MAC | Novel Romance | Lingering Kiss

Nog niet zo heel lang geleden kwam de prachtige collectie A Novel Romance uit van MAC zoals je in een eerder persbericht kon lezen. Nu had ik mijn zinnen gezet op 1 product uit de collectie namelijk de mooie donkere tint lipstick “Lingering Kiss”. Ik kon ‘m een paar weekjes geleden te pakken krijgen in de MAC Store in Antwerpen en vandaag mijn review.

Volgens mij is het lang geleden dat er donkere liptinten hot waren, tenminste van wat ik me kon herinneren. Ik had er een aantal in mijn stash, echter heb ik alles weggegooid. Normaal wil ik nog weleens uit soort rare nostalgie dit bewaren. Ik wilde zo graag weer zo’n donkere mooie tint, vooral nu voor de herfstdagen en met ook op de kerst vind ik dit altijd prachtig!

 

1

De geur is zoals alle lipproducten van MAC weer zalig, beetje zoet. De structuur is wat droger dus dit vind ik, voor een goede foto, wel wat lastiger aanbrengen gezien het een semi-matte tint is en het niet vloeiend aanbrengt. Nu is dat denk ik met donkere tinten ergens wel beter want je wilt dat het blijft zitten en niet na een uur al gaat vlekken en je uiteindelijk een uitgelopen snor of van die nare gekleurde groefjes hebt bovenaan je liplijn in plaats van mooie donkere lippen.

 

4

 

De lipstick blijft goed op zijn plaats zitten en zelfs na een paar uur, wat hapjes en drankjes zit de lipstick er nog zeer goed op! Ik heb wat vollere lippen dus persoonlijk vind ik dat ik moet ik uitkijken dat het niet té wordt maar ik heb veel complimentjes gehad over de kleur! Het is niet een kleur die ik elke dag draag maar ik vind ‘m echt top! Goede kwaliteit, goede dekking en echt een prachtige chique kleur!

Dat de lipstick goed blijft zitten is een echt een voordeel maar wanneer je ‘m eraf wilt hebben dan moet je een goede reiniger gebruiken.

De lipstick kocht ik in Antwerpen voor € 18,50, online in Nederland is hij ook verkrijgbaar voor € 19,00.

2

 

Wat vind jij van donkere lipsticks? Hot or Not?

10 Comments

 • Crystal
  okt 22, 2014 at 08:58

  Hij staat je echt heel erg goed! het aanbrengen is inderdaad wel een dingetje maar het resultaat mag er zijn! je bent gorgeous!

  • Heidi
   okt 22, 2014 at 12:09

   Ahhh thanks lieverd!! Bij jou stond ie ook lovely!

 • Fleur van Vos
  okt 15, 2014 at 14:32

  Super mooie kleur, staat je erg goed!

  • Heidi
   okt 15, 2014 at 16:33

   Dank je wel fleur voor het lieve compliment! 🙂

 • Deb
  okt 14, 2014 at 20:27

  Definitely hot! Staat je heel mooi!

  • Heidi
   okt 14, 2014 at 20:54

   Ahh thanks sweetie!

 • Svenja
  okt 14, 2014 at 11:34

  Een gewaagde kleur (voor mij in ieder geval) maar het staat je echt ontzettend goed!

  • Heidi
   okt 14, 2014 at 16:22

   Dank je wel Svenja! Ja gewaagd is ie zeker 🙂

 • Liliane
  okt 13, 2014 at 22:58

  Gaaf kleurtje voor de wintermaanden!

  • Heidi
   okt 14, 2014 at 07:06

   Ja he! Vind ik nou ook 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com