Nieuw uiterlijk voor FFB!

Zoals je ziet is de site totaal veranderd! Ik was toe aan iets anders maar ook, voor mij, een andere manier van bloggen. Waarom vertel ik je graag!

Een paar maandjes geleden was ik aanwezig bij de Grazia Masterclass, er waren enkele bloggers aanwezig maar ook dames die meer wilde gaan doen in de fashion en journalistiek. Nu doe ik niet heel veel met fashion maar ik was wel erg geboeid door enkele sprekers waaronder styliste Manon Meijers en Grazia Fashion Director Cara Schiffelers.

Ik vroeg aan Cara hoe zij de wereld van het bloggen zag, gezien Grazia nog steeds een gedrukt magazine is. Ze vertelde dat je uiteraard niet meer om de bloggers heen kan en het juist zo mooi zal zijn als er meer samengewerkt zou worden. Ik ben hierover na gaan denken hoe dit toepasbaar zou zijn, feitelijk een brug tussen een magazine en een blog. Dat is de reden dat de site nu anders is opgebouwd. Nog steeds het persoonlijke van mijn blog maar met meer een uiterlijk van een magazine. Je ziet nog wel het nieuwste artikel groot uitgelicht maar eromheen alle andere artikelen. De meeste blogs (op enkele na) zijn meer gericht op het laatst geplaatste artikel en pas wanneer je naar beneden scrolt zie je oudere berichten. Nu is de blog zo opgebouwd dat je de laatste artikelen van elke categorie kan zien.

Net als een magazine wil ik dus meer richten op verschillende categorieën en is er 1 aan toegevoegd. Dit was eerst een aparte site maar wordt nu geïntegreerd, het luxury zusje van FFB “Fabulous Deluxe” staat nu onder Deluxe in het menu. Langzaamaan zullen hier artikelen in komen te staan en zal medeblogger René ook artikelen in gaan plaatsten.

En ja er staat nog 1 andere naam in het menu… “Shop”. Niet zo moeilijk om te raden wat hier mee gaat gebeuren. 🙂 Ik heb de laatste tijd veel beurzen bezocht en tevens mooie merken leren kennen waarvan ik van de kwaliteit onder de indruk ben. Er zullen dus in de loop van de tijd artikelen aan de shop worden toegevoegd met producten waar ik zelf echt achter sta en ook op de site een uitgebreid review zullen krijgen.

Persoonlijk zie ik steeds meer in het bloggen, gelukkig is dit naast mijn dagelijkse werkzaamheden steeds beter te combineren. Ik blijf mezelf dan ook steeds uitdagen tot verbetering. Ik vind het niet alleen geweldig om te schrijven en te reviewen maar hoop toch echt zeker van mijn hobby en passie voor een groot gedeelte mijn werk te maken!

In grote lijnen staat de blog al helemaal maar er zijn nog een aantal dingen die aangepast zullen worden. Hier wordt aan gewerkt maar in de tussentijd, enjoy reading!

 

 

8 Comments

 • Myrthe
  okt 13, 2014 at 14:06

  Wauw het ziet er echt prachtig uit Heidi!

  • Heidi
   okt 14, 2014 at 07:07

   Thanks Myrthe!! 😀 Lief!

 • Liese
  okt 12, 2014 at 10:01

  Wauw, de site ziet er écht prachtig uit 🙂 Super lay-out

  • Heidi
   okt 12, 2014 at 14:28

   Thx Liese! Lief! Ik ben er ook echt heel blij mee 😀

 • Deb
  okt 11, 2014 at 20:44

  Mooie lay-out!! Ziet er heel stijlvol uit! En je eigen webshop? Ben heel benieuwd!!

  • Heidi
   okt 11, 2014 at 23:39

   Thanks lieverd!!! Jaaa spannend de webshop!

 • Laura
  okt 11, 2014 at 15:21

  Gave nieuwe lay-out! Zelf gemaakt? 😀 Leuk dat je ook een shop gaat beginnen!

  • Heidi
   okt 11, 2014 at 15:40

   Thx Laura! Groot gedeelte wel maar waar ik niet sterk op ben qua de technische settings laat ik vaak over aan mijn techneut waar ik zakelijk ook altijd mee samenwerk. Logo’s en icons etc. wel zelf gemaakt. Ja de shop, echt leuk! Kan niet wachten tot dit echt officieel wordt! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com