May I introduce to you… Khujo!

Vrouwelijk met een stoer randje…  zeer mooie getailleerde silhouetten en veel details!
Zo wordt de geweldige collectie van Khujo voor dames omschreven….Een “oude bekende van me” 😉 Jaco Wien heeft begin dit jaar zijn agentuur van 

showroom geopend 

in Mode Aankoop Centrum. Na al jaren actief te zijn geweest voor o.a. merken als IC Companys/Cottonfield en Converse, is hij in 2008 begonnen met de agency van Drunknmunkey en nu dus zijn nieuwe topmerk Khujo


“Khujo bereidt zich vrij snel uit tot een van de belangrijkere merken in de winkels binnen Europa. Na jaren zeer succesvol te opereren is de collectie uitgebreid tot een totaal van 400 stylen met tops en broeken .En dit bleek een groot succes tijdens de inkoop van de najaars/winter collectie 2010.Dit succes zal dan ook worden gecontinueerd in de collectie spring/Summer 2011.

Een stukje geschiedenis van Khujo:

“Waarom maken we niet van die coole jassen zoals in die oude films?” Dat was de vraag tijdens een verblijf in de East village van Manhattan. Zo gezegd zo gedaan: Terug in zijn loft appartement in een van de oudere wijken van Hamburg ging de jonge wereld reiziger aan de slag om zijn idee te realiseren zonder kennis en financiële middelen, maar met  zakken vol dat meer waard is dan geld  ENTHOUSIASME.
Geboren in 1996 als een 100% Jassen merk breid KHUJO zich vrij snel uit tot een van de belangrijkere merken in de winkels binnen Europa. Na jaren zeer succes vol te  opereren zal de collectie worden uitgebreid met tops en broeken met ingang van de herfst/winter collectie 2010.

Filosofie
We willen niet zomaar een product  maken, we willen producten maken die we zelf willen dragen. De zorg voor details, de keuze van de stoffen en de liefde voor de mode en stijl dat zie je terug in elk artikel binnen de collectie.

Highlights  Herfst/winter 2010
Trots zijn we op onze onderscheidende visie die terug te zien is in de collectie herfst/winter 2010. Een collectie waar we veel  authentieke vliegeniers jacks, baseball jacks met grote kragen, militaire parka’s, mooie afgewerkte wollen jassen in verschillende uitwerkingen en lengtes  zien met veelal originele vintage details zoals roestige knopen , zware bontkragen en used effecten.  Ook in de tops  is de Khujo visie terug te vinden. Zware breisels, super soft sweats, overhemden met authentieke ruiten. Een reeks technische verfijningen afgewisseld door ongewone details doen er voor zorgen dat ieder item een WOW effect heeft!”

Hebben jullie al een van het merk gehoord en wat vinden jullie van de uitstraling? Ik zelf moet zeggen dat ik het er top uit vind zien, en wilde het merk daarom graag aan jullie voorstellen! 
Liefs xoxo Heidi

Tags:

3 Comments

 • Anonymous
  dec 31, 2010 at 15:45

  heeel leuk merk te koop bij CAFE-NOIR.nl of in de shop op de Achterbaan 40 Huizen :-))

 • DalaLuz
  dec 20, 2010 at 18:02

  Leuke stoere kleding, hou ik wel van! Dat vest wil ik wel hebben. En ik had er inderdaad nog nooit van gehoord.

 • Kayla
  dec 20, 2010 at 16:59

  Ik heb nog nooit van het merk gehoord maar de kleding ziet er leuk uit!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250
iPhone 8 320x100

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
300x600

Blogger voor Social Deal

mytastenld.com