Just Mineral Dead Sea Cosmetics

Zo nu en dan ontvang ik persberichten welke ik echt de moeite waard vind om uit te lichten, zo ook deze huidverzorging lijn “Just Mineral Dead Sea Cosmetics”.

Toen ik nog een stuk jonger was (14-15 jaar), gingen mijn ouders naar Israël op vakantie en bezochten daar de Dode Zee. Zij brachten een heel pakket aan producten van een inmiddels welbekend merk met zich mee waar ik helaas destijds niet tegen kon. Hoe krachtiger soms de producten, hoe meer impact dat ze kunnen hebben. Gezien een allergie van binnenuit komt moet je eerst de innerlijke gezondheid aanpakken. Het kan dus echt goed dat je allergisch op producten reageert die juist heel goed zijn. Gelukkig heb ik dat onder controle en kan ik er inmiddels wel tegen. Hoe dan ook, producten met Dode Zee extracten blijf ik dan erg geïnteresseerd in.

Ik vroeg mijn moeder wat haar ervaring was om in de Dode Zee te “zwemmen”, echt zwemmen kun je er namelijk niet in. Je drijft er in en als je je probeert om te draaien, tuimel je vanzelf weer om. Het was volgens haar een bijzondere ervaring. Het water voelt vettig aan terwijl het niet vettig is en je mag er niet langer dan 10 minuten in drijven. Vervolgens moet je je afspoelen. De Joodse mensen trekken er dan ook in het weekend op uit om in de Dode Zee te drijven. Het water is gevuld met een hoge concentratie aan mineralen en er komen geen zichtbare levende wezens in voor. De zoutwaarde van dit water is 33% je kunt je dus voorstellen hoe heilzaam dit water kan zijn voor mensen met huidaandoeningen als eczeem en psoriasis. Zo ben ik dan erg nieuwsgierig daar deze lijn aan producten van Mineral Skin Cosmetics.

Top

De huidverzorgingslijn op basis van de revitaliserende weldaad van Dode Zeemineralen

Mineral Skin Cosmetics combineert voor haar nieuwe Just Mineral-lijn de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurig jeugdige én gezonde huid. De Just Mineral-producten laten de huid fris, zuiver, zacht, glad en comfortabel aanvoelen. De intensief revitaliserende formules zijn effectief in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering en helpen de natuurlijke barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. 

De nieuwe Just Mineral-lijn bevat producten voor zowel het gezicht als lichaam. Deze reinigen, zuiveren, hydrateren en revitaliseren en zorgen voor een jeugdige huid met een opvallend stralende, heldere en frisse teint!


De Dode Zee, de grootste natuurlijke SPA ter wereld

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel) is de grootste natuurlijke SPA ter wereld. Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid. Niets voor niets koos Mineral Skin Cosmetics deze rijke bron als belangrijke basis voor haar nieuwe Just Mineral huidverzorgingslijn, bestaande uit 10 producten.

tube-MUD Night Cream Night Cream Anti Aging Just Mineral Handcrème JUST MINERAL Body Lotion gezichtstoner gezichts-milk doosje-serum Day Cream for normal skin Day Cream Anti Aging

Verkoopprijzen:


·         Just Mineral Facial Milk                                     € 13,50/200 ml.

·         Just Mineral Facial Toner                                   € 13,50/200 ml.

·         Just Mineral Hydra Mud Mask                            € 18,50/100 ml.

·         Just Mineral Face Serum                                   € 29,50/ 30 ml.

·         Just Mineral Day Cream for normal skin             € 17,50/ 50 ml.

·         Just Mineral Night Cream                                  € 19,50/ 50 ml.

·         Just Mineral Day Cream Anti-Aging                    € 29,50/ 50 ml.

·         Just Mineral Night Cream Anti-Aging                   € 29,50/ 50 ml.

·         Just Mineral Hand Cream                                  €  6,95/100 ml.

·         Just Mineral Body Lotion                                   € 18,50/400 ml.

 

De producten zijn inmiddels verkrijgbaar en voor meer informatie en verkoopadressen ga je naar: www.mineralskincosmetics.nl

Persoonlijk zal ik graag de gelaatscrèmes en de Hydra Mud Mask  uit proberen, welk product trekt jullie het meeste aan?

 

2 Comments

 • Julie
  mei 20, 2014 at 16:10

  Dit lijken me echt fijne producten! 🙂

  • Heidi
   mei 20, 2014 at 16:13

   Jaaa mij ook Julie! Binnenkort komt er een review aan van enkele producten. Op twitter geven ze regelmatig leuke producten weg ( @mineral_care ) one 2 follow! 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com