NOTD essence “GOT A SECRET”

Mocht je het gemist hebben… ik kan het me nauwelijks voor stellen trouwens… maar Kruidvat had een geweldige actie: alle make-up voor de helft van de prijs! Je raad het al…. ik heb nog even mee geplunderd 🙂
Ik was met Desirée (Curvacious) en Ilja (BeautyPolish) al even in Rotterdam afgelopen vrijdag gaan kijken, daar was weinig over gebleven, totaal leeg geroofd, maar heb uiteindelijk zaterdag in Etten-Leur nog hier en daar wat kunnen “scoren” 😀 waaronder dit lakje van essence colour & go de “Got A Secret”!

Ik vind het een leuk kleurtje, de kleur is toch wat anders door het licht wat er op schijnt, er zit iets meer blauw tint in dan op de foto. Eenmaal op mijn nagels aangebracht te hebben moet ik heel eerlijk zeggen dat ik ‘m iets minder vindt.. de kleur is wel leuk, maar het is geen “strakje” lak, wat stroperig en ik zie veel oneffenheden, best jammer 🙁 ik heb 2 laagjes aangebracht, dus hij is wel dekkend genoeg 🙂 Normaal ben ik erg te spreken over de lakjes van essence, maar ach voor nog geen euro heb ik toch weer even plezier gehad :D!
Hebben jullie nog wat leuks zien te veroveren bij de actie? 

9 Comments

 • Céleste
  mei 8, 2011 at 10:10

  Mooie kleur hoor!!

 • Sacha
  mei 6, 2011 at 10:46

  Mooi kleurtje! Jammer dat ie zo fijn lakt. Anders had ik hem zeker meegenomen.

  Ik heb je trouwens getagd (:

 • Maccia
  mei 3, 2011 at 17:59

  Jammer van de kwaliteit, de kleur is echt mooi!

 • Tatjana
  mei 3, 2011 at 17:17

  Mooie kleur! 😀

 • FabulousHeidi
  mei 3, 2011 at 12:36

  @ Mariska ik ben het helemaal met je eens 😉 ik had het nog voorzichtig uitgedrukt haha!

 • Mariska
  mei 3, 2011 at 12:27

  Heb hem al gezien maar vind hem niet helemaal top eerlijk gezegd.

 • Cindy
  mei 3, 2011 at 11:59

  Wauw! Wat een mooie kleur!

 • Kayla
  mei 3, 2011 at 11:35

  Wat een prachtige kleur!

 • femketje
  mei 3, 2011 at 09:56

  mooie lak 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com