Maak moederdag speciaal met de bloemen van Greetz.nl

Over een paar dagen is het weer zover, zondag 10 mei, de dag van de moeder. Dé dag dat de liefste vrouw centraal staat! En eigenlijk mogen we daar best wel weer wat extra aandacht aan geven, dat ga ik dan ook doen op de blog en om te starten met een cadeau waar je elke mama wel heel blij mee maakt… bloemen! Greetz.nl springt daar om in met de speciale service, ze bezorgen namelijk jouw uitgezochte bloemen ook echt op de zondag! Ik kreeg van Greetz al een prachtig pakket thuisgestuurd en ook al is het geen Moederdag (en ben ik ook geen moeder) zelfs ik vond dit prachtige pakket heel leuk om te ontvangen. Vandaag vertel ik je hoe je dit kan bestellen en laat ik je het boeket zien wat ik ontving! Kijk je mee?

8Greetz.nl gaf me de gelegenheid om een bloemen uit te kiezen en ik koos een boeket van snijbloemen. Ik kreeg dit prachtige boeket “Tropisch” binnen. Het mooie van bloemen is dat het ook herinneringen met zich mee brengt, het nam me meteen even mee terug naar Amerika waar er zo nu en dan bloemenvelden stonden met deze Paradijsvogel bloemen. De bloemen van jouw keuze kunnen een boeket van snijbloemen, mooie bloemenplant of een bloementaart zijn. Er is veel aanbod (59 soorten) in kleur en prijs, dus voor elke zoon of dochter keuze genoeg. Het wordt geleverd door een bezorgdienst, dit kan je rechtsreeks op de zondag bij moeders laten bezorgen. Wat helemaal leuk is,  bij enkele bloemstukken stopt Greetz als extraatje er ook nog een zak (of doos) chocolaatjes bij. Je maakt het cadeau natuurlijk helemaal af met meteen die customized kaart!

 

12

11

10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de speciale doos zit een gleufje waar de kaart in wordt gestoken. De bloemen zitten stevig en goed in de doos en in een speciale plastic vaas zodat de bloemen ook nog in een laagje water staan. Echt een doos om te bewaren trouwens! Ik ben ook erg te spreken over het boeket en sowieso het gehele aanbod van Greetz. Naast het boekt kun je ook nog andere leuke (op maat gemaakte) cadeau’s mee bestellen.

9Greetz.nl streeft uiteraard naar verbetering, ik heb dan zelf ook ondervonden hoe goed de klantenservice werkt, ik ben daar ook echt over te spreken. Het kan altijd zijn dat er iets mis gaat maar ze lossen het perfect op. Wat ik echt een pluspunt vind is dat Greetz echt ook de mogelijkheid geeft om op Moederdag jouw cadeau te bezorgen. Wil je liever zelf je cadeau aan mams geven dan is dit uiteraard ook geen problem, dan laat je het bij jou thuis bezorgen.

5

3

Enkele andere punten waar Greetz.nl zich op wil onderscheiden van andere bloemisten zijn:

– Ze bezorgen cadeaus op Moederdag 10 mei zelf, bestellen zelf kan tot zaterdag 22.00

– Bij de cadeaus kan je natuurlijk ook een Greetz kaartje meesturen

– Lage bezorgkosten, voor bloemen is dit €4,95

– Cadeaus worden bezorgd in een luxe en stevige verpakking. Zodat de cadeaus altijd veilig aankomen.

– Versgarantie van 8 dagen

1

Wat ik ook nog even met je wil delen is dit leuke filmpje, want wij kinderen vergeten ook weleens dat moeders het niet altijd makkelijk hebben met ons, daarom mag mama echt goed in het zonnetje worden gezet!

Voor alle mooie boeketten en bloemstukken bij Greetz kun je een kijkje nemen op de site (link).

Hopelijk heb ik je op een leuk idee gebracht! Wat geef jij je moeder op Moederdag?

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

2 Comments

 • Deb
  mei 9, 2015 at 20:05

  Wat een prachtig boeket! Oohhh had ik jouw artikel maar eerder gelezen (en meer tijd gehad) dan had ik ook een boeket van Greetz gekocht voor mijn mama. Het wordt een lief telefoontje dit jaar 😉 ik heb haar van de week nog verwend met een nieuwe body butter dus ik denk wel aan haar. Het hoeft voor mij alleen niet speciaal op moederdag. Mijn kleine meid heeft ook een kadootje voor me in petto.. dat moet ik gaan zoeken, maar het ligt al 2 weken onder mijn bed hihi.

  • FabulousHeidi
   mei 20, 2015 at 10:52

   Ik was er ook echt blij mee (het staat deels nog). Nu ja volgende keer beter en je mams zal vast ook erg blij geweest zijn met de body butter. Haha mooi het van de kids, ik kan me dat nog wel van vroeger herinneren. Moederdag lijkt me dan ook echt heel speciaal als moederszijde.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com