Mooi rood is niet lelijk…


Rood en met name felrood is voor dit najaar en winter weer de trend zoals je misschien al opgevallen was en mooie rode nageltjes horen daar zeker bij!
Ik heb voor jullie 4 van mijn mooist rode lakjes op een rijtje gezet!
Van links naar rechts, Dior – O.P.I. – Catrice – AlessandroTen eerste een grote favoriet is de warm bruin/rode nailpolish van Dior, de “827 Rouge EbΓ¨ne”.
Een hele chique kleur die eigenlijk altijd wel kan…De nailpolish van O.P.I. “The Show Must Go On” uit de Burlesque collectie is wel een echte knaller voor bij je feestjurk aankomende feestdagen! Rode shimmers met een goud/oranje gloedje! Wil je ‘m goed dekkend hebben moet je wel 3 laagjes aanbrengen… helaas is het verwijderen niet geheel zo prettig, maar zeker de moeite waard!Een echte knalrode kleur en echt een prachtige nailpolish is de Catrice “040 Bloody Mary To Go”!
Ook bij deze 3 laagjes nodig en wat prettig is, hij past goed in een budget-goodlook-partylook!
Ik vind het wel een sexy kleurtje πŸ˜‰Een tijdje terug ontving ik van Cosmetitext PR deze prachtige lak van Alessandro, meteen al een grote favoriet! Voor de zomer ook een superkleur als je lekker bruin bent! Het is wat koelere rode kleur met een vleugje roze.. helaas kan ik het kleurnummer nergens terug vinden, maar wat ik kon vinden is het nr. 30 wellicht uit de Gipsy collectie.. misschien weten jullie welke het precies is??


Dragen jullie weleens rode nagellak en ga je dan voor knal of een wat donkere kleur?9 Comments

 • MI ESTILO DIA A DIA
  nov 24, 2011 at 14:32

  precioso color, me encanta el rojo!!!!!!

  besos

 • Sweet Beautylicious
  nov 18, 2011 at 21:13

  Die van OPI en Catrice vind ik erg mooi πŸ˜€

 • Carriechica
  nov 18, 2011 at 14:26

  rood blijft gewoon altijd “in” super toch.. Ik draag momenteel snow Motion van Catrice πŸ˜‰

 • Tanja
  nov 13, 2011 at 11:18

  Gave rode kleurtjes! Voor gelegenheden draag ik wel eens rood πŸ™‚

 • Liesewiesje
  nov 8, 2011 at 21:16

  Mooie nagellakjes πŸ™‚

 • femketje
  nov 8, 2011 at 16:57

  mooie lakjes allemaal πŸ˜€

 • TheArtIsMakeup
  nov 8, 2011 at 15:22

  die van opi is echt moooi

 • Sacha
  nov 8, 2011 at 12:44

  Wat een mooie lakjes! Ik heb toevallig nu rode nagellak op πŸ™‚ ik draag nu een kleur die een beetje tussen knal en donker in ligt, maar ik vind alles wel mooi. Knalrood of heel donker bordeauxrood, het maakt me eigenlijk niets uit.

 • Priscilla
  nov 8, 2011 at 11:46

  Die van O.P.I. vind ik echt schitterend!
  Ik ben meestal niet zo van de rode nagels, maar bij anderen vind ik het vaak wel heel mooi staan.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com