidi

4 Comments

 • Kayla
  jan 25, 2011 at 17:56

  Prachtige kleuren!

 • Beautista
  jan 25, 2011 at 06:11

  Ziet er mooi uit =D

 • Sylvia
  jan 24, 2011 at 13:08

  Ik ben ook benieuwd naar het Anna effect …..kan me er wel iets bij voorstellen maar of het ook zo aan zal voelen hihihihihi afwachten dus 😉

 • femketje
  jan 24, 2011 at 12:57

  mooie kleurtjes 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com