Keukeninspiratie | Landelijk, pastels en leuke vormen

Waar ik al erg lang van droom is een grote keuken. Van alle plekken in huis is dit de plek waar ik altijd over nadenk hoe ik die in zou richten, welke lampen, accessoires en servies ik zou willen. Begrijp me niet verkeerd, een hele grote inloopkast staat zeker ook op mijn verlanglijstje maar die keuken… zucht… ja die staat stiekem op nummer 1. Vandaag wil ik dan ook mooie keukeninspiratie met je delen. Kijk je mee?

©NaamExpert/homify
©StudioFerrania/homify

De keuken is voor mij een plek waar echt geleefd mag worden, een grote eettafel met veel stoelen waar je gezellig koffie drinkt, borrelt en natuurlijk met het gezin, familie of vrienden lekker eet. Terwijl je kookt toch mee kunnen genieten van de verhalen en gezellligheid.

Al heb ik een redelijk beeld van hoe het eruit moet komen te zien vind ik toch regelmatig mooie plaatjes van keukens die me ook echt inspireren. Deze keuken (hierboven) van Studio Ferrania vind ik zeker erg bijzonder qua opzet, materialen en accessoires. Landelijk, stijlvol, toch strak en een tikje robuust.

Een ander voorbeeld waarvan mijn keukenhartje opengaat is dit prachtige design van West Kensington. Het heeft iets landelijks maar ook chiques, waar ik ook erg van houd in een keuken.

©NaamExpert/homify
©WestKensington/homify

Ik houd van verschillende serviesstijlen (blijkbaar van mijn moeder geërfd). Dit servies van Daom spreekt me dan ook echt meteen aan! Mooie tinten, leuk motief, past helemaal in de pastel-trend en door de leuke vormen die weer in elkaar passen, kun je het mooi op je tafel “decoreren”.

©NaamExpert/homify
©Daom/homify

Een merk waar ik al enige tijd van in de ban ben is het merk Le Creuset. Die kleuren! Van fel tot aan pastels. Elke keukenprinses wil toch wel zo’n mooi gekleurde pan hebben staan.

©NaamExpert/homify
©LeCreuset/homify

Een mooi tafelkleed en servetten mogen toch zeker niet ontbreken. Dit tafelkleed van Jurianne Matter heeft een hele natuurlijke look en feel, past perfect bij die landelijke en strakke keuken.

©NaamExpert/homify
©JurianneMatter/homify

Nog een heel opvallend merk is Cocciorino. Hoe leuk zijn deze schalen!

©BBInterior/homify
©Cocciorino/homify

Een punt waar ik ook altijd kritisch op ben is verlichting, ik vind niet snel een lamp mooi. Deze bijzondere kroonluchter valt dus wel meteen bij me in de smaak. Het gehele plaatje vind ik overigens mooi. Deze lamp is van het merk BB Interior.

©NaamExpert/homify
©BBInterior/homify

Misschien lichtelijk over de top maar wauw, die stoelen haha! Stiekem houd ik daar wel weer van, niet standaard en een erg mooie kleur. De stoelen zijn van 2A Design.

©NaamExpert/homify
©2ADesign/homify

Hoe groot of klein je keuken ook is, je kunt ‘m zo mooi en bijzonder maken als je wilt. Ik houd van die heerlijke inspiratie voor mooie keukenideeën!

Wat vind jij van mijn inspiratie voor keukens?

Liefs Heidi

 

Advertorial

 

One Comment

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com