Nude…

Van het voorjaar was “Nude” al een trend. Op de catwalk bij Fendi waren de prachtige natuurlijke tinten weer te zien. Bontjes, matte huidjes, kaki, grijs, oker en suède zijn niet meer weg te denken aankomende herfst en winter. Dus ook de make-up en de nageltjes! Die bontjes maken het wel wat “fleuriger” vind ik zelf…

2 Comments

  • Heidi
    nov 5, 2010 at 13:30

    Dank je wel voor het leuke compliment! Ben het helemaal met je eens van de Chanellak 🙂 maarrr ja hij blijft mooi he!

  • NEM1976
    nov 5, 2010 at 10:27

    Mooie, frisse blog! Deze groene lak van Chanel blijf ik mooi vinden. Alleen de prijs houdt me een beetje tegen, zeker als je een dupe kan vinden.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com