L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

Binnen 5 minuten je volledige uitgroei bedekken… kan het echt? Deze L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray belooft het in ieder geval wel! Heb je onverwachts een date, of een gezellig uitje en heb je geen tijd meer om naar de kapper te rennen of zelf je uitgroei te verven? Dan is dit wellicht iets voor jou! Ik testte het uit, want zo iets moet ik natuurlijk zelf ervaren. Wil je weten hoe het werkt en of het werkt, lees dan snel verder.

L'Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

In het grappige promo filmpje, onder het mom van het #BeautyQuickie, laat Eva Longoria zien dat het heel gemakkelijk werkt. Sprayen en in 3 seconden is er niets meer te zien van de uitgroei. Na het lezen van het persdossier en dit filmpje werd ik alleen nog maar nieuwsgieriger, werkt het en zijn er nadelen aan de spray?

Nou had ik zelf net mijn uitgroei al in de verf gezet maar mijn moeder was de perfecte testkees voor dit project. Zij wil van donker naar blond waar ze al even mee bezig is en had nu alweer een behoorlijke uitgroei wat nog net niet spierwit is.

Ik had al eerder een review gelezen die iets minder lovend was dus ik was al een beetje behoedzaam.

L'Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

Hoe werkt deze L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray en wat belooft het:

• Uitwasbaar – je kunt de kleur met shampoo uitspoelen.

• Er zijn 5 tinten die met het merendeel van de haarkleuren matchen.

• Moeiteloos een touch up doen, zonder je haar te kleuren.

• Smudgeproof: de sterke hechting zorgt dat de kleur dagelijkse beproevingen doorstaat.

• Geschikt voor blond, bruin en donkerbruin haar (komt in 5 kleuren die matchen bij jouw haarkleur).

• Camoufleert grijze haaraanzet.

 

L'Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

Was je haar, droog het en breng het in model. Vervolgens spray je van 10 cm afstand de spray op je uitgroei. Wel even goed schudden voor gebruik. Het spraytje werkt toch vrij makkelijk. Ik hoorde dat het wat stug kon zijn in gebruik maar daar had ik geen last van.

Hieronder de foto van mijn moeder haar haar voor de behandeling. Zoals je kunt zien een duidelijk uitgroei van echt grijs/wit haar.L'Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

Ik sprayde het rustig heen en weer op een scheiding die ik trok. Ik gebruikte wel een kam om het scheiding voor scheiding aan te brengen. De kam werd wel vies maar met een beetje zeep was ie zo weer schoon.

L'Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

Je ziet al na even sprayen dat het echt dekt. De kleur is middenblond, een coole blonde kleur die eigenlijk niet geschikt is voor de haarkleur van mijn moeder maar uiteindelijk zagen we er niets meer van.

L'Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

Tadaaaa het resultaat! Geen gekke grijze uitgroei meer te zien. Het maakt het haar wel wat stug maar als het eenmaal droog is kun je er met een borstel doorheen gaan om het wat soepeler te laten vallen. Het heeft toch licht een haarlak effect.

L'Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

L'Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

Ik heb voorzichtig langs de haarlijn gesprayd en ik zag nagenoeg niets op haar huid zitten. Met een donkere kleur denk ik dat je het wel zal zien, dat las ik tenminste op een andere blog, maar wat je kunt doen is een klein beetje vaseline of crème aanbrengen op de huid en oren (let op: niet in de haren) en het erna met een vochtig doekje verwijderen.

Mijn moeder had uit voorzorg een oud wit kussensloop om haar kussen gedaan maar deze is gelukkig helemaal schoon gebleven. Ik denk dat er zeker nog voldoende inzit voor een tweede keer.

De L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage sprays à 75 ml zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, van blond tot donkerbruin. Ze zijn te koop alle L’Oreal verkooppunten voor een verkoopadviesprijs van € 9,99.

Wat vind je van het resultaat van deze uitgroei spray, zal jij het gebruiken?

Liefs Heidi

*Ik heb dit product toegestuurd gekregen ten behoeve van een review.

11 Comments

 • Aline
  mei 24, 2016 at 22:03

  Ook geprobeerd, maar helemaal niet goed.
  Heb zelf lichtbruin haar, dat blond geverfd werd door de kapper. De spray gebruikt op de uitgroei, maar van donker naar blond lukt het niet… Omgekeerd waarschijnlijk wel… 🙁

  • FabulousHeidi
   mei 25, 2016 at 09:23

   Inderdaad het werkt dus andersom niet, lichter maken gaat helaas niet, heel goed dat je het deelt! Wel balen voor je dat het helaas niet werkt 🙁

 • Anna
  mei 23, 2016 at 12:18

  Ik heb hele positieve en minder positieve reviews gelezen. Ik twijfel nog erg of ik dit wil kopen. Het zou ideaal zijn voor die paar grijze haren die weleens om de hoek komen kijken, maar ik lees ook dat je haar erg stug kan aanvoelen en dat de donkere kleuren soms grijzig kunnen lijken. Het resultaat hier ziet er wel erg goed uit =) Bedankt voor de goede review.

  • FabulousHeidi
   mei 25, 2016 at 09:26

   Het kan inderdaad wat stug aanvoelen, net als haarlak eigenlijk. De kleuren zijn echt basiskleuren ofwel natuurtinten, net als bij kappershaarverf in de natuurtinten zit daar geen warmte in, de pakjes in de winkel hebben vaak wel een warme ondertoon, ik vond het zelf niet grijs ogen maar wellicht verschilt het per kleur. Uiteraard graag gedaan Anna 🙂

 • Jolanda van Dokkum
  mei 19, 2016 at 09:13

  Hoi, Ik ben heel benieuwd of je de spray er ook weer helemaal uitwast zonder dat er kleur verschil is in het grijze haar. Ik wil mijn haar namelijk grijs laten groeien , maar die uitgroei voor dat je helemaal grijs bent is heel lelijk.
  Maar ik wil ook niet dat mijn grijze haren verkleuren door de spray die je er dan steeds opspuit.
  Ik heb het dan wel over de bruine kleur.

  Alvast bedankt voor je aandacht.

  • FabulousHeidi
   mei 19, 2016 at 09:22

   Hoi Jolanda, het idee wat je wil is wel een mooie oplossing, ik weet niet hoe lang je haar is want je moet het echt na elke wasbeurt sprayen. Gezien je haar gemiddeld 1 cm per maand groeit kun je dus wel even zoet zijn. Je moet de spray een beetje zien als de carnavalsprays, die was je er ook uit, kan weleens zijn dat er iets achterblijft na 1 keer wassen maar het gaat er absoluut uit. Ik heb het bij mij grijze mams getest en dit is er echt uitgegaan. Mocht je meer info willen over hoe je je haar kunt laten overgaan tot volledige uitgroei wil ik je met alle plezier tips geven (ik ben kapster van oorsprong) succes en liefs!

 • DisneyChicks.nl
  apr 8, 2016 at 19:00

  Wat een bijzonder product, hier hebben wij nog nooit van gehoord! Heel handig wanneer je voor een speciale gelegenheid je uitgroei nog even snel weg wilt werken. 🙂
  DisneyChicks.nl onlangs geplaatst…Disney Princess Eau de ToiletteMy Profile

 • Anne-Marie
  apr 8, 2016 at 07:44

  Ik ben hier toch wel nieuwsgierig naar! Hoe lang blijft het zitten, tot de volgende wasbeurt? Toch maar even halen deze week,

 • Eva
  apr 7, 2016 at 20:34

  Handig product!
  Eva onlangs geplaatst…PapegaaiMy Profile

 • Karen
  apr 7, 2016 at 08:43

  Toevallig heeft mijn neef al een hele tijd geleden ook een dergelijk product op de markt gebracht in de VS. Ik was dus ook nieuwsgierig hier naar en heb het gekocht. Het werkt wel, maar ik vind de prijs kwaliteit echt belachelijk. Het busje is zo op en zo goed werkt het nu ook weer niet.
  Karen onlangs geplaatst…5x mooie witte interieur inspiratieMy Profile

  • FabulousHeidi
   apr 7, 2016 at 09:21

   Wat grappig dat je neef zo’n dergelijk product op de markt heeft gebracht Karen. Ja qua prijs moet ik je zeker gelijk geven. Nu moet ik zeggen, ik heb het niet bij mezelf getest, dat zal schelen.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com