Kerstcadeau Guerlain make-up

Steeds neem ik me voor om echt meer tijd aan mijn blog te besteden…. helaas door al de drukte door o.a. mijn werk komt het er maar niet van. Ik heb nog zoveel nieuwe en mooie producten liggen waar ik graag over wil schrijven omdat ik toch ook lirisch van vele ben geworden. Sommige zelf gekocht en veel ook gekregen van persbureau’s.
Nu wilde ik graag een kerstcadeau laten zien die ik van mijn superlieve vriend heb gekregen… make-up van Guerlain!
Hij vindt dit zelf altijd erg mooie make-up en had al stiekem een beetje zitten pijlen wat ik ervan vond. Ik vind het een prachtig merk qua uitstraling maar had er nog nooit iets van gekocht. De lieve schat is naar de parfumerie gegaan en gevraagd wat er mooi is bij een blondine… jaja ik ben weer blond ;-).

De eyeshadow palette (ecrin 6, 93 rue de passy) is echt prachtig! Op het eerste oog lijken de kleuren iets op elkaar maar door ze verschillend te gebruiken kan je een natuurlijke dag-, avond- en smokeylook mee maken. De bruine tinten zijn mat en de middelste kleur is zachtroze met een shimmer. Ik gebruik er wel een primer onder anders gaat het iets vlekken maar de pigmentatie is top!
De lipgloss (terracotta 02) is heel fijn, hele natuurlijke kleur en geeft een mooie maar niet te overdreven glans. Ruikt lekker (ook belangrijk) en plakt niet… alleen voor de verpakking zal je ‘m al kopen 🙂

De sheer bronzing powder (terracotta light, 01 blondes) is een bronzer en een compact poeder in 1 als ik het zo mag omschrijven, mooi subtiel met niet teveel shimmers. Persoonlijk vind ik nl teveel shimmers niet mooi als je een wat grove poriestructuur hebt wat bij mij het geval is want dat benadrukt dat teveel, maar deze is perfekt, ik gebruik ‘m zelfs als blusher.

Mijn mening: super! Prachtige verpakkingen, kwaliteit is top.. Ik ben er superblij mee 🙂 thx 2 my super sweetie!!!

Ik ga mijn uiterste best doen binnenkort een paar looks mee te maken en hier een artikel van te maken!

Wat vinden jullie van de artikelen en het merk? Nog aanraders?

5 Comments

 • FabulousHeidi
  jan 18, 2012 at 22:28

  Thx ladies 😀 ben er ook superblij mee!

 • Lara
  jan 13, 2012 at 18:31

  Wauw dat zijn nog is mooie cadeau’s!

 • Tanja
  jan 13, 2012 at 17:32

  Mooie spulletjes! 🙂

 • Dhini
  jan 13, 2012 at 13:38

  Prachtig cadeau

 • femketje
  jan 13, 2012 at 12:12

  mooi palette zeg 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com