Koningsdag cocktail met Licor 43 | Recept

Vandaag een lekkere cocktail voor je, speciaal voor Koningsdag! Mocht je er nog op uit trekken om boodschapjes te doen of wellicht heb je deze ingrediënten in huis dan kun je morgen letterlijk en figuurlijk aan de shake! A little sneaky basterd is ie wel, hij lijkt onschuldig maar 1 glas kan al lichtelijk je in hogere oranje sferen brengen!

Top

Wat heb je nodig voor 2 glazen van ± 200 ml:

60 ml Licor 43

240 ml cranberry sap of ander lekker rood getint sapje

1 uitgeperste sinaasappel

1 uitgeperste citroen

ijsblokjes

1

Je kunt ‘m met de crushed ijsblokjes shaken maar het geheel in de blender met de ijsblokjes kan ook. Dat heb ik gedaan, dan is ie meteen lekker koud en ziet het er gezellig uit. Uitschenken in de glazen en garneren met een schijfje sinaasappel. De smaakbeleving is friszoet met een lichte zuur/bittertje! Hier viel ie goed in de smaak ;-). Oranje borrelnootjes erbij en jouw Koningsdag kan niet meer stuk! Ik zeg proost!

Hele fijne Koningsdag morgen gewenst!

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

 

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com