mymuesli AppelCrunchy Paleo

Een stoere muesli met zo’n jasje verdient een stoere achtergrond! Tevens omdat deze muesli soort in mijn ogen best anders is dan de standaard muesli dan ik gewend ben. Ik was eigenlijk al heel lang nieuwsgierig naar het mooie concept van mymuesli en tot mijn grote vreugde mocht ik deze nieuwe knapperd mymuesli AppelCrunchy Paleo uittesten! Benieuwd of ie net zo lekker en voedzaam is als er beloofd wordt? Lees dan snel verder.

 

MyMuesli Appelcrunch Paleo

 

mymuesli heeft muesli toch wel even heel anders op de kaart gezet als je het mij vraagt, ze hebben er echt een merk van gemaakt met veel vernieuwing, en springen goed in op de trends, daarnaast ontwikkelen ze steeds verder en zijn eigenlijk een heuse trendsetter om dit gebeid. Denk maar even aan de nieuwste soort EarlGrey Granola en hebben zij een aventkalender voor de feestmaand.

 

mymuesli AppelCrunchy Paleo

 

Met deze Paleo Crunch maken ze ook weer echt een verschil in muesli-land, ik ben het niet eerder op deze manier nog tegengekomen. Wat vertellen zijn over deze Paleo Crunch soorten:

Met de paleo levensstijl, ook wel bekend als het steentijd-dieet, gaat het er om dat je je zo natuurlijk mogelijk eet – precies zoals onze voorouders dat deden. Jagers en verzamelaars tijdens de steentijd aten slechts zaken die zij op hun pad aantroffen, zoals vlees, groenten, kruiden, vruchten, zaden en noten. Bewerkte voedingsmiddelen zoals graanproducten, suiker of zuivel werden niet gegeten. Proteïne en goede vetten zijn de hoofdvoedingsstoffen in het paleo dieet. Onze paleo noten-vruchten-mixen zijn perfect voor diegene die een muesli zoekt zonder granen of behoefte heeft om te minderen met koolhydraten (low carb). 

 

mymuesli AppelCrunchy Paleo

 

Als je natuurlijk een beetje bekend bent met dit merk dan weet je dat ze niet alleen die leuke jasjes hebben maar ook je eigen “custom made” muesli kunt laten maken. Voor mij kan dit dan wel een dingetje zijn want ik kreeg werkelijk keuze stress 🙂 het is maar goed dat ik deze nieuwe variant met appel dan kant en klaar naar mij stuurde. Er zijn namelijk heel veel opties om toe te voegen aan jouw mix.

 

mymuesli AppelCrunchy Paleo

Je krijgt de koker met coating binnen met een dop en een gesealde binnenkant, hygiënisch en natuurlijk om de versheid te bewaren.

mymuesli AppelCrunchy Paleo

Op de achterkant van de verpakking staat uitgebreid vermeld wat er in zit, vermelding voor allergieën en hoeveel calorie per portie. Handig voor jouw eetwensen. Deze variant bevat veel noten en stukjes appel. Daarnaast vanille en honing. Nog een grappig puntje, veel liefde!

mymuesli is biologisch en ecologisch: mymuesli bevat uitsluitend biologische ingrediënten. Volgens EU bio-richtlijnen vermijden wij het gebruik van gentechnologie en kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen.

mymuesli AppelCrunchy Paleo

 

Mocht je op zoek zijn naar een muesli zonder granen, dan is dit jouw vriend. Dat ik met veel lof spreek over deze muesli is toch wel terecht, want ik ben zeker enthousiast!

Uiteraard zijn er voor mij kleine puntjes wat ik zelf wat minder vind, ik merk dat ik minder lang verzadigd blijf dan bij een muesli waar wel granen aan toegevoegd zijn. En, ondanks dat het echt onder de categorie duurzaam en biologisch valt, vind ik de prijs best nog hoog. Voor een goede muesli heb ik het wel over en ik denk velen met mij maar dan zal ik persoonlijk niet voor de Paleo gaan maar een andere variant want ik ben naast mijn puntjes echt dik tevreden over mymuesli! De smaak van deze Apple Crunch is echt top! Kwaliteit wat je echt proeft. Ik vind de stukjes appel echt een goede toevoeging. De naam maakt het zeker waar, wat het is een echte knapperige muesli.

 

mymuesli AppelCrunchy Paleo

 

Op de site kun je heel veel uitgebreide informatie terug vinden, de site is ook erg prettig opgebouwd en kun je in een mum van tijd jouw gehele persoonlijk variant samenstellen. Deze AppelCrunchy Paleo kun je hier terugvinden. En bestel je vanaf € 14,90 per 500 gram.

Voor andere varianten (lactose- en granen vrije soorten), de nieuwste soorten, prijzen en alle overige informatie kijk je op: nl.mymuesli.com

Heb jij al eens een muesli van dit hippe merk geproefd?

Liefs Heidi

2 Comments

  • Tine van Juwelendoosje
    okt 24, 2016 at 20:49

    Zelf ben ik dus echt geen muesli-fan, ik krijg het slecht binnen en ik ga er toch prat op dat ik bijna alles lust. (bijna alles dan blijkbaar) Bij het hele Paleogedoe heb ik ook een beetje mijn twijfels, ik heb onlangs gelezen (of gehoord op de radio, dat weet ik niet meer juist) dat ons ‘moderne’ lichaam niet meer is uitgerust om paleovoeding op te nemen, onze darmen zijn daar niet meer op ingesteld, dus of het nu echt nog zo gezond is weet ik niet, alhoewel we de term ‘paleo’ waarschijnlijk niet té letterlijk moeten nemen bij deze muesli misschien.

  • Deb
    okt 20, 2016 at 16:47

    Het ziet er lekker uit en ook de verpakking scoort punten! Ook leuk dat je je muesli zelf samen kan stellen. Zelf eet ik geen muesli omdat het niet genoeg vult en ik al snel naar de verkeerde dingen grijp 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com