Lidl introduceert ‘het lekkerste boeket van Nederland’

Soms zijn er van die persberichten die meteen schreeuwen om aandacht, die moet ik dan ook echt met je delen en vandaag is dit er weer zo één. ‘Lidl introduceert ‘het lekkerste boeket van Nederland’ pakkende titel toch? Dan moet je even kijken waar het over gaat, althans mijn mening. In het kader van gezonder en bewuster leven en eten vind ik dit dan ook een erg mooi initiatief van de Lidl maar eigenlijk ook een heel mooi gebaar, laat me je, in het kort, meer vertellen over de “Supermarktketen die komt met social cursus groente & fruit schikken”.

Ik had vroeger een vriendje die geen bloemen gaf, “dan geef je iemand de dood” was zijn idee. Heel zwaar gezien natuurlijk maar sjaa zit wat in… misschien was het meer een smoesje om geen bloemen te kopen voor zijn lief maar oké. Ondanks dat wij vrouwen toch best graag een bosje bloemen ontvangen die inderdaad gedoemd zijn om na een week in de kliko te komen liggen, had hij een punt. Waarom geef je iemand niet een teken van gezondheid en hoe kun je dat beter doen met een boeket van groenten en fruit?!

Lidl introduceert 'het lekkerste boeket van Nederland' - Boeket nummer 1 - het BBQ-boeket. Foto Lidl

Het idee achter dit initiatief van Lidl

De tijd van alleen een bosje bloemen en een fles wijn is voorbij. Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar bewuste cadeaus die er niet alleen mooi uitzien, maar waar je ook echt iets aan hebt én waar je je vrienden of familie mee kunt verrassen. Lidl speelt in op deze trend met de introductie van ‘het lekkerste boeket van Nederland’. De keten is al 5 jaar op rij de beste supermarkt in groente en fruit en lanceert de social cursus groente & fruit schikken.

Mooi om te geven en lekker om te eten 

Lidl wil consumenten via Facebook en YouTube inspireren en uitdagen om meer uit groente en fruit te halen. De social cursus bestaat uit zes video’s waarin Sarah Dikker, winnares van het SBS6-programma “Hollands Beste Bloemstylist”, consumenten laat zien hoe zij zelf een groente & fruit boeket kunnen maken. In elke aflevering wordt een boeket gemaakt aan de hand van een lekker groentegerecht, zoals guacamole of een zomerse salade. Zo wil Lidl laten zien dat je kunt genieten van een boeket dat niet alleen mooi op tafel staat, maar dat ook eenvoudig omgetoverd kan worden tot een gezonde maaltijd. Facebook-fans die reageren op de online cursusvideo’s maken kans op een echte workshop groente & fruit schikken onder leiding van Sarah Dikker.

Schermafbeelding 2015-06-04 om 18.09.24

BBQ-boeket 

De komende drie weken verschijnen er elke week twee nieuwe cursusvideo’s op de Facebook- en YouTube-pagina’s van Lidl. Op donderdag is de eerste aflevering van de social cursus live gegaan, waarin Sarah Dikker het BBQ-boeket maakt. Dit boeket bestaat uit maïs, puntpaprika’s, asperges, aardappeltjes, rozemarijn, limoen en lente-ui. Met het mooie weer in aantocht is dit het ideale cadeau om iemand mee te verrassen en dezelfde dag nog te bereiden op de barbecue.

Met de social cursus vieren we samen met onze Facebook-fans dat Lidl al vijf jaar op rij de beste supermarkt in groente en fruit is. Lidl stimuleert een gezonde levensstijl en wil consumenten laten zien dat je meer kunt doen met groente en fruit. Daarom komen wij nu met het ‘het lekkerste boeket van Nederland’. Wat kun je iemand beter cadeau doen dan een bos die mooi is om te geven en lekker is om op te eten?

Meer informatie over ‘het lekkerste boeket van Nederland’ en de social cursus ‘groente & fruit schikken’ vind je op www.lidl.nl en www.facebook.com/LidlNederland.

Het eerste filmpje staat al online en wellicht een leuk tip: als je bij het filmpje een reactie achterlaat maak je kans op een live cursus.

Wat vind jij van dit inititief en vind je het een leuk idee om dit cadeau te geven?

Liefs Heidi

 

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com