NOTD: black & pastel dots

Long long time ago.. when I was just a little girl… gingen we altijd met de kerst naar een hotel in Duitsland. Ik keek sowieso altijd naar deze vakantie uit! Cadeautjes, mooie kleren aan, heel de dag ravotten en zwemmen met de andere kids. Cadeau’s die me het meeste zijn bijgebleven was een video van de Kleine Zeemeermin die ik zo’n 80 keer gezien heb (waarschijnlijk niet eens overdreven), mijn eerste make-up palette die ik van mijn broer kreeg maar wat me ook is bij gebleven of beter gezegd wie, is Inge. Inge was een serveerster die verzorgd was maar niet echt opgemaakt. Ze had van die nagels waar ik naar moést kijken. Elk jaar weer wat anders glitters en sneeuwpopjes en van dat soort versiersels. Voor die tijd was dat denk ik best opvallend maar ik vond het zo prachtig! Nailart is nu bijna gewoon en ook vrij gemakkelijk. Ik heb een leuke en makkelijke nailart gemaakt.

Top

 

1 van de items op de examens voor manicure is rode nagellak aanbrengen, best een lastige kleur. Nu ben ik wel gediplomeerd manicure maar sommige kleuren blijven trickie. Zwart dus ook, al moet ik zeggen dat deze Multi Dimension “Fatal”van Essence best goed lakt, hij droogt echter minder snel. Dekt wel in 2 keer maar ongeduldig als ik ben (ik lak even tussen de bedrijven door) moet ik erg uitkijken voor beschadigingen. En ja hoor, hij zat er net op toen de deurbel ging. Gelukkig heb ik een toffe postbode die de pakketjes in de gang voor me zette.

 

1
Whoops… still a little bit of orange…

Als 2e kleur heb ik een pastel roze van China Glaze “Go Go Pink” gebruikt, om de dots mee te zetten. Ik wilde een wat zachter effect. Als je de dots opvallender wil kun je bv witte lak gebruiken of ze nog een keer aan stippen.

Op mijn middelvinger heb ik een strikje gezet met behulp van een Smart Nails sticker. Aanbrengen, eroverheen lakken en klaar is Klara.

Als finish heb ik op mijn middelvinger een matte lak genomen, de Essie Matte about you en op de andere nagels de High Shine van Essence. Het nadeel van een matte lak is dat de basis goed moet zijn (en droog) je ziet er wel meer oneffenheden in. Je ziet dus dat ik iets bij moest werken nu de foto’s uitvergroot zijn.

Geeft het toch een wat grappiger effect vooral op het zwart, het strikje komt ook leuker uit. Ik ben een echt zwart/witfan!

2

Wat vinden jullie van deze nailart? En welke kleuren zal jij gebruiken?

 

 

4 Comments

 • Saskia
  apr 29, 2014 at 18:51

  Ik vind het ontzettend leuk gedaan! Zo schattig de stipjes en het strikje, leuk!

  • Heidi
   apr 29, 2014 at 23:00

   Dank je wel Saskia voor je leuke compliment!

 • Eline
  apr 29, 2014 at 12:07

  super mooi!

  • Heidi
   apr 29, 2014 at 12:21

   Wat lief! Thx Eline!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com