Mádara Cosmetics Micellar Water | Natuurlijke alles in 1 face-cleanser

Ik zal het maar gewoon eerlijk toegeven… ondanks dat ik een echte beauty-liefhebber ben… is er 1 ding waar ik altijd totaal geen zin in heb. Het is omdat het moet gezien ik toch van een mooie huid wil genieten maar make-up afhalen in de avond is zo’n ritueel die ik zo snel mogelijk wil afwerken. Micellar Water leek me dan ook uitkomst, met 1 product je huid schoonmaken, zelf met mijn slaperige kop moet dat nog lukken. Ik ging opzoek naar een merk welke aansluit bij mijn idee over goede huidproducten wat bij de routine aansluit. Ik had er 2 op mijn lijstje gezet en de eerste wilde ik eerst testen en mijn mening met je delen. Ik heb het over de Mádara Cosmetics Micellar Water, een heel fijn merk wat onder de categorie Organic Skincare valt, daar houden we van!

1Ik heb 1 keer eerder over dit mooie merk geschreven en ook een tweetal maskers getest. Ik vond het destijds al een mooi merk gezien de filosofie er achter. Mádara is een merk welk zijn oorsprong in Letland bevindt. Letland is een land wat nog voor 60% uit bosrijke natuur bestaat en waar zich bijzondere planten bevinden. Planten welke gebruikt worden in de producten. Mádara is 100% natuurlijke en ecologische cosmetica, gecertificeerd volgens de internationale ECOCERT norm. ECOCERT verbiedt het gebruik van synthetische parfums en synthetische conserveermiddelen, zoals parabenen, minerale olie, propyleenglycol en andere synthetische ingrediënten.2

Wat belooft deze Micellar Water en wat zit er in.

Alles-in-één, reiniging zonder naspoelen – ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor op reis. Verwijdert make-up en onzuiverheden, brengt evenwicht en hydrateert zelfs de gevoelige huid in één enkele stap. Op basis van hydraterende aloë vera, verkoelende hyaluronzuur en kalmerende pioenroos. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke origine en 13% van de ingrediënten is afkomstig van organische verbouwing. Het is geschikt voor elk huidtype.

 • veganistisch
 • zonder noten
 • glutenvrij
 • Natuurlijk en biologisch naar ECOCERT-standaard
 • Dierproefvrij

4

Van de ingrediënten word ik natuurlijk erg vrolijk. De toverhazelaar ofwel hamamelis heeft een helende werking. De pioenroos zorgt voor een stralende gehydrateerde huid. De geur is fris, kruidig en bloemig, een heerlijke natuurlijke geur want ja het moet toch ook lekker ruiken toch? De flacon is hygiënisch door de dop die je open drukt (he eindelijk geen draaidop, daar heb ik altijd ruzie mee ;-)) en dit formaatje van 10 ML is geschikt om mee op reis te nemen, ook handig als je een leuke avond heb gepland met man/vriendlief en zonder dus veel gedoe je bed in te ploffen.

Ik merk dat wanneer ik meer make-up op heb ik wel wat meer nodig heb. Ik gebruik dan 2 watjes om het goed te reinigen maar met minder make-up is 1 watje al voldoende. Sprenkel wat van het water op een watje en reinigen maar. Je kunt het gebruiken voor je gehele gezicht dus ook je ogen en lippen. Mijn waterproef eyeliner gaat er toch ook redelijk goed mee af. Wat ik fijn vind is dat het geen trekkerig gevoel geeft. Ik smeer niet altijd crème op in de avond omdat ik mijn huid ook de kans wil geven zich zelf te laten herstellen en niet altijd een product opsmeer. Dus voor de smokkelaars onder ons, dit is een ideaal product met ook nog eens prachtige ingrediënten. Ik ben er echt over te spreken! 3

Gebruik je ‘m zo nu en dan is het redelijk zuinig in gebruik. Gebruik je ‘m dagelijks dan zal je met 1 fles naar schatting een maand doen. Qua kosten voor een alles in 1 product vind ik dan nog meevallen. Deze flacon à 100 ml kost op de site van Mádara €14,50. Ik bestelde ‘m dus tijdens een actie voor €12,50 en geen verzendkosten. De verzendkosten zijn normaal voor dit product €1,45 maar er zijn regelmatig leuke acties waaronder gratis verzenden èn je mag altijd 3 samples uitkiezen. Een lekker maskertje is dus mooi meegenomen!

Meer informatie over dit product kun je terecht op de site van Mádara Cosmetics >>> link

Heb jij weleens iets gebruikt van dit mooie organic skincare merk en trekt je de Micellar Water aan?

Liefs Heidi

3 Comments

 • Rachel Kromdijk
  feb 29, 2016 at 16:47

  Ik hou wel van dierproefvrij vind ik heel erg belangrijk bij een product!

  • FabulousHeidi
   mrt 3, 2016 at 11:05

   Ik ook, helaas dat er echt een aantal favorieten van me wel testen op dieren, verder let ik er ook echt op, het heeft sterk mijn voorkeur.

 • Mariska
  feb 29, 2016 at 16:18

  Fijn dat hij ook dierproefvrij is. Je wordt er enthousiast van, hij lijkt me dan ook goed z’n werk doen!
  Mariska onlangs geplaatst…IsaDora Nude Rose Quartet | Review & lookMy Profile

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com