Musthave de “GLOSSYBOX”

Ben jij al abonnee van de GLOSSYBOX? Onlangs ontving ik een bericht over de GLOSSYBOX en dat je daarvoor kan abonneren. De vrolijk kleurende box verschijnt eens per maand en bevat 5 luxe beautyminiaturen… nu ja miniaturen… πŸ˜‰ let me show you what’s in it!

GLOSSYBOX komt met speciale Valentijnseditie. Het vernieuwende beautyconcept GLOSSYBOX komt wereldwijd met een speciale Valentijns editie uit om de dag van de liefde te vieren. GLOSSYBOX is onder beauty liefhebbers bekend als de trendsetter op de markt van maandelijkse beautyboxen. Iedere maand verrast GLOSSYBOX haar leden met een doos vol luxe cosmetica producten, aangepast op het beautyprofiel van de abonnee. De traditioneel in poeder roze met zwart uitgevoerde GLOSSYBOX komt deze maand in shocking pink op de deurmat. Deze maand hebben topmerken zoals Maria Galland, Redken, Dr. R.A. Eckstein, l’Occitane, Golden Rose en Babor zich gecommitteerd om aan de Nederlandse versie deel te nemen. Valentijn is bij uitstek het moment om je geliefde te verrassen met een origineel cadeau maar ook de perfecte dag om zomaar een lieve vriendin, moeder of andere belangrijke vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. GLOSSYBOX neemt tevens twee gelukkige winnaars mee naar één van de meest romantische Europese steden van Europa, namelijk Parijs! Meer informatie over deelname is te vinden op de GLOSSYBOX Facebook pagina.  

Uiteraard is valentijn al even geleden… waarom het precies een valentijnsbox was weet ik niet, maar lovely is ie in ieder geval πŸ™‚

Wat zat er in de box deze keer:
β€’ Dr.R.A. Eckstein Carotin Feuchtigkeitscreme ofwel vocht inbrengende creme met caroteen a 50ml
β€’ Redken hairspray 23 een supersterke haarspray a 75 ml
β€’ Maria Galland Exfolianting cream ofwel een peelingcreme a 20 ml
β€’ L’Occitane douchegel cherry blossom a 75 ml
β€’ Babor glossy liplite lipgloss kleur 02 a 7 ml
Niet echt miniaturen als je het mij vraagt πŸ™‚ stuk voor stuk mooie producten! Ik zal ze met plezier uit gaan testen en mijn review erover loslaten.

De “normale”verpakking van de GLOSSYBOX zie je hieronder, ook echt zo cute! 
Wil je nou ook lid worden van deze superleuke box, dan kun je je aanmelden op: http://www.glossybox.nl/ en voor €12,50 (maandelijks opzegbaar) heb jij de box in huis πŸ™‚

2 Comments

  • FabulousHeidi
    feb 26, 2012 at 12:42

    Hij is wel heel leuk Vera en opzich niet duur πŸ™‚ maar snap je twijfel πŸ™‚

  • Vera
    feb 26, 2012 at 12:39

    ik twijfel nog steeds of ik zo’n box zou willen of niet.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com